دوستان یکی به من کمک کنه من با سیو مشکل دارم و اون فایل هایی که دوست عزیز گفتن بریزی درست می شه رو ریختم جای بازی ولی این ارور رو می ده یکی کمک کنه لطفا !!!!
![]()
دوستان یکی به من کمک کنه من با سیو مشکل دارم و اون فایل هایی که دوست عزیز گفتن بریزی درست می شه رو ریختم جای بازی ولی این ارور رو می ده یکی کمک کنه لطفا !!!!
![]()
دوستان من با سیو این بازی مشکل دارم لطفا یکی کمکم کنه
این فایل ها رو هم ریختم ولی این ارور رو میده !!!
دوست عزیز مشکل سیو کردن که تو بعضی سیستما وجود داره فعلا هنوز حل نشده باید منتظر یه پچ یا راه حل موند..البته تو بعضی سیستما با درست کردن یه اکانت جدید واسه ویندوز درست میشه
به نظر کرکی که ریختی مشکل داشته، یا یه کرک دیگه بریز یا هم کلا بازیو ازاول نصب کن
وقتی وارد بازی میشی..جایی که میگه اینتر یا استارت رو بزن، اینتر کیبورد رو نزن..بلکه با دکمه استارت دسته اینکارو بکن...چون اینتر بزنی تنظیمات پیشفرض میشه
من بازی رو دانلود کردم با حجم نزدیک 7 گیگ کرک هم نسخه skidrow اما یه نکته اینکه norton فایل کرک بازی رو ویروس میشناخت و پاک میکرد حالا هم حتما باید آنتی ویروس رو disable کنم تا بشه بازی کرد والا پاک میکنه فایل کرک رو
دوستان خیلی جالبه که من اصلا با بازی مشکل نداشتم خیلی راحت نصب شد
الانم حدودا 35 تا مسابقه رو رفتم
save هم میکنه خودش هم full screen اجرا میشه خیلی هم سریع load میکنه
دوست من nod 32 یه برنامه auto start هست یعنی وقتی ویندوز دوباره log in بشه خودش به طور اتوماتیک روشن میشه وتوی اون حالت ممکنه به بعضی از فایلهای دیگه_ی بازی گیر داده باشه...
من بهت پیشنهاد میکنم کلا بازی رو پاک nod 32 رو هم به طور کامل غیر فعال(روی ایکون بازی shift راست کلیک و روی close کلیک کن) و از طریق دستور msconfig توی منوی run کلا از حالت اتوماتیک خارجش کنی,بعد سیستم رو restart کن و مطمئن شو که nod 32 بالا نیومده باشه سپس بازی رو در محل دیگه ای نسبت به قبلی نصب کن ببین جواب میده یا نه.
سلام..
منم مشکل سیو دارم و بازی سیو نمیشه ...
میشه بگید از چه کرکی استفاده میکنید؟
ممنون میشم
آرزو به دل موندیم این درت رو بدون لگ بازی کنیم نشد که نشد ، نمی دونم چه مرگشه ، لگ میزنه همش رو اعصابه
توضیحاتم راجه به نسخه که خریدم تو این پست هست :
تو این پست هم کرکم رو اپ کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)