تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 14 از 269 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من از کریمی خوب استفاده نمیشه.نباید وظایف دفاعی به کریمی بدن

2. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

انگار ماست خورده بودن همشون خوابشون میومد ، با این بازیکنا ، فوتبال ایران به هیچ جایی نمیرسه

4. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

به نظر من از کریمی خوب استفاده نمیشه.نباید وظایف دفاعی به کریمی بدن
    كلا ديروز هم خيلي اشتباه داشت ... حتي چند تا پاس هم من ديدم نتونست خوب بندازه واسه چند متر اونطرف تر.

به نظرم كريمي اگه خداحافظي كنه خيلي بهتره ( از تيم ملي )... سنش هم ديگه بالائه ... فكر كنم حدود 32 باشه... درسته؟

بيان از جوونتر ها استفاده كنن ... مثل همين بازيكن پرسپوليس ... محمد نوري ... فكر ميكنم انگيزه ي زيادي هم داشته باشه در مقايسه با كريمي كه جام جهانيش رو رفته ... جام ملت هاي آسيا رفته ... اروپا رفته و نزديك 90-100 بازي ملي داره و كلي هم گل زده.
    Last edited by Hamid Hamid; 29-07-2011 at 20:55.

6. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

كلا ديروز هم خيلي اشتباه داشت ... حتي چند تا پاس هم من ديدم نتونست خوب بندازه واسه چند متر اونطرف تر.

به نظرم كريمي اگه خداحافظي كنه خيلي بهتره ( از تيم ملي )... سنش هم ديگه بالائه ... فكر كنم حدود 32 باشه... درسته؟

بيان از جوونتر ها استفاده كنن ... مثل همين بازيكن پرسپوليس ... محمد نوري ... فكر ميكنم انگيزه ي زيادي هم داشته باشه در مقايسه با كريمي كه جام جهانيش رو رفته ... جام ملت هاي آسيا رفته ... اروپا رفته و نزديك 90-100 بازي ملي داره و كلي هم گل زده.
    حمید جان درسته که کریمی دیروز خوب نبوده (کل تیم هم بد بودن و طبیعتا وقتی تیم روز خوبش نباشه، رو عملکرد همه ی بازیکن ها تاثیر میذاره)، ولی فکر کنم یه بازی معیار مناسبی واسه اینکه بیایم و نتیجه گیری کنیم که وقت خداحافظیشه نیست...

کما اینکه چند روز قبل و تو بازی رفت، هممون دیدیم که بازی خوب و قابل قبولی انجام داد؛

از طرف دیگه الان فصل بدنسازیه و بازیکنا هنوز از لحاظ بدنی به پیکشون نرسیدن...

یادمون نره که کریمی تقریبا هر وقت که واسه تیم ملی به زمین رفته تاثیر گذار بوده؛ (آخرین نمونش تو بازی حساس جلوی امارات تو تهران، مقدماتی wc، که بازی گره خورده بود و تک گلمونُ کریمی زد؛)

من که فکر می کنم میتونه چند سال دیگه هم واسه تیم ملی مفید باشه؛

+

در مورد بازی ملی: فکر کنم 115 تاست؛ البته من که فکر می کنم هنوز واسه بازی تو تیم ملی انگیزه داره و سابقه ی جام جهانی و ... باعث بی انگیزه شدنش نشده که هیچ، میتونه تجربه ش به کار تیم بیاد...

در مورد محمد نوری: خیلی بازیشو دوس دارم ولی به نظرم هنوز بازیکن بین المللی نیست...

درباره پاس های اشتباه: علی کریمی از اون دست بازیکناییه که پاس های risky زیاد میده...

8. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

دو واحد سياهكاري در فوتبال را با قطبي گذرانده‌ايم
    خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال ايران گفت: از كارلوس كي‌روش انتظار ايجاد تحول را داريم اما مشاورانش او را بيراهه مي‌برند.

جلال چراغپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد سه ديدار تيم ملي برابر مالديو و ماداگاسكار عنوان كرد: ما از كي‌روش انتظار آوردن سبك و روش جديدي در فوتبال را داشتيم. از او مي‌خواستيم همان فوتبالي را كه توليد مي‌كنيم، مصرف كنيم. انتظار داشتيم او معماري جديدي براي فوتبال ما بنا بگذارد زيرا او معمار بزرگ و شناخته شده‌اي در فوتبال جهان است.
    وي ادامه داد: اينكه بازيكنان را در پست‌هاي مختلف تغيير دهيم، نامش تحول نيست. آخرين سرمربي تيم ملي ايران يعني افشين قطبي اين كار را به خوبي بلد بود. اين نامش روزمرگي و كلاه گذاشتن بر سر فوتبال است. از كي‌روش نمي‌خواهيم فوتبال ايران را دو روزه متحول كند اما انتظار داشتيم و داريم كه بارقه‌هايي از تغيير را در فوتبال ايران نشان دهد. ما زماني فوتبال ايراني بازي مي‌كرديم كه حريفان نمي‌توانستند مقابل آن ايستادگي كنند اما اكنون راه مواجهه با آن را بلدند و انتظار داريم كي‌روش ما را از اين بركه بيرون بكشد و فوتبال ما را از بحران خارج كند.
    چراغپور تاكيد كرد: در سه بازي گذشته كه كي‌روش سرمربي تيم ملي ما بود، اين مسئله را نديديم. نوع گل زدن ما مقابل ماداگاسكار با اوت دستي بود. نمي‌گويم اوت دستي نباشد اما بايد تغيير در فوتبال ما ايجاد شود. كي‌روش چشمي دارد كه مجهز به تكنولوژي است. بنابراين او نمي‌تواند بگويد من بازيكنان اميد ايران را نمي‌شناختم زيرا برابر اين تيم بازي كرده است. بنابراين بهتر بود در ديدار با مالديو به جاي استفاده از بازيكنان 34 ساله از بازيكنان جوان‌تري استفاده مي‌كرد. انتظار داريم كي‌روش در فوتبال ما چه از نظر گرفتن توپ و چه از نظر تعريف جديد تكنيك تحول ايجاد كند. زماني مي‌گفتند پله بايد توپ را بگيرد و 8 نفر را دريبل كند و گل بزند اما اكنون تكنيك فردي در قالب نظم تيمي معنا پيدا مي‌كند. ما در اين رابطه الگوي جهاني مانند بارسلونا داريم.
    اين كارشناس فوتبال در ادامه به فارس گفت: بازگشت بازيكنان قديمي به تيم ملي به معناي تحول نيست. تمام آن بازيكنان قابل احترامند اما ما با علي كريمي و جواد نكونام در اوج، مهدي مهدوي‌كيا، حسين كعبي و آندرانيك تيموريان به جام جهاني نرفتيم. بنابراين انتظار داريم در تيم ملي تحول ايجاد شود. من خودم را در حد اين مربي نمي‌دانم ولي به عنوان فردي كه فوتبال ايران را مي‌شناسد، صحبت مي‌كنم. اگر فردي به شما بگويد مي‌خواهم يك ماشين مدل 2015 برايتان مونتاژ كنم و بعد سراغ پرس‌هاي پيكان را بگيرد، شما مطمئن خواهيد شد كه خبري از مونتاژ ماشين مدرن نيست.
    چراغپور با اشاره به صحبت‌هاي كي‌روش پيش از ديدار برگشت با مالديو گفت: اينكه كي‌روش مي‌گويد نمي‌خواهم در مالديو اخراج شوم در واقع نوعي روزمرگي است، اينكه صحبت‌هاي او شبيه صحبت‌هاي افشين قطبي مي‌شود. ما همه اهالي فوتبال دو واحد اجباري سياهكاري با افشين قطبي در فوتبال را پاس كرديم. از كي‌روش انتظار داريم با حكمت در فوتبال حرف بزند و حرف‌هايش فلسفه فوتبال داشته باشد و زماني كه اين كار را آغاز كند به اهالي فوتبال مژده مي‌دهيم كه اين كار شروع شده ولي اينكه او صحبت از عدم اخراج از مالديو مي‌كند، نشان از روزمرگي است كه نمي‌خواهد اخراج شود و مي‌خواهد بماند.
    اين كارشناس در پايان گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: من كي‌روش را مي‌شناسم. او مربي بزرگي است و در منچستر و ساير تيم‌هاي بزرگ اروپايي كارهاي بزرگي كرده اما متاسفم بگويم در فوتبال ايران مشاورينش او را به بيراهه مي‌برند. اميدوارم كي‌روش هر چه زودتر از اين بيراهه بيرون بيايد. مشاورينش افرادي هستند كه ايراني هستند و فارسي صحبت مي‌كنند و مي‌گويند اينگونه صحبت كن و اين بازيكن را براي خوشايند مردم دعوت كن و.... در فوتبال ايران ايويچ و استانكو معماري‌هايي را بنا كردند كه بسياري از مربيان از اين معماري در 15 سال گذشته استفاده كردند. اميدوارم كي‌روش به دنبال ايجاد سبك و معماري جديد در فوتبال ايران باشد.
    انتهاي پيام/

10. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

من که فکر می کنم میتونه چند سال دیگه هم واسه تیم ملی مفید باشه؛
    عماد جان با حرفات موافقم ...

اما با اين قسمتش نه ... كريمي الان 32 سالشه ... ما الان تيم ملي داره براي جام جهاني آماده ميشه ... يعني دقيقا 3 سال ديگه ... زماني كه كريمي حدود 35 ساله ميشه.

معمولا هافبك هاي حرفه اي فوتبال هم تو 33- 37 سالگي از فوتبال خداحافظي ميكنند.

من ميگم كريمي كه ديگه واسه جام جهاني 2014 نمياد بازي كنه كه فصل بعدش بره اروپا ... بيان يه بازيكني مثل همين محمد نوري كه جوون هم هست رو بهش ميدون بدن ... تا 3 سال ديگه هم قطعا به كيفيت بالاتري ميرسه ( نه در حد كريمي ) ... اما ميتونه انگيزيه ي زيادي داشته باشه. ( من پرسپوليسي نيستم ... ولي نوري بازيكن خوبيه ... و البته چند بازيكن ديگه هم هستن)

من از لحاظ آينده نگري و 3-4 سال بعد گفتم. وگرنه كريمي هنوز هم بهترين هافبك نفوذي ايران هست.

12. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

امشب قرعه کشی جام جهانی رو شبکه ای نشون میده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

قرعه‌كشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل - آسيا
    خبرگزاري فارس: با قرعه‌كشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل، گروه‌بندي تيم‌ها در قاره آسيا مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم قرعه‌كشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل امشب به وقت ايران در ماريناي ريودوژانيرو برزيل برگزار شد كه طبق قرعه كشي انجام شده در منطقه آسيا 20 تيم حاضر در اين رقابت‌ها به 5 گروه 4 تيمي تقسيم شده و حريفان خود را شناختند.
    *اين گروه‌بندي به شرح زير است:
    گروه اول: چين - اردن - عراق - سنگاپور
    گروه دوم: كره جنوبي - كويت - امارات - لبنان
    گروه سوم: ژاپن - ازبكستان - سوريه - كره شمالي
    گروه چهارم: استراليا - عربستان - عمان - تايلند
    گروه پنجم: ايران - قطر - بحرين - اندونزي
    به اين ترتيب به نظر مي‌رسد با حضور 3 تيم مدعي در گروه سوم بايد اين گروه را گروه مرگ رقابت‌هاي مرحله اول گروهي مقدماتي جام جهاني نامگذاري كرد هرچند كه گروه چهارم هم با وجود دو تيم مدعي گروه آساني نخواهد بود. همچنين اين مراسم در حضور كارلوس كي‌روش، سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان برگزار شد و نكته جالب اينكه نام كشورمان به عنوان آخرين گوي از گلدان قرعه كشي خارج شد.
    *برنامه كامل مرحله اول گروهي به شرح زير است:
    11 شهريور:
    هفته اول
    15 شهريور:
    هفته دوم
    19 مهر:
    هفته سوم
    20 آبان:
    هفته چهارم
    24 آبان:
    هفته پنجم
    10 اسفند:
    هفته ششم
    در مرحله اول گروهي 20 تيم برتر در پنج گروه چهار تيمي به مصاف هم مي‌روند تا از هر گروه 2 تيم به مرحله پاياني انتخابي جام جهاني كه در 2 گروه 5 تيمي برگزار مي‌شود، صعود كنند. در مرحله پاياني نيز 2 تيم اول هر گروه به صورت مستقيم به جام جهاني صعود و تيم‌هاي سوم در بازي پلي‌آف مقابل هم قرار مي گيرند،
    تا نماينده آسيا براي ديدار با نماينده قاره‌اي ديگر در بازي پلي‌‌آف مشخص شود.
    انتهاي پيام/

15. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ايران با قطر، بحرين و اندونزي همگروه شد

تيم ايران در مرحله‌ي اول گروهي مقدماتي جام جهاني با تيم‌هاي قطر، بحرين و اندونزي همگروه شد.

آيين قرعه کشي مرحله‌ي اول گروهي مقدماتي جام جهاني در قاره‌ي آسيا شنبه شب در ريودوژانيرو برگزار شد و تيم‌هاي صعود کرده به مرحله‌ي گروهي حريفان خود را شناختند.

ايران در اين مرحله در گروه E قرار گرفت تا براي رسيدن به مرحله‌ي پاياني مقدماتي جام جهاني با تيم‌هاي قطر، بحرين و اندونزي رقابت کند.

در قاره‌ي آسيا پانزده تيم از مرحله‌ي پلي آف در کنار پنج تيم، ژاپن، استراليا، کره جنوبي، بحرين و کره شمالي در اين مرحله رقابت مي‌کنند.

بيست تيم حاضر در 5 گروه 4 تيمي قرار گرفتند. در اين بخش تيم‌هاي ژاپن، استراليا، کره‌جنوبي، ايران و چين که در آخرين رده‌بندي فيفا در قاره‌ي آسيا در رده‌هاي اول تا پنجم قرار داشتند به عنوان سرگروه قرار گرفتند.

تيم‌هاي قاره‌ي آسيا بر اساس آخرين رده بندي فيفا در چهار سيد A، B، C، D رده بندي شده بودند.

سيد A: ژاپن، استراليا، کره جنوبي، ايران، چين

سيد B: ازبکستان، قطر، اردن، عربستان، کويت

سيد C: بحرين، امارات، سوريه، عمان، عراق

سيد D: کره شمالي، اندونزي، سنگاپور، تايلند، لبنان

وضعيت گروه‌هاي پنج گانه‌ي قاره‌ي کهن به شرح زير است. از هر گروه دو تيم به مرحله‌ي بعد صعود مي کنند تا ده تيم راه‌يافته در قالب دو گروه پنج تيمي براي گرفتن 4.5 سهميه‌ي قاره‌ي آسيا رقابت کنند.

گروه‌بندي قاره آسيا

گروه A: چين - اردن - عراق - سنگاپور

گروه B: کره جنوبي - کويت - امارات - لبنان

گروه C: ژاپن - ازبکستان - سوريه - کره شمالي

گروه D: استراليا - عربستان سعودي - عمان - تايلند

گروه E: ايران - قطر - بحرين - اندونزي

2 تيم برتر هر گروه که شامل ده تيم خواهد شد، در مرحله‌ي بعد در دو گروه پنج تيمي قرار گرفته و بازي‌هاي خود را به صورت رفت و برگشت برگزار خواهند کرد.

در پايان دو تيم برتربه طور مستقيم راهي جام جهاني شده تا 4 سهميه‌ي آسيا مشخص شود. تيم‌هاي سوم در ديدار رفت و برگشت به مصاف هم مي روند و برنده به مصاف نماينده‌ي کونکاکاف مي رود تا تيم برنده راهي برزيل شود.

رقابت‌هاي مرحله‌ي اول گروهي يازدهم شهريور سال جاري آغاز و تيم‌ها رقابت ‌خود را آغاز خواهند کرد.

برنامه کامل مرحله اول گروهي (مرحله سوم) در قاره آسيا:

11 شهريور:

هفته اول

15 شهريور:

هفته دوم

19 مهر:

هفته سوم

20 آبان:

هفته چهارم

24 آبان:

هفته پنجم

10 اسفند:

هفته ششم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه‌ها چرا هیچ خبری از کنفرانس خبری کیروش بعد از بازی برگشت جلو مالدیو منتشر نشد ؟!‌
    یعنی چیزی نگفته بعد از بازی ؟! تا جایی که من دیدم دو تا از دستیاراش در مورد بازی اظهار نظر کردن، اما خبری از کیروش نبود ...
    اگه چیزی گفته میشه بذارید ... ؟

19. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •