تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظرم از رم فعلی نمیشه انتظار زیادی داشت...هر چند زیبا بازی میکنه ولی کم تجربه هستن
    سال بعد رم تیم کامل تری میشه که به نظرم یکی از مدعیان سری آ هم میشه...البته به شرطی که انریکه روند مثبت فعلی رو طی کنه و فصل بعد همچنان مربی این تیم باشه.
    اگه رم مربی تیم رو عوض کنه فکر کنم باید از صفر شروع کنن.
    ولی با این حال بازی رم و ناپولی فوق العاده بود...مخصوصا رم که توی زمین ناپولی و ورزشگاه سن پائولو همچین بازی ارائه داد.

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بولونیا صفر – رم 2

گل‌ها: تادی (17)، اوسوالدو (40)

نه مثل اینکه کم کم لوئیز انریکه رو غلطک افتاده
    باید رم به بردن عادت کنه...

4. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بولونیا صفر – رم 2

گل‌ها: تادی (17)، اوسوالدو (40)

نه مثل اینکه کم کم لوئیز انریکه رو غلطک افتاده
    باید رم به بردن عادت کنه...
    آره تيم داره هم خوب نتيجه ميگيره و هم خوب بازي ميكنه
    بد موقعي خورديم به تعطيلات،درست وقتي تو اوج بوديم
    اگه تيم همينجوري ادامه بده و با خريد هاي زمستوني يه احتمال كوچيكي براي سوم شدن و كسب سهميه ليگ قهرمانان هست

6. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

توتي:تصورش را نمي کردم که به اينجا برسم

کاپيتان جالوروسي روز جمعه در گفت و گويي به مرور کارنامه ورزشي اش پرداخت.

فرانچسکو توتی فوروارد ایتالیایی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت فکر نمی کرد که بتواند در کارنامه ورزشی اش تا این حد موفق باشد.

توتی در آستانه روز کریسمس گفت و گویی ویژه با اسکای سپورت ایتالیا داشت و کاپیتان جلوروسی دراین صحبتها اعلام کرد که تنها برای ادامه گذران زندگی به دنیای فوتبال نگاه می کرده است.

توتی دراین باره گفت:« من هیچ وقت تصورش را نمی کردم که تا به اینجا برسم. تنها چیزی که می دانم این بود که قرار بود فوتبال شغل اصلی من باشد. فوتبال عشق زندگی من از دوران کودکی است و من تمام توانم را دراین ورزش گذاشتم.»

توتی درادامه صحبتهایش به تمجید از خانواده اش پرداخت. او معتقد است که در طول تمام این مدت خانواده اش به بهترین نحو از او حمایت کردند و البته اعلام کرد که کریستین، تنها پسرش شباهتهای شخصیتی زیادی به او دارد.

توتی 34 ساله ادامه داد:« اگر به خاطر اعضای خانواده ام نبود، شاید الان در این جایگاه نبودم. آنها همیشه و به هر ترتیبی از من حمایت کرده اند. کریستین پسرم، بچه ای تپل و گررو است. مثل خودم دراین سن. من در آن دوران شیطنت می کردم و همه را عصبی می کردم. حس می کنم که پسرم هم خیلی شبیه خودم است. این برایم باعث افتخار است.»

البته توتی در ادامه تمجید از کارلو ماتزونه، مربی سابقش را فراموش نکرده است. این مربی 74 ساله در طول سالهای 1993 تا 1996 هدایت رم را در دست داشت.

توتی در این باره گفت:« من از ماتزونه تشکر می کنم.او مثل پدر دوم من بود. من واقعا خوش شانس بودم که در سنین 16 و 17 سالگی او را در کنارم داشتم و او از من مراقبت می کرد. او با حفظ تمرکز کاملا موفق بود. خیلی سخت است که یک فوتبالیست جوان را در شهری مثل رم پرورش دهی.»

توتی با به ثمر رساندن 203 گل در 487 بازی سری آ، برترین گلزن تاریخ این باشگاه است. او در ماه مارس سال 1993 از برشا به رم پیوست و در سال 2001 با این تیم قهرمان سری آ شد و در جام جهانی 2006 هم همراه با آتزوری به موفقیت رسید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خوب اولين بازي سال 2012 رو با 2 گل كاپيتان از روي نقطه پنالتي برديم
    ايشالا به همين روند پيروزي ها ادامه بديم

با رفتن بوريلو و مصدوميت اسوالدو،حلا به جز مدافع يه مهاجم نوك هم ميخوايم كه اميدواريم هرچه سريعتر خريده شه

10. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

برتري رم با دو گل فرانچسکو توتي (عکس)

توتي در بازي امشب رم مقابل کيه‌وو دو گل از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
    فرانچسکو توتی در بازی امشب رم و کیه‌وو دو گل هر دو از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.

او پس از گل تی‌شرت خود را به همگان نشان داد که رویش نوشته بود: «بابت تاخیر عذر می‌خواهم».

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-----------------------------------------------------------------------

انريکه: توتي فقط يک کاپيتان نيست

سرمربي اسپانيايي رم اعلام کرد توتي نه تنها يک کاپيتان، بلکه سمبل باشگاه است.

جالوروسی در بازی این هفته خود در لیگ ایتالیا با ۲ گل توتی توانست کیه‌وو را شکست دهد.

لوئیز انریکه در این مورد گفت: دوست دارم توتی هم‌چنان به گل‌زنی خود ادامه دهد. او فقط یک کاپیتان نیست بلکه سمبل باشگاه است. از بازی امروز رضایت زیادی دارم و دوست دارم شرایط و روحیه کنونی در این تیم تداوم داشته باشد.

انریکه ادامه داد: از این‌که ورزشگاه پر از تماشاگر بود احساس بسیار خوبی داشتم زیرا از این راه تصور می‌کنم تیمم زیبا بازی می‌کند و تماشاگران را به ورزشگاه می‌کشاند. اعتقاد ویژه‌ای به تیمم دارم زیرا در جلسات تمرینی می‌بینم که بازیکنانم با چه روحیه‌ خوبی تمرین می‌کنند. در بازی با کیه‌وو نیز نمایش دل‌پذیری داشتیم و برابر تیم سرسختی به پیروزی رسیدیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پالوتا: نام جالوروسي با توتي و دروسي پيوند خورد

مدير باشگاه رم معتقد است نام جالوروسي با توتي و دروسي پيوند خورده است.

به نقل از شبکه رم، طی فصل جاری بارها خبرهایی در مورد جدایی دانیله دروسی و فرانچسکو توتی از رم شنیده شده که هواداران این باشگاه را نگران کرده است.

قرارداد دروسی در پایان فصل به پایان می‌رسد و منچسترسیتی نیز یکی از باشگاه‌هایی است که به شدت برای جذب او ابراز علاقه کرده است. از سوی دیگر توتی نیز از ابتدای حضور لوئیز انریکه سرمربی جدید و اسپانیایی این تیم با او به مشکل خورده بود و رسانه‌های ایتالیایی خبر از جدایی و یا خداحافظی وی داده بودند.

جیمز پالوتا در این مورد گفت: توتی و دروسی پیش از این باشگاه رم را به خوبی معرفی کرده‌اند. به همین دلیل است که قصد داریم آن‌ها را در تیم نگه داریم. توتی و دروسی یعنی رم، این نظر من است.

پالوتا تاجر آمریکایی تابستان گذشته به همراه توماس دی‌بندتو در باشگاه رم سرمایه‌گذاری کرد و توانست کنترل جالوروسی را به‌دست بگیرد.

پالوتا ادامه داد: بارها به ایتالیا سفر کرده‌ام. اصالت پدرم به رم بازمی‌گردد و مادرم اهل باری است. من خودم را پیش از آن‌که آمریکایی بدانم، یک ایتالیایی اصیل می‌دانم. پس از آن‌که به بوستون رفتم و برای دیگر سرمایه‌گذاران شرح دادم که در ایتالیا چه دیدم، اکنون نیز با اشتیاق زیادی به آینده می‌نگرم و از این‌که یکی از مالکان جالوروسی هستم افتخار می‌کنم. البته این برای من تنها یک سرمایه‌گذاری نیست بلکه یک شانس است که با آن می‌توانم کارهای به‌خصوصی برای باشگاه رم انجام دهم، زیرا من به این شهر تعلق دارم.

کد:

Last edited by MCSE MAN; 11-01-2012 at 17:23.

14. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رم 3 – فيورنتينا صفر/رم حريف يوونتوس

رم با پيروزي مقابل فيورنتينا به مرحله يک‌چهارم نهايي جام حذفي ايتاليا راه يافت، جايي که ديداري جذاب با يوونتوس پيش رو است.
    بازی با ریتمی کند آغاز شد و فیورنتینا در نیمه اول تا حدی برتر از رم بازی کرد.

اما رم در نیمه دوم بازی را در دست گرفت.

ابتدا اریک لاملا در دقیقه 53 گل‌زنی کرد. در یک صحنه فرانچسکو توتی نتوانست توپ را کنترل کند اما لاملای آرژانتینی از راه رسید و با ضربه‌ای خونسرد توپ را از بین پاهای مورارا نتو وارد دروازه حریف کرد.

لاملا در دقیقه 66 گل دوم را هم زد. فابیو بورینی تازه‌وارد دفاع فیورنتینا را به هم ریخت و آن را به توتی سپرد. کاپیتان 35 ساله رم هم توپ را به لاملا داد و او با ضربه‌ای آسان گل دوم را به ثمر رساند.

فیورنتینا موقعیت‌های خوبی را از دست داد و در نهایت پاس اشتباه نتو به بورینی رسید و او در دقیقه 75 بازی را سه بر صفر کرد.

مردان لوییس انریکه دو هفته بعد با یوونتوس بازی یک‌چهارم نهایی را برگزار می‌کنند.

کد:
    -----------------------------------------------------------------------------------------

انريکه: با خوش شانسي فيورنتينا را برديم

مربي اسپانيايي در صحبتهايي اعلام کرد که تيمش خوش شانس بود که توانست با اختلاف فيورنتينا را شکست دهد.
    لوئیس انریکه، مربی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش خوش شانس بود که توانست با نتیجه 0-3 فیورنتینا را شکست دهد

رم چهارشنبه شب و در رقابتهای کوپا ایتالیا موفق شد تا با سه گل از سد فیورنتینا عبور کند. این درحالی بود که نیمه اول بازی استادیو الیمپیکو با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود ولی رم نیمه دوم را با اقتدار آغاز کرد و با دو گل اریک لاملا و یک گل فابیو بورینی به پیروزی رسید

درپایان این مسابقه لوئیس انریکه به رای گفت:« ما خوش شانس بودیم.چون فیورنتینا به ما اجازه نداد که همان طور که همیشه بازی می کردیم بازی کنیم و ضد حملات خیلی خطرناکی را ترتیب می داد.من از عملکرد خط دفاعی تیمم راضی هستم. این کلید برد ما دراین بازی بود. فیورنتینا می توانست درنیمه اول بازی به گل برسد ولی ما عملکرد خوبی داشتیم و توانستیم آنها را متوقف کنیم.»

مربی اسپانیایی رم ادامه داد:« در نیمه دوم ما بهتر شدیم و به گل رسیدیم. 4شنبه شب نشان دادیم که تیم ما از کیفیت بالایی برخوردار است و تیمی با ارزش است. خوشحالم که هوادارانمان را خوشحال کردیم.»

رم درحال حاضر در رده هفتم جدول سری آ قرار دارد و روز شنبه در قالب این رقابتها مقابل کاتانیا قرار می گیرد.

کد:

16. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

آقا چه كرديم. چزنا رو 5-1 تركونديم
    بازي رو ديدم،فقط در يك كلمه "كم نظير" بوديم
    تو 15 دقيقه اول 3 تا گل زد رم!!
    دفاع وسطامون رو خط وسط زمين بازي ميكردن!! توتي و لاملا محشر بودن. اگه همينجوري همانهنگيشون ادامه پيدا كنه و اسوالدو هم از مصدوميت رها شه و بياد رو فرم، كمتر تيمي بتونه گل نخوره
    فقط يه مقدار تو دفاع هنوز مشكل هست. تواين بازي چندبار بد آفسايد گيري كردن و موقيعت خطرناك ايجاد شد
    دلم براي تيم حريف سوخت.مربي چزنا بدبخت ميخكوب شد رو نيمكت از همون اول

بازي بعدي با يووه تو جام حذفيه كه خيلي خيلي سخته

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پيروزي پرگل در شب درخشش توتي

درخشش فرانچسکو توتي هواداران رم را به شدت خوشحال کرد.

بعد از دیدار ناتمام رم در هفته هجدهم برابر کاتانیا ، شاگردان انریکه توانستند با پیروزی پرگل 5-1 برابر چزنا با کسب سه امتیاز خود را آماده دیدار حساس روز چهارشنبه برابر یوونتوس کنند. رم خیلی زود و در دقیقه یک بازی روی سوپر پاس لاملا و شوت بدون نقص فرانچسکو توتی از حریف انتهای جدولی خود پیش افتاد.

اما6 دقیقه بعد و در شرایطی که توپ ارسالی در شرایط آفساید به توتی رسیده بود ، توتی با یک شوت در چند قدمی دروازه برای دومین بار دروازۀ همبازی سابق خود آنتونیولی را گشود .

آغاز بازی توسط بازیکنان چزنا بعد از دریافت گل دوم بار دیگر با یک گل دیگر برای شاگردان آریگونی همراه بود ، این بار نیز لاملا با یک نفوذ از سمت چپ بورینی را صاحب توپ کرد و بورینی توانست دومین گلش را بعد از رها شدن از مصدومیت به ثمر برساند . رم در ادامه بازی و در یک بازی تقریبا یک طرفه بارها صاحب موقعیت گل زنی شد که می توان به حساس ترین آنها به تک به تک شدن بورینی اشاره کرد .

از دقیقه 30 بازی تا حدودی انگیزه شاگردان انریکه برای دست یابی به گل های بیشتر کاهش یافت . در نیمه اول و با وجود درخشش لاملا گریکو کم کار ترین بازیکن رم بود ، او یک موقعیت خوب را در دقیقه 20 بازی و در شرایطی که توپ ارسالی لاملا برای بورینیبا خروج آنتونیولی به وی رسیده بود از دست داد و نتوانست دروازه بدون دروازه بان را بگشاید.

با سوت آقای جیانوکارو نیمه دوم این دیدار آغاز شد و شاگردان انریکه بدون تغییر نسبت به نیمه اول وارد میدان شدند . رم که با زدن 3 گل از حاشیه امنیت زیادی برای اتمام این دیدار با پیروزی برخوردار بود نیمه دوم را همچون 15 دقیقه پایانی نیمه اول شروع کرد اما حمله بازیکنان چزنا و اشتباه خط دفاعی رم و تادی در افساید گیری باعث شد تا اِدر مهاجم برزیلی چزنا اختلاف دو تیم را به عدد 2 کاهش دهد . اما این پایان شب پرگل رم نبود و ژوان در دقیقه 62 چهارمین گل رم را به ثمر برساند .

بعد از تعویض توتی و ورود ویویانی به جای او ، پیانیچ با اضافه شدن به پشت سر مهاجمین توانست در دقیقه 70 با خلق یک موقعیت شوت زنی آنتونیولی را مجبور به واکنش کند که توپ برگشتی از این شوت بار دیگر به پیانیچ رسید اما این بار آنتونیولی تنها نظاره گر شوت محکم شماره 15 رم بود تا بدین ترتیب رم به گل پنجم خود در این دیدار برسد .

دو تیم در طول نیمه دوم موقعیت های گلزنی دیگری را نیز روی دروازه حریف ایجاد کردند اما در نهایت این دیدار با احتساب دو دقیقه وقت اضافه با جشنواره گل بازیکنان رم در ورزشگاه المپیکو پایان یافت

کد:
    [/COLOR][/SIZE][/FONT]

19. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •