تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 456 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان

علیرضا جان و anon عزیز (متاسفانه اسم کوچیکتونو نمیدونم) همه حرفهاتون درسته

منم نظرم مثل ارمان جان و خود شما هست . نباید بیش از 3 یا حداکثر 4 خرید انجام شود .

ببین فابرگاس صمیمی ترین دوست بارسایی ها هست بیجهت نیست عکسشو کاپیتان و پیکه از باشگاه ارسنال برمیدارند و تو جام جهانی لباس تنش میکنند و یا فابرگاس میشینه تاکتیک منچستر رو برای بازیکنان انالیز میکنه !

چون کاتالانی هست و تو لاماسیا بوده و تو دوره مسی و پیکه و پدرو و ... بوده صمیمیت با اعضای بارسا توش موج میزنه . درسته تو ارسنال به بلوغ رسید ولی بارسلونا خونه خودشه الان با 23 سال سن تجربه یک هافبک مسن داره و میتونه در کنار تیاگو اینده باشگاه تضمین کنه . خود پپ هم شدیدا بدنبال فابرگاس هست و فکر کنم امسال دیگه فابرگاس تو نوکمپ ببینیم.

اگر دقت کرده باشید به تیم بستن پپ میبینید که گواردیولا معمولا سراغ بازیکنهایی میره که با فرهنگ و خلق و خوی بارسا همخونی داشته باشند.
    مهم ترین دلیل رفتن ایبرا مسائل غیر فنی بود.زلاتان نتونست خودشو رو با سبک و فرهنگ بارسا تطبیق بده،نتیجه اش هم این شد که با تمام اسم و رسمی که داشت در خروجی رو بهش نشون دادند.

پپ رو اتحاد تیم خیلی تاکید داره و خریدهای پارسالش هم اینو ثابت کرد.ویا که اسپانیایی بود،با اکثر بازیکنهای بارسا در تیم ملی دوست و هم بازی بود.آدریانو هم سابقه ی بازی تو لالیگا رو داشت،ماسکرانو هم که هم وطن مسی و میلیتو و همینطور همزبان با کاتالان ها بود.همینطور آفلای،که در سیستم 4-3-3 بازی کرده بود و با سیستم بارسا غریب نبود.بخاطر همین بود که تیم امسالمون متحدترین تیم چند سال اخیر بود.

الان هم انتخاب ها بر همین اساس خواهد بود.سسک یک کاتالانیه اصیله روسی که چند سال داره تو لالیگا بازی میکنه و با محیط لیگا غریبه نیست.الکسیس سانچز هم فکر میکنم هم زبان باشه با بچه ها انخل هم که از لیگ خودمون داریم میگیریم.
    فکر کنم کلا استراتژی مربیان و مدیران اینه که بازیکنایی رو بگیرند که با فرهنگ این تیم و شهر همخونی داشته باشه و اومدنشون باعث بیشتر متحد شدن تیم بشه.پپ اینو فهمیده که اگه یک تیم به معنای واقعی اتحاد داشته باشه و رفاقت در تیم حرف اول و آخر رو بزنه،اون تیم همیشه موفقه و کسی جلو دارش نیست.

و در مورد روسی , مسلما امتحانشو پس داده تو لالیگا ! تو تیمی هست که شبیهه ترین بازیو به بارسا داره یعنی ویارئال و با این شرایط عالی کار کرده هم تو جام اروپا 15 تا گل زده و هم تو لالیگا 20 گل اونم تو تیم ویارئال
    و فکر کنم کاملا بدرد بارسا بخوره . اگر خواستین کلیپ گلهاشو تو این فصل پیدا میکنم و میزارم .

2. 7 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

الان باید بخندیم برادر ؟؟؟
    انقدر عکس های قدیمی رو نکنید.
    در مورد مقل و انتقالات :
    من شدیدا با گریت بیل موافق هستم چون خیلی بازیکن توپی هست و مطمعا هم هستم سریعا با بارسلونا وفق میده خودش رو ..بازی با رئال هم اگر یادتون باشه اصلا راموس نمی تونست توپ رو ازش بگیره و گریت بیل انگار تو اتوبان بود و میرفت جلو و سانتش می کرد.
    در مورد بقیه پست ها هم که بحث زیاد شده و من هم با اکثرشون موافقم .
    اميدوارم روي گوارديولا فشاري براي قهرماني از سمت مديريت وارد نشه و اميدوارم اومدن مورينيو و دست به جيب شدن رئال باعث نشه ما هم از هول حليم توي ديگ بيفتيم بارسا بايد به ذات خودش متعهد باشه و به روش خودش اعتماد كنه
    دقیقا من فکر می کنم خرید زلاتان هم همین مورد بودش و فقط قصد داشتند که یکی رو بیارند که طرفدارها و افراد دیگه رو روحیه بده که دودش تو چشم خودمون رفت .
    ببین فابرگاس صمیمی ترین دوست بارسایی ها هست بیجهت نیست عکسشو کاپیتان و پیکه از باشگاه ارسنال برمیدارند
    بیشتر فکر می کنم خرید فابرگاس دادن روحیه به تیم باشه { نظر منه }
    Last edited by s-a-l-i-m; 01-06-2011 at 11:25.

4. 5 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی: نمی توانم خودم را در پیراهن تیم دیگری ببینم

ستاره آرژانتینی تمایلش را برای به پایان بردن عمر فوتبالی اش در بارسلونا ابراز کرد

سایت گل- لیونل مسی، ستاره جوان باشگاه بارسلونا و تیم ملی آرژانتین باردیگر از وفاداری اش به باشگاه کاتالان صحبت کرده است.
    مسی روز سه شنبه وارد آرژانتین شد تا به اردوی آلبی سلسته ملحق شود. این در حالی است که این روزها شایعات متعددی در مورد بروز اختلاف میان او و بازیکنانی مثل کارلوس تبس به گوش می رسد
    مسی که یکی از مهره های کلیدی بارسا در قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود صبح سه شنبه وارد فرودگاه ایسیه سا شد و مورد استقبال خبرنگاران و هواداران فوتبال قرار گرفت.
    او در گفت و گو با خبرنگاران در فرودگاه بوئنوس آیرس از تعهدش به بارسا صحبت کرد:« نمی توانم خودم را با پیراهن تیم دیگری به جز بارسلونا ببینم.»
    مسی یکی از ستاره های تیم سرخیو باتیستا در کوپا آمه ریکا خواهد بود و دراین میان رسانه های آرژانتینی از اختلاف میان او و کارلوس تبس خبر می دهند ولی مسی این اختلاف ها را تکذیب کرد:« کارلیتوس با من صحبت کرد و به من گفت که هیچ مشکلی نیست. شماها مرا مجبور به درگیری با تبس ، خوان ریکلمه و دیگو مارادونا کردید. من هیچ مشکلی با کسی ندارم و نخواهم داشت.»
    ستاره جوان آرژانتینی از آرزوی قلبی اش برای موفقیت با آلبی سلسته صحبت کرد و گفت:« من به اندازه کافی خوش شانس بودم تا با بارسابه موفقیت برسم و موفقیتهای فردی متعددی را کسب کنم ولی الان هدفم این است تا با تیم ملی کشورم به قهرمانی برسم.»

6. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا، سلطان فتح دو جام

تيم هيچ ليگ قهرماناني را بدون فتح ليگ نبرده و هر چهار قهرماني در ليگ قهرمانان با قهرماني در لاليگا همراه بوده است. در حال حاضر بارسا بيش از هر تيم ديگري در اروپا فاتح دو جام شده است.

اف سي بارسلونا پس از قهرماني در ليگ،‌ در لندن قهرمان اروپا هم شد. آن ها تاكنون چهار بار اين افتخار را تكرار كرده اند. جام باشگاه هاي اروپا در ومبلي در 1992، ليگ قهرمانان در پاريس در 2006، رم 2009 و ومبلي جديد 2011، همگي به همراه قهرماني ليگ وارد موزه ي افتخارات باشگاه شده اند.
    يك سال تاريخي
    به سال 2009 بايد توجه ويژه اي شود. در نخستين سال سرمربيگري گوارديولا در بارسا، تيم فصل را با يك سه گانه ي تاريخي به پايان رساند. نخستين قهرماني در جام حذفي مقابل بيلبائو بود (4-1)، سپس ليگ و در آخر ليگ قهرمانان مقابل منچستر يونايتد (2-0).
    نزديك ترين رقيب ها
    ميلان، رئال مادريد، بايرن مونيخ و آژاكس با سه بار فتح دوگانه نزديك ترين رقباي بارسا در اين زمينه هستند. تنها اف سي بارسلونا هر بار موفق به كسب اين افتخار شده است، باقي تيم ها ليگ قهرمانان را بيش از دوگانه برده اند.
    سوپرجام، ليگ و ليگ قهرمانان براي سومين بار
    فصل 2010-11 با سه گانه اي ديگر به پايان رسيد. بارسا در ماه آگوست در سوپرجام اسپانيا مقابل سويا پيروز شد و در ماه مي ليگ و ليگ قهرمانان را برد. در سال 2006 هم تيم تحت هدايت فرانك رايكارد فصل را با فتح سوپرجام آغاز كرد، و سپس لاليگا و در آخر هم ليگ قهرمانان را برد. تيم رويايي براي نخستين بار در سال 1992 موفق به انجام اين كار شد.

8. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض هواداران عامل موفقیت بارسا تی وی و سایت رسمی باشگاه هستند.

روز یک شنبه که روز بعد از قهرمانی چمپیونز لیگ بود٬ بارسا تی وی به رکورد 2.5 درصد مخاطب دست پیدا کرد. در روزهای شنبه و یک شنبه٬ سایت رسمی باشگاه بیش از 1900000 بازدید داشت.

بارسا تی وی عملا ثابت کرده که در میان هوادران بسیار محبوب است و بیشتر آنها خواستار تماشای جشن قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از این کانال هستند. بارسا تی وی نیز به بالاترین رکورد خود - 2.5 درصد بیننده سالانه - دست پیدا کرد.

بیشترین بازدید روز یک شنبه از ساعت 5 - که راهپیمایی در سطح شهر آغاز شده بود - تا ساعت 9 - که جشن با حضور بازیکنان در نیوکمپ برگزار شد = بود. در حدودساعت 9 مصادف با زمانی که بازیکنان در استادیوم حاضر شدند شمار بینندگان به 169000 رسید٬ که تقریبا با 3.8 درصد مخاطب برابری می کند.

جشن قهرمانی در سراسر جهان دیده شد.

جشن قهرمانی علاوه بر بارسا تی وی٬ از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت رسمی باشگاه است٬ نیز قابل مشاهده بود و 229.046 نفر از 180 کشور از همین طریق به تماشای جشن قهرمانی از راهپیمایی در شهر تا مراسم اهدای جام به هواداران در نیوکمپ پرداختند. بیشترین بازدیدکنندگان به ترتیب از کشورهای آسپانیا٬ آمریکا٬ لهستان٬ یونان و کلمبیا بودند.

محبوبیت سایت افزایش یافته است.

روزهای شنبه و یک شنبه همین هفته٬ سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیش از 1900000 بازدید کننده داشته است؛ تقریبا نیم میلیون بیشتر از فینال جام حذفی.
    سایتی نیز برای فینال ومبلی طراحی شده است که شامل اطلاعاتی از شبکه های اجتماعی hست. این سایت 1708471 بازدید از 167 کشور جهان داشت. بیشترین بازدیدکننده ها از کشور اسپانیا (416000)٬ آمریکا (198000) و انگلیس (120000) بوده است. بازدید سایت از طریق گوشی همراه نیز رو به افزایش است و تقریبا 8% از بازدیدها از طریق گوشی همراه انجام شده است.

هواداران در فیس بوک و توئیتر رو به افزایشند.

شبکه های اجتماعی نیز شاهد افزایش چشمگیری در تعداد بازدیدکننده ها بوده اند؛ مثلا طرفداران صفحه فیس بوک باشگاه در یک شب 247688 افزایش یافته است.

سه صفحه رسمی باشگاه در توئیتر - به زبانهای کاتالونیایی٬ اسپانیایی و انگلیسی - هم اکنون بیش از 2206532 هوادار (Follower) دارند و با اختلاف زیاد از سایر تیم های جهان برترند. دومین تیمی که در این لیست جای می گیرد٬ رئال مادرید با 1788724 هوادار (Follower) می باشد.

شما می توانید با همراهی کردن ما در توئیتر، علاوه بر اخبار سایت، از خبرهای کوتاه، تبریک مناسبت های مختلف به طور مستقیم به بازیکنان و عوامل، ارتباط با شبکه های اطلاع رسانی و یا شخصی باشگاه (که در خبر مربوطه ذکر شده) و سایر فعالیت های سایت مطلع شوید. همراهی شما مایه دلگرمی ماست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ولي بنظر من تو بازي با منچستر ‍ژاوي بهتر از مسي بازي كرد .

12. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آبیدال، 150 بازی

حضور مدافع فرانسوی در فینال لیگ قهرمانان، 150مین بازی وی برای تیم اول بود. او این فصل 41 بازی انجام داده و یک گل به ثمر رسانده است.

آبیدال با در اختیار داشتن جام در دست و جشن گرفتن عنوان قهرمانی، تنها چند هفته پس از عملی که برای تومور کبدش انجام شد، یکی از تصاویری بود که به طرزی بی نقص نشان می دهد تیم تا چه حد فوق العاده است.

آبیدال از ابتدا در بازی ومبلی حضور داشت؛ بازی که همانند داستان های افسانه ای تمام شد. هیچ کس نمی توانست تصور کند که وی به این بازی برسد؛ تنها خودش بود که می دانست. او می دانست و همواره این اراده، انرژی و توان فائق آمدن بر سخت ترین مشکل زندگی اش را داشته و می تواند به موقع بری حضور در فینال لیگ قهرمانان 2011 آماده شود؛ دیداری که مقارن با 150مین حضور وی در 4 فصل بازی کردن برای بارسا شد.

از 41 بازی این فصل وی، 26 بازی در لیگ، 8 بازی در لیگ قهرمانان، 4 بازی در کوپا دل ری و 2 بازی در سوپر جام اسپانیا بوده است.

در بهترین وضعیت

در واقع وی از زمان بازگشتن از بیماری جدی اش، آبیدال حتی از گذشته نیز بهتر بوده است. شکی نیست که وی برای بازی کردن آماده بوده است و این حقیقت قلب تمامی هواداران بارسا را تسخیر کرده است.

او این فصل بیشتر در پست مدافع میانی بازی کرده است؛ پستی که در آن سریع و شجاع نشان داده است؛ او در حرکت کردن با توپ تاثیرگذار بوده و در یارگیری مدافعان میانی حریف، بسیار عالی نشان داده است. افتخار او گلش در کوپا دی ری بود که در سن مامس به ثمر رسید؛ چیزی که به عنوان یکی از بهترین نکات امسال در یادها خواهد ماند.

دومین حضور بیشتر در یک فصل

آبیدال در اولین فصل حضورش در بارسا (2007/08) در 46 دیدار برای بارسا حضور یافته است. او در فصل سه جام، 32 بازی برای تیم داشته است و سال گذشته نیز در 31 دیدار حضور یافته است. او در فصل 2010/11، با وجود بیماری اش در 41 بازی حضور یافت.

14. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه نکته درباره زلاتان بگم:

زلاتان خرید ناموفقی نبود، بیشتر از 20 گل زد (در فصل اول حضورش که خودش یه رکورد خیلی خوبه) که تک تک این گل ها گل های با ارزشی بودن (طوری نبود که مثلا وقتی تیم 3-0 جلو هست 3 تا گل بزنه!) ، گلهاش به آرسنال، رئال، سویا، ... همه سه امتیازی بودن و اکثرا در شرایطی به ثمر رسیدن که تیم خوب بازی نمی کرد که اهمیت این گلها رو بیشتر می کنه. مشکل این بود که بارسا با اینکه نیاز به چنین بازیکنی داشت و داره، ولی زلاتان برای همچین پستی زیادی بزرگ بود. زلاتان انتظار داشت مهاجم اول و اصلی تیم باشه و تیم با اون هماهنگ بشه، که خب در بارسا امکان پذیر نبود. بازیکنی شبیه زلاتان مورد نیاز ما بود، ولی زلاتان زیادی بزرگ بود برای اینکه بازیکن ذخیره/تعویضی/Plan B بارسا باشه.

من فکر می کنم لازمه امسال بازیکنی با اون خصوصیات (و با قیمت 10 میلیون، نه 70 میلیون!) بخریم.

16. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

من فکر می کنم لازمه امسال بازیکنی با اون خصوصیات (و با قیمت 10 میلیون، نه 70 میلیون!) بخریم.
    سلام،
    من با اين 10 ميليون مي رفتم سراغ ديگو فورلان يا ميرو كلوزه؛ درسته كه از نظر تكنيكي و كار با توپ زياد شبيه زلاتان نيستن، ولي جفتشون گلزن هاي مادرزادن...
    تو يه سني هم هستن كه نيازي به اثبات خودشون ندارن؛ به اضافه اينكه راحت تر ميتونن با نيمكت نشيني كنار بيان...
    فورلان با لاليگا آشناس، خريدنش هم زياد سخت نيست، چون خودش ميخواد از اتلتيكو بره؛ درسته كه فصل بدي داشته، اما به نظر من ميتونه به كار بارسا بياد؛
    كلوزه هم اكثر فصلو رو نيمكت بوده، ولي چيزي كه راجع به اين بازيكن خيلي جالبه اينه كه، با وجود زياد بازي نكردن تو تيم باشگاهيش، هر وقت تو تيم ملي بازي كرده فوق العاده بوده؛ اونو هم ميشه راحت و بي دردسر از بايرن خريد...

18. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

Barcelona Home & Away Kit 2011/2012

20. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •