تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 19 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 186

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگهای سرخ

داره خودمونی میشه S@l@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پیش بازی تراكتور ـ مس

تراكتوراسپور ـ تراكتورسازی از دو بازی گذشته تنها یك امتیاز گرفته اما تماشاگران پرشور تبریزی هر بار با شعار معروف " عیبی یوخ " بازیكنان را دلداری داده اند . آیا این بار هم كار به این شعار كشیده می شود ؟
    دوئل

مهمترین دوئل این بازی میان تفكرات دو مربی خواهد بود كه روی نیمكت دو تیم می نشینند . امیر قلعه نویی كه دو هفته ای است طعم برد را نچشیده و بلاژویچ كه هنوز نتوانسته تحولات مورد نظرش را در مس اجرا كند اما برنامه های زیادی برای این بازی حساس دارد . باید دید اینبار این تفكرات می تواند مقابل تراكتورسازی كه به رغم نبردن در هفته های اخیر اوضاع بسیار مناسبی دارد پیروز باشد یا نه . اگر مس این بازی را ببرد می تواند به فرار از قعر جدول امیدوار شود
    ستاره

محسن حسینی مدافع تراكتورسازی موتور گلزنی اش هفته هاست كه روشن شده و گل های حساسی برای امیر قلعه نویی زده است و هر فوتبالی را یاد حرف علی كریمی خطاب به علی دائی می اندازد : " خدا او را بغل كرده است " . امیر قلعه نویی همیشه در تیمش یك گلزن بالفطره داشته و اما اینكه این بار این گلزن در خط دفاع بازی می كند جالب توجه است
    سوژه

قرار گرفتن مس كرمان در رده انتهایی جدول از نكات جالب جدول رده بندی است . مس در صورت پیروز نشدن در این بازی وضعیت بسیار ویژه ای پیدا خواهد كرد و تراكتور نیز با برد در این دیدار چشم به دیدار استقلال و صبا دارد تا با باخت صبا و دیدار سخت نفت با ذوب آهن ، بتواند خود را تا رده دوم جدول بالا بكشد
    انگیزه

مصطفی اكرامی بعد از دو بازی غیبت از تركیب با مصدومیت فردین و آل نعمه و محرومیت كیانی و اكبرپور به احتمال زیاد در تركیب ثابت تراكتور خواهد بود و می تواند با پیروزی در این دیدار جشن ورود به باشگاه صدتایی ها را جشن بگیرد و در طرف دیگر محسن بیاتی نیا نیز كه در نقل و انتقالات با تراكتور داخلی بسته بود با آمدن قلعه نویی راه خروج را مقابل خود دید تا به مس كرمان بپیوندد ، برای این بازی می تواند انگیزه كافی برای گلزنی داشته باشد
    تاریخچه

در بازی رفت فصل گذشته این دو تیم در كرمان به تساوی یك بر یك رسیدند و سیفی و ابراهیمی گلزنان این دیدار بودند و در دیدار برگشت نیز تراكتور با تك گل علیزاده به برتری رسید
    تركیب احتمالی تراكتور

عباس محمدی ـ اكرامی ـ صادقی ـ اسدی ـ دانشدوست ـ آشوبی ـ لوپز ـ حاج صفی ـ توسی ـ ابراهیمی ـ حسینی

2. این کاربر از S@l@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قلعه نويي:تراکتور مقابل مس تهاجمي بازي ميکند

‌سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در آستانه ديدار تيمش با تيم مس کرمان گفت: مقابل تيم مس بازي تهاجمي ارائه خواهيم داد تا سه امتياز اين ديدار خانگي را کسب کنيم.

امیر قلعه نویی شامگاه پنجشنبه در کنفرانس خبری پیش از بازی تیم های تراکتورسازی تبریز و مس کرمان با بیان اینکه تیمش همواره برابر حریفان خود تهاجمی ظاهر می شود، اظهار داشت: برای من فرقی ندارد که تیمم در داخل یا خارج از خانه بازی کند و من همیشه تیمم را با تاکتیکی تهاجمی روانه میدان می کنم.

وی افزود: پس از گذشت هشت هفته از لیگ، تا حدودی از تیمم شناخت پیدا کرده ام و بازیکنان نیز از من شناخت پیدا کرده اند و به نظر من رفته رفته وضعیت تراکتورسازی بهتر نیز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تیم فعلی تراکتورسازی 70-80 درصد نسبت به تیم سال قبل تغییر داشته، یادآور شد: من امسال تراکتورسازی را در حالی تحویل گرفتم که دو یار کلیدی این تیم جدا شدند ولی با این حال ما بازی به بازی هماهنگ تر می شویم و یقینا تیم تراکتورسازی در سال دوم خود شرایط بهتری خواهد داشت.

سرمربی تراکتورسازان در پاسخ به سئوال خبرنگاری در ارتباط با تاثیر اشتباهات داوری در نتایج اخیر این تیم تصریح کرد: ما در دو بازی اخیر خود پنج امتیاز را به خاطر اشتباهات داوری از دست داده ایم و جالب است که کمیته داوران هرگز در خصوص این اشتباهات توضیح نمی دهد در حالیکه در مورد سایر تیم ها اینگونه نیست.

قلعه نویی با اشاره به تعصب خود به مردم استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: من هم مثل خیلی ها می توانم پولم را بگیرم و کارم را بکنم و به این موارد کاری نداشته باشم اما من به مردم این استان تعصب بیشتری دارم چون از این مردم جز محبت چیز دیگری ندیده ام.

وی ادامه داد: من حتی اگر خانه نشین هم شوم، این مبارزه را تا آخر ادامه می دهم چون آنها اشتباه کرده اند نه ما. جالب است آنها شهامت اعتراف اینکه داورشان اشتباه کرده را هم ندارند و من طبق فرمایش مولای متقیان حضرت علی (علی) نمی توانم سکوت کنم تا حق سر جایش بنشیند.

سرمربی تراکتورسازی از حذف تیم های سپاهان و ذوب آهن ابراز ناراحتی کرد و گفت: به عنوان یک ایرانی از باخت سپاهان ناراحت شدم چون زحمات دو ساله مردم خوب اصفهان، مدیران، مربیان و بازیکنان این تیم به هدر رفت. در مورد حذف ذوب آهن هم ناراحت شدم چراکه این تیم حقش بود که صعود کند.

وی در پایان ضمن تمجید از اصحاب رسانه تبریز، خاطر نشان کرد: من 32 سال است در فوتبال هستم ولی تا بحال در هیچ جا چنین جو آرامی را در عرصه رسانه ها ندیده بودم و به نظر من رسانه های استان در آرامش تیم تراکتورسازی کمک زیادی می کنند.

تیم تراکتورسازی از ساعت 17.45 امروز در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز از تیم مس کرمان پذیرایی خواهد کرد.

منبع:ورزش 3

4. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 تذکر

دوست عزیز... جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

لطفا در ارسال پست های خبری قانون 205 انجمن ورزش را مد نظر قرار دهید:
    205- از ارسال اسپم‌وار (تعداد زیاد، بی‌اهمیت و در زمان کوتاه) مطالب خودداری کنید. در صورت تشخیص اینکه کاربر با هدفی غیر از اطلاع‌رسانی فعالیت دارد، به وی تذکر داده می‌شود و در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
    مشکلی به وجود نخواهد آمد اگر در یک پست بیش از یک خبر ارسال شود./
    Last edited by pcforlife; 30-09-2011 at 15:16.

6. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

امیدوارم امروز تراکتور سازی باز هم با پیروزی میدان را ترک کنه.

8. 2 کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مصاف تبریزی ها وکرمانی ها / شش امتیاز چگونه تقسیم خواهد شد ؟

سایت گل - هفته هشتم رقابت های لیگ برتر روز جمعه پیگیری خواهد شد ودر این هفته مصاف تیم های تبریزی وکرمانی می تواند در نوع خود جالب توجه باشد ، تراکتور سازی برای دیدار با مس کرمان حساب ویژه ای را باز نموده چرا که برنامه بازیها در این هفته طوری رقم خورده که به نظرتراکتوریها با کسب پیروزی می توانند یکبار دیگر خود را در صدر جدول ببینند، امیر قلعه نوعی هر چند بار ها به این نکته اشاره کرده که ما باید دنبال نتایج خود باشیم ولی نمی توان ازدغدغه تراکتوریها نسبت به بازی تیم های بالا سر خود بی تفاوت گذشت ، استقلال در انزلی مقابل ملوان زخم خورده ، صبای قم در آزادی رودر روی پرسپولیس تشنه پیروزی ونفت تهران دراصفهان مقابل ذوب آهن ، تاوان برد کره ای ها را خواهد داد یا نه ؟ همه وهمه دلایلی است که جذابیت مسابقات این هفته را برای اکثر تیمها و هواداران آن ایجاد کرده .
    تراکتور سازی برای این بازی سیاوش اکبر پور را بدلیل ۳ کارته شدن واحمد آل نعمه را بخاطر مصدومیت در اختیار ندارد ، امیر قلعه نوعی بدلیل سیاست کاری اش که معتقد است نباید تیم متکی به فرد باشد ، همیشه مهره های جایگزین را آماده برای حضور در ترکیب دارد ونمی تواند نگرانی خاصی داشته باشد .
    از طرفی نتایج دو هفته اخیر این تیم خصوصا باخت خانگی مقابل نفت تهران که عملا این تیم را از صدر جدول به رده چهارمی فرستاد انگیزه های هستند که باید در این دیدارخود را نشان دهند تا جبران ما فات شود ، لذا ۳ امتیاز این بازی حکم حیاتی دارد تا با توجه به دلایل ذکر شده یکبار دیگر جایگاه از دست رفته را بدست آورند.
    مس کرمان و مس سرچشمه دو قعر نشین فصل یازدهم در مصاف با تیم های تبریزی جدال سختی را تجربه خواهند کرد ، مس با شرایط ویژه تنها با کسب ۲ امتیاز با ۸ گل زده و۱۳ گل خورده درقعر جدول مقابل تراکتوری قرار می گیرد که بهترین آمار کسب امتیاز خارج از خانه با ۱۰ امتیاز از ۴ بازی وموثر ترین خط حمله با ۱۹ گل زده را داراست ، تراکتور یها هر چند طی دو دیدار گذشته از داوری ها نالیده اند وعلاوه بر آفساید بودن گل اول نفت در تبریز از اعلام پنالتی به نفع صنعت نفت آبادان هم خود را متضر زر می دانند ولی برای رسیدن به پیروزی در این دیداربا مس چیرو لحظه شماری می کند .حضور این مربی کهنه کار در تبریز چه سرنوشتی را برای وی رقم خواهد زد ؟ مطلبی است که تا سوت پایان بازی باید صبر کرد .

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آکادمي فوتبال تراکتورسازي افتتاح شد

به نقل از روابط عمومي اين باشگاه، از نيمه دوم مرداد ماه مقدمات تشکيل آکادمي فوتبال و برنامه ريزي و تهيه امکانات آغاز شد و از 1 شهريور ماه نيز رسما ثبت نام کلاسها شروع شد و آکادمي فعاليت خود را به صورت رسمي شروع کرد. تا کنون 120 نفر براي کلاسهاي تخصصي در رده‌هاي مختلف سني از 8 تا 18 سال ثبت نام کرده‌اند که روز 8 مهر مراسم افتتاح آکادمي برگزار شد و برنامه آکادمي فوتبال باشگاه تراکتورسازي از ديروز آغاز شد.
    کلاسها به صورت منسجم و منضبط و با مسائل علمي – آموزشي روز مثل مدرسه و در زمان غير درسي دانش‌آموزان برگزار خواهد شد و ثبت نام کلاسها در حال حاضر نيز وجود دارد.
    همچنين در طول برنامه‌هاي اين آکادمي استعداديابي و تست‌گيري نيز انجام خواهد گرفت تا بازيکنان مستعد جذب تيم‌هاي الف، ب و ث پايه شوند.
    آکادمي فوتبال باشگاه تراکتورسازي اولين آکادمي در ايران است که منطبق بر دستورات کنفدراسيون فوتبال آسيا شروع به کار مي‌کند.
    براي دانش آموزاني که مدارس آنها در شيفت عصر برگزار مي‌شود کلاسهايي براي صبح در نظر گرفته شده است و ترم اول کلاسها تا 10 دي ماه ادامه خواهد داشت.

Varzesh3.ir

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تنویر افکار عمومی

بدنبال اتهامات آقای غمزه کمک داور بازی تراکتور با نفت تهران به سرمربی تیم و مردم تبریز مبنی بر ضرب و شتم وی در پمپ بنزین واظهارات بی پایه و اساس و تاسف بار برخی مسئولین کمیته داوران ، هیئت فوتبال آذربایجان شرقی و شرکت ملی نفت منطقه آذربایجان شرقی طی گزارشات رسمی موضوع را بررسی کرده اند که جهت تنویر افکار عمومی بری بودن ذمه مردم از اتهامات فوق منتشر می گردد .

منبع : سایت رسمی باشگاه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by "R E Z A"; 05-10-2011 at 13:38. دليل: عنوان

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض تشکر از یه تذکر به موقع

دوست عزیز... جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

لطفا در ارسال پست های خبری قانون 205 انجمن ورزش را مد نظر قرار دهید:

مشکلی به وجود نخواهد آمد اگر در یک پست بیش از یک خبر ارسال شود./
    چشم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناظر انجمن ورزش حتما فقط اگه چنتا خبر باشه که هر کدومش 10 خط باشه همشو تو یک پست بذارم؟
    خوب اونوقت که خیلی بزرگ میشه نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راكتوراسپور ـ به گزارش سایت گل قاسم حدادي‌فر هافبك تيم فوتبال ذوب آهن كه دوران مصدوميت را پشت سر مي‌گذارد خودش را براي حضور در تراكتورسازي آماده مي‌كند.
    حدادي‌فر به دليل پشت سر گذاشتن خدمت سربازي بايد به يك تيم نظامي برود به همين دليل تراكتورسازي را انتخاب كرده است. او در تعطيلي نيم فصل رقابت‌هاي ليگ برتر از ذوب آهن جدا شده و پيراهن قرمز تراكتور را برتن خواهد كرد. از طرفي احتمال حضور مهدي كياني هافبك تراكتور كه مورد غضب امير قلعه‌نويي قرار گرفته در ذوب آهن وجود دارد

ابراهیم‌زاده سرمربی تیم ذوب آهن اصفهان در كنفرانس خبری دیدار ذوب آهن و نفت ، در خصوص انتقال حدادی فر گفت : این بازیكن دفترچه اعزام به خدمت خود را دریافت كرده است و از نیم فصل باید در یكی از تیم های نظامی حضور یابد و اگر امکان تمدید مهلت اعزام حدادی‌فر به خدمت سربازی وجود داشته باشد ما دوست داریم که او را حفظ کنیم و تا به این لحظه به هیچ وجه بحث معاوضه وی مطرح نشده است.
    وی در مورد احتمال حضور كیانی در ذوب آهن اظهار داشت : من حتی نام مهدی کیانی را پیش از شروع رقابت‌های لیگ برتر در فهرست خرید باشگاه قرار داده و دوست داشتم علاوه بر حفظ حدادی فر، او نیز به جمع بازیکنان ذوب آهن اضافه شود اما در حال حاضر شرایط نسبت به پیش از آغاز فصل فرق کرده و ما قصد جذب این بازیكن را برای نیم فصل داریم و باید ببینیم که در نیم فصل چه پیش خواهد آمد.

پیرو تصمیم متخذه مورخه 90/6/22 کمیته انضباطی باشگاه به اطلاع می رساند که جلسه رسیدگی به پرونده شما در وقت مقرر (مورخه 90/7/9) تشکیل گردید و بدینوسیله عین رای صادره جهت ابلاغ ارسال می گردد .
    در خصوص عدم شرکت بازیکن متخلف در جلسه تمرینی شهر تهران که بنابه اعلام مسئولین ذیربط ، نامبرده به جهت اعتراض به نحوه پرداختهای مالی باشگاه صورت پذیرفته ، اعضاء پس از استماع اظهارات سرپرست تیم ، مستندا با ماده 40 آئین نامه انضباطی باشگاه محکوم به پرداخت جریمه به میزان 1 درصد از قرارداد می نماید و اما در خصوص قسمت بعدی تخلف موضوع توهین و اعتراض بازیکن نسبت کادر فنی در روز بازی دوستانه با تیم فوتبال گسترش فولاد ، کمیته انضباطی تخلف فوق الذکر را با ماده 28 آئین نامه انضباطی منطبق دانسته و از این جهت وی را محکوم به پرداخت 12% از کل قرارداد بعنوان جریمه نقدی و تحمل محرومیت 7 جلسه بازی رسمی می نماید احکام فوق قابل اعتراض بوده و ظرف 48 ساعت پس از ابلاغ می توان اعتراضیه را به کمیته استیناف ارائه نمود .

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض جعفری : داوران 5 امتیاز ما را گرفته اند

"دست حاجی درد نکنه اما من با قهرمانی حال می کنم نه صدرنشینی" این پاسخ امیر قلعه نویی به گفته های دیروز علی فتح الله زاده درباره صدرنشینی تراکتورسازی است
    او ادامه می دهد : راستش بارها گفتم ، باز هم می گویم کسی که به این صدرنشینی های وسط فصل افتخار می کند ، چیزی از فوتبال سرش نمی شود. حاجی هم لطف کرده و به ما منت گذاشته که این حرف ها را زده اما من عادت دارم با قهرمانی های آخر فصل خوش باشم. من خیلی از این صدرنشینی های بین فصلی داشتم. بابا من که هیچ وقت پز رفتن به صدر جدول را ندادم که الان بخواهم برای 4 روز ، خوش باشم. به هر حال من خیلی از زندگی ام را مدیون استقلال هستم و این بار هم ممنونم که باعث شدند تراکتورسازی بیاید صدر جدول. حاجی انگار هنوز تو شوک باخت هایش به تراکتورسازی و ملوان است. باز هم می گویم حاجی باید یک روز بعد از باخت را ریکاوری کند تا حالش برگردد سر جایش.

محمدحسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراكتورسازی تبریز در خصوص احضارش به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت : سه هفته است که داوری‌ها به ضرر تیم ما انجام می شود. از این بابت لطمات زیادی خورده‌ایم و به راحتی پنج امتیاز را از دست داده‌ایم.
    وی افزود: تاکنون چهار بار بصورت رسمی اعتراض خود را به فدراسیون فوتبال و کمیته داوران فرستاده‌ایم اما آنها با بی تفاوتی هیچ پاسخی به ما نمی دهند. کارشناسان داوری بارها به نفع صحنه‌های داوری که ما به آنها اعتراض داشته‌ایم رای داده‌اند اما آقایان نه تنها به این موضوع اهمیتی نمی دهند بلکه هجمه رسانه‌ای علیه باشگاه تراکتورسازی راه می اندازند که داوران در تبریز امنیت ندارند!
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص ادعای حمید غمزه که در یک پمپ بنزین در تبریز مورد ضرب و شتم قرار گرفته است، گفت: پس از مطرح شدن این ادعا بصورت جدی پیگیر موضوع شدم و از نیروی انتظامی خواستم که از کلیه پمپ بنزین‌های مستقر در تبریز استعلام بگیرند و آنها نیز این کار را انجام دادند اما هیچ مدرکی در خصوص ضرب و شتم غمزه به دست نیاوردند.
    وی خاطر نشان کرد: در این راستا حتی از فدراسیون فوتبال و کمیته داوران خواستیم به ما اعلام کند که ضرب و شتم کمک داور دیدار تراکتورسازی - نفت تهران در کدام پمپ بنزین تبریز رخ داده است اما باز هم هیچ پاسخی دریافت نکردیم.
    جعفری در خصوص احضارش به کمیته انضباطی تاکید کرد: با مدارک و مستنداتی که در مورد مسائل داوری جمع آوری کرده‌ایم به کمیته انضباطی می روم تا از حق باشگاه تراکتورسازی در این خصوص دفاع کنم، هرچند که بعید می دانم فایده‌ای داشته باشد، چراکه کمیته انضباطی مانند جاده‌ای یکطرفه است و همیشه مسائل را بصورت یک جانبه بررسی می کند.
    وی در این رابطه افزود: اگر کمیته داوران و یا هر یک از مسئولان و یا ارکان فدراسیون فوتبال از باشگاه‌ها شکایت کنند، باشگاه‌ها باید پاسخگو باشند اما اگر باشگاه‌ها از کمیته‌ای یا یکی از مسئولان فدراسیون شکایت کنند نه تنها پاسخگو نیستند بلکه با بازجویی، صدور حکم و جریمه مواجه می شوند.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی خاطر نشان کرد: تمام این مشکلات به این دلیل است که کمیته‌های داوران و انضباطی زیر مجموعه فدراسیون فوتبال هستند نه سازمان لیگ برتر. در واقع این سازمان لیگ است که از حقایق و مسائل باشگاها مطلع است نه فدراسیون فوتبال.
    وی تصریح کرد: تازمانی که این موضوع وجود داشته باشد هم عملکرد فدراسیون و هم سازمان لیگ در خصوص باشگاه‌ها ناقص بوده و هیچ مرجعی برای رسیدگی به مشکلات و احقاق حق باشگاه‌ها وجود نخواهد داشت.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز و سرمربی تیم فوتبال این باشگاه روز یکشنبه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شدند و باید هفته آینده با حضور در این کمیته پاسخگوی اتهامات وارده به خود باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •