تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 37 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

راستش رو بخواین اصلا دوست ندارم توی سپاهان امثال حیدری باشند ...

.........

به امید بازی زیبا و سپاهانی در روز 4شنبه و بردن تیم استقلال

2. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من اینو تو تاپیک کناری هم گفتم

باشگاه استقلال اگه حتی 1 درصد حرفای حیدری رو قبول داشت به هیچ وجه حاضر نمیشد 250 میلیون تومن واشه رضایت نامه ش بده
    خودشون هم قبول دارن حق با سپاهانه واسه همین دارن 250 تا رو میدن

یا خود خسرو حیدری خیلی راحت میرفت از سپاهان شکایت میکرد وحقشو میگرفت
    ولی چون خودش هم میدونه حق با سپاهانه اینکار رو نکرد و به خاطر پول بیشتر حاضر شد مشکلات خانوادگی رو بهونه کنه

این وسط ضرری به باشگاه سپاهان نرسید فقط این بدنامی برای حیدری موند و اینکه چهره ی واقعیش رو به همه نشون داد

4. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باشگاه استقلال اگه حتی 1 درصد حرفای حیدری رو قبول داشت به هیچ وجه حاضر نمیشد 250 میلیون تومن واشه رضایت نامه ش بده
    خودشون هم قبول دارن حق با سپاهانه واسه همین دارن 250 تا رو میدن

یا خود خسرو حیدری خیلی راحت میرفت از سپاهان شکایت میکرد وحقشو میگرفت
    ولی چون خودش هم میدونه حق با سپاهانه اینکار رو نکرد و به خاطر پول بیشتر حاضر شد مشکلات خانوادگی رو بهونه کنه

این وسط ضرری به باشگاه سپاهان نرسید فقط این بدنامی برای حیدری موند و اینکه چهره ی واقعیش رو به همه نشون داد
    کی گفته 250 میلیون؟
    پول بیشتر؟ کی واسه پول بیشتر از سپاهان میره؟ اونجا که بانکه.
    فعلاَ که حق با استقلاله و سپاهان یه دینارم نگرفته. ایناییم که میگن ما گذاشتیمش تو لیست همش حرفه.

6. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کی گفته 250 میلیون؟
    پول بیشتر؟ کی واسه پول بیشتر از سپاهان میره؟ اونجا که بانکه.
    فعلاَ که حق با استقلاله و سپاهان یه دینارم نگرفته. ایناییم که میگن ما گذاشتیمش تو لیست همش حرفه.
    طبق مذاکراتی که بین دو باشگاه شد قرار شد که استقلال 250 میلیون بابت رضایت نامه بده
    تو همه ی خبرگذاری ها هم خبرش هست
    اگه باشگاه استقلال حرفای حیدری رو قبول داشت خیلی راحت حیدری رو میفرستادن از سپاهان شکایت کنه نه اینکه نامه بزنن و توش واسه رضایت نامه چاپلوسی کنن

حالا اینکه پولو نمیدن یه بحث جداست که غیر حرفه ای بودن باشگاه رو میرسونه که بعد از توافق میان اینجور بچه بازیا رو در میارن
    هر چند که چیز عجیبی نیست وقتی باشگاه استقلال همچین رفتاری میکنه دیگه از خسرو حیدری انتظاری بیش از این نمیره

پول بیشتر؟ کی واسه پول بیشتر از سپاهان میره؟
    بعد از اون همه فحش و بد بیراهی که تو آزادی نثارش کردین و خودش هم به وضوح اعلام کرد که دیگه نمیاد استقلال غیر از پول چه دلیل دیگه ای واسه برگشتش هست ؟؟؟
    حتما عشقش به استقلال

پ.ن : قبل همه ی این بحث ها شده و من دیگه دلیلی بر ادامه نمیبینم
    Last edited by MoH_@_MaD; 01-08-2011 at 22:14.

8. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از این همه فحش و بد بیراهی که تو آزادی نثارش کردین و خودش هم به وضوح اعلام کرد که دیگه نمیاد استقلال غیر از پول چه دلیل دیگه ای واسه برگشتش هست ؟؟؟
    حتما عشقش به استقلال
    خسرو بازيكنيه كه از جوانان تو استقلال بوده و تو عشقش به استقلال كه شكي نيست
    اون همه فحش كه شما به سيد صالحي دادين چه دليلي داشت برگرده؟
    خسرو يه اشتباه كرد چوبشم خوردو برگشت
    ديگه اينو همه ميدونن پولايي كه باشگاهاي صنعتي ميدنو هيچ جا نميده
    اونيكه دنباله پوله شما مطمئن باش استقلال پرسپوليس نمياد
    بازيكنايه چند سال پيشمونم هنوز از تيم طلبكارنتو همين استقلال هر روز يكي برايه طلبش قهر ميكنه بعد شما ميگي بره پول اومده استقلال؟كي نقدو ول ميكنه نسيرو بچسبه

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

طبق مذاکراتی که بین دو باشگاه شد قرار شد که استقلال 250 میلیون بابت رضایت نامه بده
    تو همه ی خبرگذاری ها هم خبرش هست
    والا من تو روزنامه گل خوندم که اونم یه روز گفت 150 میلیون، یه روز گفت 200، پس فردا 250.
    قراردادش راهو واسه رفتنش باز گذاشته بود. وگرنه تا این که گفت قراردادو منتشر میکنم خوف نمیکردن سپاهانیا.

12. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حسرت ۳۴۷۵ روزه استقلال برابر سپاهان/آبی ها ۹ دوره است سپاهان را در اصفهان نمی برند

ورزش > لیگ برتر - سپاهان در حالی فردا به مصاف استقلال می رود که در لیگ برتر تا کنون تنها یک بار در اصفهان مقابل استقلال تن به شکست داده است.

در واقع اولین و آخرین شکست سپاهان مقابل استقلال در اصفهان بر می گردد به هفتم بهمن سال ۸۰ یعنی هفته دهم اولین دوره لیگ برتر جایی که سپاهان با هدایت استانکو تن به شکست یک بر صفر برابر استقلال داد.سپاهان پس از آن شکست تا کنون در اصفهان به استقلال نباخته است. این به این معنی است که سپاهان تا ۱۲ مرداد که در اولین هفته لیگ به مصاف استقلال می رود ۳۴۷۵ روز است که به این تیم در اصفهان نمی بازد.این دو تیم در این فاصله ۹ بار دیگر نیز در اصفهان به مصاف هم رفته اند که سهم سپاهان ۶ پیروزی بوده است و ۳ دیدار نیز با تساوی به پایان رسیده است.
    باید دید سپاهانی ها همچنان این روند شکست نا پذیری در اصفهان را حفظ می کنند یا این استقلال است که این طلسم را در اصفهان می شکند و برابر سپاهان پیروز می رسد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای صدور رضایتنامه خسرو/سپاهان تا عصر امروز منتظر استقلال می‌ماند

ورزش > مدیریت ورزش - مسئولان سپاهان اعلام کردند که تا عصر امروز منتظر استقلالی‌ها می‌مانند تا در صورت دریافت مبلغ درخواستی خود از استقلال، رضایتنامه این بازیکن را صادر کنند.

غلامحسین حسینی، رئیس هیات مدیره سپاهان در مورد وضعیت رضایتنامه خسرو حیدری می گوید:« هنوز مبلغ مورد نظر خود را از باشگاه استقلال دریافت نکرده‌ایم بنابراین منتظر می‌مانیم که این مبلغ را دریافت کرده و پس از آن رضایتنامه را صادر کنیم. در حال حاضر در تهران به سر می‌برم و تا بعدازظهر امروز منتظر دریافت مبلغ مورد نظر برای رضایتنامه خسرو حیدری هستم بنابراین صبر کنید ببینید تا عصر چه می‌شود.»

رئیس هیات مدیره سپاهان در مورد بازی روز چهارشنبه تیمش مقابل استقلال گفت:«مطمئنا تیم ما با انگیزه بسیاری به میدان خواهد رفت و باور دارم که تیم در بازی فردا نتیجه می‌گیرد؛ همچنان اعتقاد دارم که سپاهان پرستاره‌ترین تیم لیگ ایران است و در بازی فردا با قدرت ظاهر می‌شود. »
    وی در مورد برخورد هواداران سپاهان با رحمتی و حیدری در بازی فردا اضافه کرد:« هیات مدیره در فصل نقل و انتقالات لیگ همه توان خود را برای نگه داشتن این دو بازیکن به کار گرفت اما به هر حال موفق به نگه داشتن آنها نشد و رحمتی و حیدری با واسطه یا بی‌واسطه از سپاهان رفتند.از هواداران می‌خواهم در بازی فردا تنها به تشویق تیم خودشان بپردازند و کاری به این دو بازیکن نداشته باشند زیرا آنها برای تیم زحمت کشیده اند.»

کد:

بوناچیچ:بازیکنان جدید سپاهان چیزی کم از ستاره‌های جدا شده ندارند/دوست ندارم به استقلال ببازم

ورزش > لیگ برتر - خبرورزشی نوشت:

بهروز احمدی / مربی کروات که با سپاهان به عنوان نایب قهرمانی آسیا هم رسید بار دیگر به نصف جهان بازگشت تا برای دومین بار سکان هدایت پرافتخارترین تیم لیگ برتر را در دست گرفته و افتخارات این باشگاه را در عرصه آسیایی هم تکمیل کند.لوکا بوناچیچ که در سال های گذشته و بعد از جدایی از سپاهان روزهای خوبی را تجربه نکرد در استارت خود با زردپوشان در هفته نخست لیگ برتر باید مقابل استقلالی قرار بگیرد که به آنها لقب کهکشانی داده اند،تیمی که یکی دو ستاره فصل گذشته سپاهان را نیز در اختیار دارد.به همین بهانه با این مربی کروات و مصمم گفتگویی انجام دادیم که خواندن آن خالی از لطف نیست.

*از وضعیت سپاهان شروع کنیم،راضی هستید؟

طبق برنامه ای که ریخته بودیم یک مرحله اردو در ترکیه برپا کردیم که در این اردو رفته رفته بازیکنان هم تکمیل شدند و در بازگشت به اصفهان هم با تمرینات و بازی های دوستانه ای که انجام دادیم روز به روز آماده تر شدیم و الان هم به نظرم وضعیت خوبی داریم و من شکایتی ندارم.

*در بازی های دوستانه ای که داشتید نتایج خوبی نگرفتید؟

طبیعی بود چرا که هم ساختار تیم دستخوش تغییر و تحول شده بود و هم این که افکار جدیدی بر تیم حاکم شد از همین رو زیاد این نتایج را جدی نگیرید.

*ستاره های زیادی از تیم جدا شدند،بازیکنانی که جذب شدند خواسته های شما را برآورده می کنند؟

عمده نفراتی که در لیست من بودند جذب شدند و من از این بابت گله ای ندارم چون می دانستم که باشگاه با محدودیت های مالی زیادی روبرو است و باید پایبند یکسری قوانین مالی سازمان لیگ باشد.از همین رو سعی کردیم در کنار جذب نفرات شایسته بیشتر روی جوانان خودمان که حاصب تلاش باشگاه بودند سرمایه گذاری کنیم.

*اما بعد از دو قهرمانی متوالی انتظارات از تیم شما خیلی بالا رفته تا جایی که همه از شما و تیم تان قهرمانی آسیا را می خواهند؟

من این سوال را چندین بار پاسخ داده ام و الان هم می گویم که کار ما خیلی سخت است حتی سخت تر از سال های قبل چون رسیدن به قهرمانی در آسیا تنها عنوانی است که می تواند رضایت هواداران را جلب کند.اما حرف من این است با توجه بهتغییر سیمای تیم و رفتن بسیاری از بازیکنان و جانشینی نفرات جدید این تیم نیاز به زمان کافی دارد تا خود را برای افتخارات جدید آماده کند .من هم بدم نمی آید به جام قهرمانی آسیا بوسه بزنم اما خوب می دانم که برای رسیدن به این هدف باید یکسری قواعد را پشت سر گذاشته و رعایت کنم و از همه چیزمهم تر زمان است که برای من ارزش طلا را دارد.

*ستاره های زیادی سپاهان را ترک کردند ،فکر می کنید بازیکنان جدید می توانند جای آنها را پر کنند؟

ستاره بودن برای هر کسی یک مفهوم و منظوری دارد اما برای من ستاره بودن یعنی این که از نظر کیفی و فنی خواسته هایم در میدان برآورده شود و نام بازیکن اصلا" برایم اهمیت ندارد.بازیکنانی که جذب شدند با مطالعه جذب شدند و این گونه نبود که من بی گدار به آب بزنم و شک ندارم با فرصت دادن به آنها همه می بینند که این نفرات چیزی کمتر از آن ستاره ها نداشتند.

*طبق قرعه در هفته اول باید با استقلال بازی کنید،تیمی که می گویند مدعی اول قهرمانی است؟

من هم شنیدم که همه می گویند این اولین فینال لیگ است و حساسیت خاصی دارد اما اعتراف می کنم نه تنها این بازی برایم حساس نیست بلکه مثل تمام بازی های دیگر لیگ است.خوشبختانه فوتبال ایران در سال های اخیر پیشرفت خوبی داشته و تیم های باشگاهی فاصله چندانی با هم نداشته اند از همین رو هیچ بازی را نمی توانی بگوییآسان است به خصوص برای سپاهان که به عنوان قهرمان دوسال گذشته ایران همه تیم ها با توپ پر به مصافش می آیند تا یقه قهرمان را بگیرند.

*اما استقلال هم برای خودش نام بزرگی است و ستاره های زیادی دارد؟

بله من هم قبول دارم که آنها برای خودشان قطبی هستند اما سپاهان هم الان کمتر از آنها نیست و شک ندارم که این بازی می تواند جدالی زیبا و تماشاگر پسند از آب درآید.برای من مهم تر از ستاره های کهکشانی، تیمم است که نمایش خوبی داشته باشد.

*نتیجه این بازی قطعا" در آینده هر دو تیم تاثیر گذار خواهد بود؟

این تازه گام اول لیگ طاقت فرسای پیش روی ما است و مطمئنا" برنده یا بازنده این بازی نه جام می گیرد و نه جام را از دست می دهد.

*یعنی بردو باخت برای شما مهم نیست؟

اتفاقا" خیلی هم مهم است چون شما نمی توانید مربی در جهان پیدا کنید که از باخت خوشش بیاید.از همین رو من هم دوست ندارم در اولین گام به استقلال ببازم و به همین خاطر تمام تلاشم را می کنم که تیمم سربلند از زمین خارج شود

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برتري سپاهان در مصاف با استقلال

در تاريخ رويارويي هاي استقلال و سپاهان زردپوشان 21 برد و آبي ها 20 برد دارند.

در هفته اول لیگ برتر فردا شب در فولادشهر مهم ترین بازی هفته آغازین لیگ یازدهم بین سپاهان و استقلال انجام می شود. این برای پنجاه و سومین بار است که دو تیم در مسابقات رسمی روبرو می شوند. دو تیم 46 بار در لیگ و 6 بار نیز در جام حذفی باهم روبرو شده اند. در این 52بازی، سپاهان 21 بار و استقلال نیز 20 بار پیروز شده اند و 11 بازی نیز نتیجه تساوی به همراه داشته است. سپاهان حتی بیشتر از پرسپولیس موفق به شکست استقلال شده است! در مجموع بازیهای دو تیم 129 گل به ثمر رسیده است؛ استقلال 63 گل به ثمر رسانده و در مقابل 66 گل نیز دریافت کرده است!

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

بحث هواداران دو تیم سپاهان و استقلال با یکدیگر (بعد از بازی امشب)، فقط در این تاپیک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +
    بحث های اخیر، استثناءن تائید شد.
    مرسی از همکاری دوستان
    یاعلی

18. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •