تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 280 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

/نشست خبري سرمربي پرسپوليس/-كامل
    دايي: كاشاني براي پرسپوليس چه كاري كرده است؟

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از برگزاري مراسم جشن قهرماني در نشست خبري حاضر شد و باز هم انتقادهاي تندي عليه حبيب كاشاني و ساير مديران باشگاه مطرح كرد.

وي در ابتداي سخنانش گفت: بازي سختي براي هر دو تيم بود. در نيمه اول ملوان بهتر بود اما در نيمه دوم بازي به تعادل كشيده شد و در نهايت اين ما بوديم كه قهرمان شديم و حق به حق‌دار رسيد. البته داوري باز هم به ما ضربه زد.

دايي ادامه داد: تكل دقيقه 5 مهرداد اولادي يك خطاي مسلم بود و بايد اين بازيكن اخراج مي‌شد اما داور حتي به او كارت زرد هم ندارد. بازيكن ما را قيچي كردند اما ظاهراً به خاطر شيرين‌كاري‌هاي بازي رفت در 5 دقيقه ابتدايي، بازي جزو مسابقه حساب نشد. اولادي بايد اخراج مي‌شد. اگر اين اتفاق مي‌افتاد نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. خوشحالم كه به خواسته خود رسيديم و در آخر فصل قهرمان شديم. از هواداران واقعي پرسپوليس تشكر مي‌كنم، آنهايي كه در همه جاي ايران از ما حمايت كردند. بايد براي اين قهرماني از تك‌تك بازيكنان تشكر كنم.

دايي در مورد اينكه برخي از هواداران خواسته‌اند در پرسپوليس بمانيد گفت: من دست تك‌تك هواداران پرسپوليس را مي‌بوسم. امروز قراردادم با پرسپوليس تمام شد و حداقل وجدانم راحت است كه تمام وجودم را براي پرسپوليس گذاشتم. اين تيم به موفقيت رسيد و خيالم راحت است.

وي يادآور شد: برخلاف آنچه آقايان مي‌گفتند كه من قول قهرماني داده‌ام بايد بگويم هرگز چنين قولي نداده‌ام. گفته بودم من سعي مي‌كنم با پرسپوليس قهرمان شوم و خدا كمك كرد و قهرمان شديم اما حالا مي‌خواهم بدانم آقايان چه جور حرف‌هاي ديگري مي‌خواهند بگويند.

دايي تصريح كرد: بعد از آنكه راه نفوذ را براي برخي از آقايان بستيم و در سپاهان با اين تيم مساوي كرديم يكسري از آقايان را از اطراف تيم كنار زدم و تيم به آرامش رسيد. راه نفوذ عوامل آنها بسته شد. خدا را شكر مي‌كنم كه بعد از آن اتفاق تيم بهتر شد و همه بازيكنان با هم يكدل و يكرنگ شديم و نتيجه اين همدلي را امروز ديديم.

دايي تأكيد كرد: شما نگاه كنيد چرا تا به امروز هيچ‌كس به رختكن ما نمي‌آمد؟ چرا هيچ يك از مديران باشگاه پا به باشگاه نمي‌گذاشتند و به من و خوردبين تبريك نمي‌گفتند اما امروز كه قهرمان شديم با فك و فاميل‌شان آمده‌اند و در جشن ما شركت مي‌كنند. امروز كساني را ديدم كه در اين چند هفته اخير اصلاً نديده بودم. مطمئن باشيد من با اين عوامل اصلاً كار نمي‌كنم.

وي افزود:‌ همه عالم و آدم از ما حمايت كردند اما آنها از ما حمايتي نكردند. در روزنامه‌شان هرچه دوست‌ داشتند نوشتند و با كنايه با من سخن گفتند. يكي به نعل زدند و يكي به ميخ. امروز چطور به اينجا آمده‌اند؟ اين افراد در اصفهان و خوزستان و يا حتي در تهران در بازي با سپاهان كجا بودند؟

دايي گفت: براي چنين فوتبالي متأسفم. امروز آنها آمده‌اند كاپ را دست‌شان بگيرند؟ من بلد نيستم سياسي حرف بزنم و بايد كلاس بروم تا بتوانم از اين گونه حرف‌زدن استفاده كنم و دو پهلو حرف بزنم. خيلي چيزها را نمي‌توانم بگويم.

سرمربي پرسپوليس اظهار داشت:‌ مردم بايد بدانند چرا من در پرسپوليس تنها شدم و چرا نمي‌گذاشتم كسي سر تمرين بيايد و خبرنگاران را سر تمرين راه نمي‌دادم به خاطر اين‌كه عوامل آنها مي‌آمدند و جو را به هم مي‌زدند. ماه هيچ وقت پشت ابر نمي‌ماند. اگر من پرسپوليس را تنها مي‌گذاشتم آنها به خواسته‌‌هايشان مي‌رسيدند و چه بلايي سر پرسپوليس مي‌آوردند اما آدم بزرگ براي اين مواقع است. من ماندم تا به حق‌مان برسيم و خوشحالم كه امروز جام را گرفتيم و قهرمان شديم. من كف دستم را بو نكرده بودم كه چنين مسائلي قرار است اتفاق بيفتد.

وي گفت: آنها مي‌گويند مأموريت‌مان تمام شده است، پس چه كسي را براي ديدن كمپ به اسپانيا فرستادند. براي پرسپوليس مربي انتخاب كردند. من صحبت‌هايم را مي‌كنم تا همه بدانند ماجرا چيست.

دايي خاطرنشان كرد: اگر فردي را به جاي من مي‌آوردند كه افتخارات مربيگري‌اش از من بيشتر بود ناراحت نمي‌شدم. كاش يك رقيب بزرگ براي من مي‌تراشيدند. پرسپوليس بزرگ است و به آدم‌هاي بزرگ نياز دارد كساني كه بتوانند به اين تيم كمك كنند.

به گزارش فارس دايي در ادامه نشست خبري خود پس از ديدار با ملوان عنوان كرد: اكنون كه ما قهرمان شديم، حساب و كتاب آنها به هم خورد. خدا كند احساس من اشتباه باشد كه آنها مي‌خواستند به من ضربه بزنند اما دوستان من روي سكو بودند و همه چيز را مي‌ديدند. آنها ديدند كه چطور اين افراد ناراحت مي‌شدند و وقتي تيم ما 5 گل مي‌زد هيچ‌كدام آنها در ورزشگاه نمي‌ماندند و مي‌رفتند و خوشحالم كه ما قهرمان شديم.

وي در مورد برگزاري مراسم جشن قهرماني پرسپوليس اظهار داشت:‌ اين مراسم سمبل‌بازي است. فقط مي‌خواستند مراسم تمام شود و بروند. خجالت دارد كه چنين مراسمي را براي پرسپوليس برگزار مي‌كنند. ليگ ما با اين همه هزينه انجام مي‌شود و هر كدام از تيم‌ها بيش از 5 ميليارد تومان هزينه مي‌كنند اما مراسم در حد صفر و زير صفر هم نبود. اين جشن قهرماني را بايد چه كسي برگزار كند؟ اين مراسم خنده‌دار بود بايد مي‌پريديم و جام را مي‌گرفتيم و خدا را شكر كه بدن ما آماده بود و توانستيم اين كار را كنيم. پرسپوليس پرتماشاگرترين تيم ايران است، آيا بايد چنين مراسمي برايش برگزار كنند و چنين جايگاهي براي ما در نظر بگيرند؟

دايي با انتقاد از برنامه بازي‌ها گفت: در كجاي دنيا فينال به صورت رفت و برگشت برگزار مي‌شود؟ در آلمان شالكه و دويسبورگ در برلين بازي كردند. رئال مادريد و بارسلونا يك بازي انجام دادند. در ايتاليا نيز فينال يك مسابقه است اما ظاهراً اينجا با همه جاي دنيا فرق دارد. مگر مي‌شود ما روز سه‌شنبه در ورزشگاه آزادي بازي كنيم و روز جمعه در انزلي.

وي ادامه داد: من چه كاري مي‌توانستم انجام دهم؟ فقط بايد ريكاوري مي‌كرديم و تمرينات سبك انجام دهيم تا بازيكنان بتوانند خوب بدوند. در چند هفته اخير فشار زيادي روي تيم بود و بازي‌ها را پشت سر برگزار كرديم.

دايي در مورد اينكه كاشاني گفته مأموريت تمام شد، خاطرنشان كرد: به من ارتباطي ندارد كه مأموريت ايشان تمام شده است. مأموريت وي كمك به ما بود اما فقط ايشان اسمش دنبال ما بود. قرارداد من امروز با باشگاه پرسپوليس تمام شد و بايد بگويم مأموريت ايشان نيز يك جوري تمام شد اينكه تيم با من قهرمان شد. اصلاً من در قهرماني نقشي نداشتم و فقط مديريت نقش داشته است.

وي تصريح كرد: من خيلي‌ وقت‌ها در پرسپوليس تنها كار كرده‌ام و بدبختي‌ها و سختي‌هاي زيادي كشيديم. سر تمرين من و بازيكنان فحش شنيديم. عوامل‌شان سر تمرين مي‌آمدند و دردسرساز مي‌شدند. بعد از ديدار با ذوب‌آهن ما تنها شديم. مردم بايد بدانند چرا كسي را سر تمرين راه نمي‌دادم. آنها مي‌آمدند و براي تيم دردسر درست مي‌كردند. تهيه امكانات وظيفه مديريت است و بايد اين كار را انجام دهد اما براي ما چه امكاناتي فراهم كردند.

دايي يادآور شد: قرار بود ورزشگاه درفشي‌فر يك ماهه تكميل شود اما اين اتفاق نيفتاد. قرار بود ما از سونا و استخر و امكانات ورزشي آنجا استفاده كنيم. كاشاني چه كاري براي پرسپوليس كرده است؟‌ امشب ما بايد با اتوبوس به تهران برگرديم. خب امروز كه بليت نيست مديريت بايد هواپيماي چارتر بگيرد وگرنه روزي كه بليت باشد كاري ندارد. ما هم مي‌توانيم بليت بگيريم. حتماً مديريت باشگاه تلاش كرده و نتوانسته بليت تهيه كند اما ما امروز قهرمان شديم و بايد با اتوبوس به تهران برگرديم آن هم در حالي كه بازيكنان 90 دقيقه دويدند و خسته هستند.

دايي در مورد جذب بازيكنان تيم گفت: آقايان در يارگيري من دخيل بودند. خيلي مسائل عوض شد مردم خيلي‌ چيزها را نمي‌دانند. قرار بود به من كمك كنند اما خيلي چيزها را عوض كردند.

دايي در پاسخ به خبرنگاري كه گفت بازيكنان پرسپوليس در اين فصل پاداش‌ها و حقوق‌هايشان را به موقع دريافت كرده‌اند و اردوهاي خارجي اين تيم برگزار كرده، گفت: ببخشيد؛ اگر ما در آنتاليا اردو زديم استقلال هم در آنجا اردو زده است. اردوي آنتاليا هم كار دوستان من بود و تيم پرسپوليس را دعوت كردند و من آن را پيگيري كردم. من كه همراه استقلال نيستم كه بخواهم مديريت باشگاه استقلال و پرسپوليس را با هم مقايسه كنم و بگويم مديريت ما بهتر بوده يا بدتر. مديريت بايد كار خودش را انجام دهد. مديريت چگونه كار كرده است كه ليدر در باشگاه مي‌آيد و عربده مي‌كشد يا من را كتك مي‌زند و با من درگير مي‌شود. مگر اين ليدرها 10 نفر بيشتر هستند. مديريت فقط پول دادن نيست، اين است كه به مربي كمك كند ضمن اينكه برويد اسناد مالي پرسپوليس را پيدا كنيد ببنيد به دايي چنددرصد از قراردادش را دادند و به بازيكني كه من اخراجش كردم چنددرصد مبلغ قراردادش را پرداختند. به چه چيزي مديريت مي‌گويند؟

وي اضافه كرد: چرا در ليگ قهرمانان آسيا چنين پاداش‌هايي براي بازيكنان تعيين نشد؟ در روزنامه‌‌شان من مصاحبه مي‌كنم و آن را تحريف مي‌كنند و مي‌گويند دايي گفته چون به ما پول ندادند اوت شديم. من كي چنين حرفي زدم؟ در روزنامه خودشان هرچه مي‌خواهند مي‌نويسند.

دايي گفت: مديريت يعني چه؟ بعد از بازي پرسپوليس و استيل‌آذين هيچ‌كدامشان در تلويزيون نيامدند و حرف نزدند. آيا مديريت آن است كه بيايند در برنامه ورزش و مردم بنشينند بگويند دايي با پرسپوليس 12 باخت آورده يا 16 باخت. من نمي‌دانستم اول فصل چه اتفاقاتي قرار است بيفتد. آنها مي‌گويند 80 درصد بازيكناني كه من مي‌خواستم را گرفته‌اند.
    بايد بگويم من به دنبال هادي عقيلي يا سيدجلال حسيني بودم. من با محمدرضا خلعتبري تمام كرده بودم. كريم انصاري‌فرد و ميلاد زنيد‌پور را مي‌خواستم. من عماد رضا مي‌خواستم، چرا نتوانستند او را بياورند و اين بازيكن سر از شاهين بوشهر درآورد؟

دايي تأكيد كرد: عماد رضا پيش من آمد و گفت با من كاري كردند كه فرار كنم و به بوشهر بروم. چرا آنها كاري كردند كه عماد رضا به تيم رفيق‌شان برود؟ من دوست داشتم مسائلي كه پيش مي‌آيد از داخل خانواده بيرون نرود اما آنها اين مسائل را به بيرون از خانواده درز دادند.

وي افزود: من ديگر نمي‌توانستم سكوت كنم و در بازي با سپاهان بغضم تركيد و همه مسائل را گفتم. حق گرفتني است نه دادني و دايي هميشه به دنبال حق بوده و براي گرفتن آن دعوا كرده است. در جلسه فني بايد دو كارشناس مي‌آمدند و با من حرف فني مي‌زدند تا من را قانع كنند اما در اين جلسات چه حرف‌هايي مي‌زديم. آقايان اگر جلسه فني مي‌گذاريد بايد 4 آدم فني داخل آن جلسه باشند. نمي‌دانم آنها دنبال چه بودند. همه عالم و آدم مي‌دادند با بازيكن ما تماس گرفتند.

وي افزود: آقايان ادعا مي‌كنند كارشان با پرسپوليس تمام شده اما رفتن با دوست‌شان صحبت كردند. مگر اين آقا نمي‌گويد مأموريتم تمام شده پس چطور با بازيكنان براي فصل آينده بازي مي‌كند. آيا چون من مي‌خواهم اين حرف‌ها بزنم كناره‌گيري كرده است؟

دايي تصريح كرد: در پايان به همه آنهايي كه زحمت كشيدند خسته‌نباشيد مي‌گويم و از همه تشكر مي‌كنم و هر خوبي و بدي از من ديده‌اند حلال كنند ولي بايد ببنيم در آينده چه اتفاقي رخ خواهد داد. فقط اين را بدانيد كه بدبختي و سختي زيادي كشيدم تا پرسپوليس قهرمان شود.
    Last edited by Mahdi.p30; 10-06-2011 at 21:12.

2. 6 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

این قهرمانی مبارک باشه به تمامی پرسپولیسی های با غیرت

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منم تبریک می گم
    بايد بگويم من به دنبال هادي عقيلي يا سيدجلال حسيني بودم. من با محمدرضا خلعتبري تمام كرده بودم. كريم انصاري‌فرد و ميلاد زنيد‌پور را مي‌خواستم. من عماد رضا مي‌خواستم، چرا نتوانستند او را بياورند و اين بازيكن سر از شاهين بوشهر درآورد؟
    انگار این بازیکنا توی شموشک نوشهر بازی می کردن که جذبشون راحت باشه
    شاهین نصف بودجه فصلشو برای عماد رضا گذاشت ، انصاریفرد هم که فقط رضایتنامش 500 میلیون بود ، اون 4 تای دیگه هم عضو باشگاههایی بودن که هیچکس توان رقابت با اونا رو توی نقل و انتقالات نداشت
    به هر حال ، علی داییه دیگه

6. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منکه نمی فهمم چرا کاشانی و دار و دستش از همون اول گذاشتن تو کار دایی و مثلاً عماد رضا را فراری دادند؟خب اگه دایی رو نمی خواستنش چرا از اول آوردنش؟
    راستی هنوزم برای من سواله که چرا خلیلی از تیم رفت؟
    عجب!!منکه خدایی گیج شدم
    Last edited by وین رونی; 11-06-2011 at 06:38.

8. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا قهرماني با اين همه حاشيه دست مريزاد داره
    واقعا هم اين چه مديريتيه كه يكي به راحتي مياد توي تمرينات روي دايي دست بلند ميكنه
    يك دهم بازيكناي درخواستي هم خريداري نميشن
    ليدرسالاري توي كدوم تيم ديگه در ايران هست؟ كه البته اينهم يكي ديگه از شاهكارهاي مديريت كاشانيه
    استيلي دوستداشتنيه اما بهتره توي اين موقعيت نياد پرسپوليس چون محبوبيتشو از دست ميده
    يه ذهنيت خيلي بدي بين چنتا پيشكسوت پرسپوليس مثل درخشان استيلي پيوس و... باب شده كه فكر ميكنن به نوبت بايد سرمربي تيم بشن درخشان كه علنا امسال گفت اينبار نوبت منه
    دركل كاشاني به اندازه كافي براي پرسپوليس زحمت كشيد و به قول خودش خدمت كرد دستش هم درد نكنه اميدوارم فصل بعد هم هيئت مديره درست و حسابي داشته باشيم هم يه مديرعامل خوب
    از فردا بايد براي خريد بازيكناي مدنظر اقدام بشه كه باز احتمالا توي اين بيمسئوليتي و البته بيمسئولي دستمون به جايي نميرسه چندين ساله توي فصل نقل و انتقالات كم مياريم و درست توي همين موقع اختلافات مديريتي پيش مياد
    به نظر من قبل از همه چيز بايد حداقل 3 بازيكن خارجي خوب در هر سه خط دفاع هافبك و حمله بخريم
    بعد هم بايد بريم براي خريد انصاريفرد كه امسال بايد حتما بياد كه با اون مهاجم خارجي كه گفتم تكليف خط حمله روشنه به نظر من
    آرفي و هاشميان هم بايد با تيم خداحافظي كنن
    وينگر نيازي نيست با بودن رضايي نوروزي علي عسگر و فشنگچي خدا كنه نريم سراغ معدنچي كاضميان يا هر بازيكن كنار ديگه اي
    امسال نوروزي و علي عسگر با كمك نوري و بادامكي و گاهي اوقات فشنگچي با هم خوب بازي تركيبي انجام ميدادن
    پس به نظر من بخش هجومي تيم با اين بازيكنا تكميل ميشه
    1- غلامرضا رضايي
    2- هادي نوروزي
    3- علي عسگر
    4-انصاري فرد اگه بياد
    5-مهاجم خارجي خوب اگه بياد (براي جام باشگاه هاي آسيا روحيه بين المللي لازمه)
    6- حلافي

يه دفاع مياني خوب ايراني ( اگر بشه جلال حسيني رو اورد خوبه)هم ميخوايم كه با اون مدافع مياني خارجي تكليف دفاع ميانيمون هم روشن ميشه براي دفاع راست عليرضا محمد خوبه ولي اگه آماده باشه ولي يه دفاع چپ هم بايد بخريم شايد اشجاري بتونه بهمون كمك كنه اگه مصدوم نباشه
    سپهر حيدري يا بايد با احترام از تيم خداحافظي كنه يا تحمل نيمكت نشيني رو داشته باشه آقا زماني هم بايد بره توي ليست هافبكهاي تيم شكوري هم كه بايد بره توي ليس فروش همينطور سكوبرت

ليست خط دفاعيمون اينجوري ميشه
    1- نورمحمدي
    2- مجتبي شيري
    3- جلال حسيني اگر بياد
    4- مدافع مياني خارجي اگر بياد
    5- عليرضا محمد
    6- اشجاري اگر بياد

توي هافبك هم كه به نظر من زارع نوري و بادامكي رو بايد حفظ كرد و تياگو مهدي شيري محمد منصوري هم بايد برن توي ليست فروش
    يه هافبك دفاعي ميخوايم كه فكر ميكنم اگر آشوبي به پرسپوليس برگرده بد نباشه ضمن اينكه آقا زماني هم براي همين پست ميتونه ذخيره خوبي باشه و يه هافبك طراح كه به نظر من ميتونه يه بازيكن خارجي خوب باشه فشنگچي هم كه ميمونه
    پس ليست بازيكناي مياني هم اينجوري ميشه

1- نوري
    2- زارع
    3- آشوبي اگر بياد
    4- آقازماني
    5- هافبك طراح خارجي اگر بيارن
    6 - فشنگچي

پس اگر اشتباه نكنم
    ليست بازيكناي ليگ برتريمون شامل دو تا دفاع ميشه يه هافبك و يه مهاجم و باقيشم براي نيم فصل
    سه بازيكن خارجيمونم يه دفاع يه هافبك و يه مهاجم ميشن
    چنتا بازيكن جوون هم از تيمهاي پايه كه اضافه ميشن
    به نظر من اصلا نيازي نيست از هول حليم بيفتيم توي ديگ و بريم سراغ خلعتبري و يا هر ستاره ديگه اي
    علي عسگر خودمون ميتونه هر دفاعي رو توي ليگ و آسيا به راحتي اذيت كنه
    نوروزي هم امسال قطعا بيشتر جا ميفته
    رضايي هم كه هست
    اميدوارم كلا سراغ دو تيم نريم يكي فولاد و ديگري ذوب آهن
    اين تيمها ثبات داشته باشن تيم ملي قويتري خواهيم داشت

تا نظر دوستان چي باشه و البته مديران

پي نوشت: تبريك ميگم به كوروش عزيز براي ناظر شدنش ناظر چه انجمني هم شدي كوروش جان « موسيقي»
    Last edited by گرافيكار; 11-06-2011 at 00:09.

10. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

تبريك به همه ي دوستان پرسپوليسي...

آسيايي شديم؛ ايشالا سال بعد بتونيم نتايج در خور نام پرسپوليس بگيريم...

يادمون نره پرسپوليس جزو پرطرفدار ترين تيم هاي قاره س (اگه نگيم پر طرفدار ترين؛)، و بايد هم نگاهش به قهرماني آسيا باشه...

تبريك مجدد و آرزوي اينكه فصل بعد، فصلِ بهتري باشه... (لازمه ش حضور قوي تو نقل و انتقالات تابستونه؛)

محتوای مخفی: خواهشا فن هاي دايي نخونن اينو... 

از ته قلبم آرزو مي كنم كه سال بعد علي كريمي برگرده به تيم خودش و ... (چن تا چيز ديگه كه نمي نويسم؛ چون الان وقت جشنه و نبايد كام دوستانو تلخ كرد...)

فقط ميتونم بگم هنوز هم موافق ادامه حضور دايي (كه احتمالا از همين الان مصاحبه هاش شروع ميشه و نفس كش طلب ميكنه...) نيستم، به اين دلايل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

12. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

سلام
    همه تبریک گفتن الا من
    آخه مهمون داشتیم نمیتونستم بیام نت!!

بعضی از دوستان گفتن که بد بازی کردیم،
    ولی به نظر من بازی بچه ها 100درصد منطقی بود،
    چون ما بازی رفت رو برده بودیم و باید اینجوری بازی میکردیم

به هر حال جام رو با مربی بزرگی به اسم دایی بالا بردیم، تبریک میگم!

14. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پس از قهرماني در جام حذفي
    دايي با بازيكنان پرسپوليس خداحافظي كرد

سرمربي پرسپوليس شب گذشته با بازيکنان اين تيم خداحافظي کرد.

تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته با وجود شکست يک بر صفر در ديدار برگشت فينال جام حذفي برابر ملوان، در مجموع دو ديدار به برتري 4 بر 3 رسيد و به عنوان قهرماني دست يافت. سرخپوشان پس از اين مسابقه راهي تهران شدند اما علي دايي به همراه حسن اشجاري بازيکن استيل‌‌آذين جداگانه به سمت تهران حرکت کرد.
    در ميانه راه و حدود ساعت 23 علي دايي از بازيکنان خواست در رستوران اردشير واقع در رشت جلسه‌اي برگزار شود و بازيکنان شام را نيز صرف کنند. علي دايي در اين جلسه از بازيکنان پرسپوليس خداحافظي کرد و به آنها گفت: همه شما براي قهرماني زحمت کشيده‌ايد و بايد ببينيد که در چند روز آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. اگر همديگر را ديديم در خدمت شما هستم در غير اين صورت شايد اتفاقاتي ديگر بيفتد.
    پس از اين جلسه علي دايي از بازيکنان جدا شد و جداگانه به سمت تهران آمد. برخي از بازيکنان نيز با اجازه دايي در رشت از کاروان اين تيم جدا شدند و به شهرستان‌هاي خود رفتند.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پرسپولیس پرافتخارترین تیم ایران باقی ماند

تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته چهاردهمین عنوان قهرمانی خود را در رقابت‌های داخلی به‌دست آورد.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از برنا، تیم فوتبال پرسپولیس تهران با قهرمانی در جام حذفی برای پنجمین بار به این عنوان دست پیدا کرد تا تعداد قهرمانی هایش در این جام با استقلال برابر شود.

در تمام ادوار رقابت های داخلی که تا به امروز برگزار شده، پرسپولیس با چهارده عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم است و بعد از آن استقلال با دوازده قهرمانی رده دوم را در اختیار دارد.

سپاهان اصفهان نیز با 6 قهرمانی بعد از پرسپولیس و استقلال در رده سوم قرار گرفته است.

آمار قهرمانی های پرسپولیس به شرح ذیل است:

* 1 قهرمانی در جام منطقه‌ای
    * 2 قهرمانی در جام تخت جمشید
    * 4 قهرمانی در جام آزادگان
    * 2 قهرمانی در لیگ برتر
    * 5 قهرمانی در جام حذفی

کد:

17. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خداحافظي منفعت‌طلبانه يا دلسوزانه از پرسپوليس؟
    نوشيدن زهر اختلافات دايي و كاشاني در جام قهرماني

خبرگزاري فارس: نه، اشتباه نكنيد قهرماني پرسپوليس در جام حذفي شيرين نبود بلكه آنقدر تلخ بود كه هوادار اين تيم امروز ار خود مي‌پرسد آينده چه مي‌شود؟

به گزارش خبرگزاري فارس، پنجمين قهرماني پرسپوليس در جام حذفي فوتبال در شرايطي به دست آمد كه كمتر هواداري از طعم اين قهرماني لذت برد.
    شايد اتفاقات پايان بازي و هرج و مرج بي‌سابقه در برگزاري جشن قهرماني آيينه تمام نماي وضعيت بغرنج پرسپوليس بود. اين نوع برگزاري جشن قهرماني به شرايطي كه تيم مردمي سرخپوشان دارد كاملا مي‌آمد.

پرسپوليس قهرمان شده، اما از نشاط خبري نيست. پرسپوليس با زحمت فراوان توانست يك بار ديگر طعم خوش قهرماني را بچشد، اما چرا خوشحالي هواداران و علاقمندان به اين تيم واقعي به نظر نمي‌رسد؟ خوشحالي از بابت آسيايي شدن پرسپوليس كتمان شدني نيست، اما با وضعيتي كه اين باشگاه دارد چه جاي شادماني باقي مي‌ماند؟

قهرماني يك تيم مي‌تواند نويد بخش روزهاي خوب و اعتماد به نفسي مثال زدني و انگيزه اي فوق العاده براي مسئولان و كادرفني و بازيكنان تيم در فصل آينده باشد، اما آيا به راستي امروز كه هنوز 24 ساعت از قهرماني نگذشته اثري از شور و نشاط و اميد در آينده ديده مي شود؟
    بهتر است براي واكاوي شرايط پرسپوليس مرحله به مرحله پيش رويم. از بازي فينال به خصوص مسابقه برگشت با ملوان شروع مي كنيم.

* فينالي بي هيجان و فاقد كيفيت لازم براي تيمي با ادعاي آسيايي شدن
    پرسپوليس براي رسيدن به فينال كم زحمت نكشيد. بي انصافي است كه رسيدن اين تيم به ديدار نهايي را بر ساس شانس و اقبال گذاشت. آنها 120 دقيقه با سپاهان روبه‌رو شدند و در اهواز و شرايط بد جوي فولاد خوزستان را از پيش رو برداشتند. تا اين مرحله با وجودي كه شاگردان دايي مي توانستند شرايط راحت تري را پشت سر بگذارند اما با مشقت اين مسير را طي كردند.

سرخ‌پوشان در بازي رفت مقابل ملوان مقابل 80 هزار تماشاگري كه بارها در طول فصل با فراز و نشيب هاي تيم خود سوختند و ساختند، توانست با نتيجه 4 بر 2 ملوان را شكست دهد. پرسپوليس براي كسب لقب تيم قهرمان بايد 90 دقيقه هم در انزلي مبارزه مي كرد. نمايش بازي روز گذشته پرسپوليس مقابل ملوان به هيچ وجه استانداردهاي يك تيم آسيايي را نداشت. علي دايي همواره در طول فصل با انتقادها فني تيمش نخواست روبه‌رو شود و ديوار محكمي بين خود و منتقدان فني اش كشيد بنابراين شكايت از بازي بسيار ضعيف پرسپوليس مقابل ملوان چه سودي مي تواند داشته باشد. فقط از دايي و گروهش اين انتظار را داريم كه در نقدهاي شخصي و خودماني خود به وجدان فني‌شان رجوع كنند و بگويند هوادار پرسپوليس بايد به كدام امتياز مثبت فني تيم خود دلخوش باشند؟! كدام حركت تاكتيكي پرسپوليس روز گذشته يك هوادار فوتبال را به وجد آورد؟
    در واقع پرسپوليس روز گذشته به قهرماني رسيد، اما در نمايش فني اين تيم اثراتي از يك تيم در حد آسيايي ديده نشد. دل كمتر هواداري از ارائه اين بازي شاد شد، اگر چه با قهرماني شاد شد.

علي دايي از خود بپرسد قهرماني در شرايطي كه پرسپوليس نمايش دلپذيري از خود نشان دهد بهتر است و در ذهن هوادار خاطره مي شود يا قهرماني در شرايطي كه تيم حتي يك موقعيت گل صددرصد هم نداشته باشد و يكي از ضعيف ترين نمايش ها را داشته باشد.
    ديروز به حق تيم ملوان كه در بازي رفت هم اگر اسير اخراج بازيكنش نشده بود 4 بار دروازه خود را باز شده نمي ديد، فوتبال زيباتر و دلنشين تري را به نمايش گذاشت.

* راند دوم اختلافات دايي و كاشاني
    معمولا وقتي تيمي قهرمان مي شود، تازه شروع كار است و اتفاقا براي پرسپوليس كه به نظر روي خوش آرامش به آنها نيامده كار آغاز شده، اما نه كاري براي بهتر شدن. شرايط فعلي سرخ‌جامگان ما را به ياد استقلال فصل گذشته مي اندازد. روزهايي كه مديريت قبلي استقلال از بدنه اين تيم جدا شد و روزها از پي هم گذشت و درست در فاصله بسيار كم تا شروع فصل جديد فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه معرفي شد و در يك هفته مجبور به تيم بستن شد. شرايط امروز پرسپوليس حتي به مراتب بدتر از آن روزهاي استقلال است.

دود جنگ آشكار بين علي دايي و حبيب كاشاني كه ديروز از مديريت باشگاه كنار رفت، فقط و فقط به چشم هوادار و تيم ماندگار پرسپوليس رفت. طرفين هرگز نخواستند براي منافع مردم از منيت هاي به وجود آمده دست بردارند.
    نشستن پاي صحبت هاي هر يك نه تنها پنجره راهگشايي نيست بلكه بر عمق فاجعه اختلاف دو نفر مي افزايد. گوش فرا دادن به صحبت افرادي كه هر يك خود را محق مي دانند و هر يك به سبك و سياق رفتاري خود سعي دارند بگويند حق با آنهاست چه دردي از هواداري كه دلش براي تيم به تب و تاب مي افتد، دوا مي كند؟

براي هوادار پرسپوليس چه سودي دارد بداند حبيب كاشاني به پاي علي دايي با وجود 5 شكست متوالي ايستاد، اما سرمربي تيمش كه بارها بي دليل و با دليل در سكوها نامش فرياد زده مي شد، چشم به روي همه اين ايستادن و حمايت بست و با آشكار شدن اختلافاتش با كاشاني هر چه دل تنگش خواست، گفت.
    آري، براي هواداري كه امسال شكست هاي سنگين پرسپوليس و باخت در دو دربي رفت و برگشت را تحمل كرد و دم نزد، چه فايده اي دارد كه بداند علي دايي از درون باشگاه به تيمش آسيب رسيد و اين اطرافيان كاشاني بودند كه بارها مي خواستند در كارهاي دايي خدشه وارد كنند.

كاش كاشاني يك بار براي هميشه مي گفت چرا در روزهايي كه اين اختيار را داشت تا علي دايي را بركنار كند به حمايت بيشتر او تاكيد كرد و امروز بايد شاهد صحبت هايي از دايي باشد كه فقط باعث دوگانگي در ذهن هوادار از اين باب مي شود كه شايد كاشاني از حمايت هاي همه جانبه دايي هدفي جز خراب كردن دايي نداشته است.

ناراحتي دايي از كاشاني جايي سرباز كرد كه به ناگاه در اتفاقي عجيب كه مختص فوتبال ايران و حاشيه هاي ايراني است، از يك ليدر سيلي خورد و باشگاه به جاي حمايت از سرمربي تيم خود و محكوم كردن برخورد فيزيكي يك ليدر مقابل علي دايي مهر سكوت بر لب زد. البته كه دايي هم نبايد شأن خودش را آنقدر پايين مي‌ آورد كه با يك ليدر دهان به دهان مي‌ شد. از اين روز بود كه ديگر هوادار ناديده گرفته شد. از اين روز بود كه علي دايي گويي فراموش كرد كه يكي از افراد بزرگ فوتبال ايران است و در هيچ كجاي دنيا چنين شخصيتي خود را همطراز يك ليدري كه شايد خود فقط يك عاملي براي ضربه وارد كردن به دايي بوده، نمي كند. در اينكه حبيب كاشاني در مديريت اين موضوع مي توانست بهتر كار كند شكي نيست اما علي دايي با خود چه كرد؟

هر روز مصاحبه كردن و هر روز عليه ديگري صحبت كردن چه سودي براي پرسپوليس داشت؟ آيا در روند نتيجه گيري تيم تاثير گذاشت؟ اشتباهات تكراري خط دروازه و دفاع برطرف شد؟ در روزهايي كه علي دايي بايد حواس خود را معطوف نقاط ضعف تيمش مي كرد به چه كاري مشغول شد؟ كاشاني چه كرد؟ او سكوت كرد و سكوت تا روزي كه ديگر اين سكوت هم لوث و بر همه آشكار شد كه بين مديريت و سرمربي چه روزهاي بدي مي گذرد.

* پرسپوليس عجيبت ترين تيم دنيا كه با نابساماني قهرمان شد
    شايد گزافه نيست بگوييم كه نام پرسپوليس بايد به عنوان يك ركورد در تاريخ فوتبال جهان ثبت شود. در هيچ فوتبال روز دنيا و صاحب نامي تيمي را پيدا نمي كنيد كه جنس مشكلاتش مثل پرسپوليس باشد و بتواند به قهرماني هم برسد. در اين زمينه به نظر مي آيد بايد پرسپوليس را تنها تيمي دانست كه توانست بر تمامي مشكلاتش با اين قهرماني سرپوش بگذارد.

تيم قهرمان شده و هوادار بايد منتظر روزهاي خوب آينده باشد، نقل و انتقالات از امروز آغاز شده و هوادار بايد در انتظار شنيدن نام بازيكنان جديد باشد، اما به جاي آنها چه شنيده است. "حبيب كاشاني از پرسپوليس رفت " و "علي دايي با بازيكنان پرسپوليس خداحافظي كرد. " اين باي باي ها چه سودي به حال پرسپوليس و هواداران اين تيم دارد؟

بهتر است علي دايي به خود رجوع كند. او كه مدام مي گويد هيچ كجاي دنيا يك ليدر به سرمربي حمله نمي كند، هيچ كجاي دنيا سرمربي به دنبال حل كردن مشكلات تيم نمي رود،‌ سبگويد در كجاي دنيا يك سرمربي سرتاسر فصل با كنايه و يا آشكار عليه مديريت باشگاه موضع مي گيرد؟

كدام سرمربي حرفه اي را در دنيا سراغ داريد كه بعد از قهرماني به دليل اختلاف با مدير تيمش براي اينكه با او مواجه نشود خود را در سرويس بهداشتي به مدت 20 دقيقه حبس كند؟ آيا با اين روش به بازيكن خود بي احترامي به بزرگ تر را ياد نمي دهيد؟
    پرسپوليس و شيوه مديريت فني و غير فني آن را بايد خاص‌ترين تيم دنيا معرفي كرد. تيمي كه در ايران بيشترين طرفدار را دارد، در فصل جاري نه تنها با كاهش چشمگير هودارانش روبه‌رو شد بلكه تمام درهاي حجب و حيا در آن بسته شد.

* افسوس براي هوادار
    جز افسوس براي پرسپوليس قهرمان، مرثيه ديگري نمي توان خواند. كاشاني شايد به دليل يك قانون نانوشته كه سرمربي تيم قهرمان تغيير نمي كند تصميمي حرفه اي گرفت و چون مي دانست با علي دايي نمي تواند كار كند، پرسپوليس را رها كرد اما هواداران چه مي شوند؟

پرسپوليس مثل مرغي است براي عزا و عروسي. روزي افراد وارد آن مي شوند تا به جايگاه اجتماعي مطلوبي برسند و روزي هم جدا مي شوند تا اين تيم را با همه مشكلات و غم هايش براي هوادار بگذارند. آري اين هوادار است كه هميشه با غم هاي تيمش مي ماند. مسئولان در شادي و خوشي ها هميشه كنار هواداران هستند اما به محض بروز مشكل، وقت رفتن مي شود آن هم جدايي با كوله باري از صحبت هاي ناگفته.
    انگار گوش شنوايي براي مسئولان نيست. آقايان مدير سرنوشت پرسپوليس با انبوهي از هواداران را به دست داريد اين كلاف سردرگم را تا كجا قرار است بكشيد؟

چه كسي پاسخگوي هواداري است كه امروز به جاي جشن گرفتن از قهرماني تيمش بايد تخم نگراني در دل بكارد و خود را براي يك فصل بدتر از سالي كه گذشت آماده كند؟ بيچاره هوادار كه تمام عشق خود را روي سكوها فرياد مي زند اما كاشاني ها و دايي ها براي نشان دادن حقانيت خود از همين مردم و هواداران مايه مي گذارند تا چهره هاي خودپسند خود را مردمي جلوه دهند.
    چه كسي به فكر آينده پرسپوليس است؟ از امروز فصل نقل و انتقالات آغاز شده اما پرسپوليس مدير و مربي ندارد. چه سرنوشتي در انتظار اين تيم است؟

19. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •