تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 154 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آیا دانیلو در حال حاضر اولویت اول میلان است؟

به نظر می رسد که دانیلو یکی از اهداف روسونری ها می باشد..

هدف بلند مدت روسونری ها که بار ها توسط باشگاه میلان تایید شده است کسی نیست جز پائولو هنریکو گانسو اما به گزارش امروز گازتا دلا اسپورت در حال حاضر برای این لحظه اولویت تغییر کرده است و دانیلو بازیکنی است که میلان آن را می خواهد.

با ورود استفان ال شاراووی از جنوا ممکن میلان مجبور به تغییر اولویت خود شود و به نظر می رسد مشتاق هستند تا دانلیو کسی که گل پیروزی بخش سانتوس در فینال لیبرتادورس را به ثمر رساند.

انتقال دانیلو نیز مانند گانسو مشکل می باشد از یک طرف این بازیکن نیز فاقد گذرنامه اروپایی می باشد و از طرفی مالکیت این بازیکن به سه بخش تقسیم می شود.ابتدا 37.5 درصد متعلق به باشگاه سانتوس , سپس 37.5 درصد متعلق به کمپانی DIS و در نهایت باقی مالکیت این بازیکن متعلق به باشگاه سابق آمریکایی خود است.

دیروز گازتا دلا اسپورت در گزارشی اعلام کرده است که میلا با سانتوس بر سر انتقال این بازیکن در ژانویه به توافق رسیده است.باید دید آینده دست خوش چه حوادثی خواهد شد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by B3HZ@D; 27-06-2011 at 01:15.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری باید به جوان تر ها اعتماد کند

صحبت های آریگو ساکی پیرامون ماکس آلگری سرمربی موفق این روزهای میلان..

در فصل گذشته آلگري عالي بود،با همچنين تيمي قهرماني به دست آوردن آسان نبود.او نشان داد ميتواند يک تيمي همانند ميلان را رهبري کند.
    همچنين گالياني خيلي عالي و موثر بود،او پس از سالها تجربه به این نکته پی برد که آلگري نميتواند از پيرلو بازي بگيرد.

با اينکه او در حال حاضر به دنبال يک بازيکن جوان است ولي در ان برهه ي زماني سريعا فن بومل هلندی را به هافبک هاي ميلان اضافه کرد

من آرزوي ديدن يک ميلان رويايي دارم،الگري بايد بخوبي بازيکنان را کنترل کند با اين حال و براي بهتر شدن تيم،الگري بايد به جوان تر ها اعتماد کند.

بزرگترين تيم هاي 40 سال گذشته يعني آژاکس،ميلان من و بارسلونا ميانگين سني بازيکن ها آنها بين 24 - 26 بوده است

کد:

3. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا جدید پیدا شد حال چرا به دنبال فابرگاس جدید نباشیم؟

در اینجا می توانید مقاله ای اختصاصی که از میلان نیوز ترجمه شده است را مشاهده کنید.

میلان موفق شد در بازار نقل و انتقالات تابستانی استفان ال شاراوی 18 ساله را خریداری کند . خریدی که هرچند بسیار جوان است اما به نظر نمی رسد به مانند دیگر جوان ها برای نیمکت نشینی آمده باشد و انتظار می رود او با میلان در رقابت های مختلف حضور قدرتمندی را تجربه کند.

گفته می شود الگوی این بازیکن کاکا است و حتی سبک بازی این بازیکن نیز شباهت بسیاری به ریکاردو کاکا دارد . ریکاردو کاکایی در شش سال حضور خود در میلان با بازی های درخشانش به فردی محبوب تبدیل شده بود.

یکی از خرید های دیگری که میلان همواره مد نظر خود داشته است و حتی گاهی او را آقای ایکس احتمالی لقب داده اند سسک فابرگاس هافبک توانمند آرسنال است . این بازیکن توسط بزرگ ترین تیم های دنیا مورد توجه قرار گرفته و به دلیل کیفیت بالایی که دارد حضورش در هر تیمی بسیار موثر خواهد بود.

البته این بازیکن توانمند قیمت بالایی نیز دارد و مبلغ حدودا 40 میلیون یورویی که روی این بازیکن قیمت گذاری شده است باعث شده تا بسیاری از تیم ها از خرید او صرف نظر کنند.

در این شرایط گفته می شود بازیکنی به نام تیاگو آلکانتارا وجود دارد که سبک و کیفیت بازی اش شدیدا به مانند سسک فابرگاس است.

این بازیکن تنها 19 سال سن دارد و در آکادمی فوتبال باشگاه بارسلونا رشد کرده است و در حال حاضر دو سال است که از آکادمی خارج شده و در سطح تیم مشغول به بازی است.

همچنین این بازیکن به تم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا دعوت شد و در برد تیمش در برابر سوئیس نیز نقش پر رنگی داشت و موفق شد با ارسال یک پاس گل 40 متری در آن بازی توانایی های خود را بیشتر به نمایش بگذارد.

او یک بازیکن با خصوصیاتی کاملا مشابه با فابرگاس است اما قیمت او حدود 5 میلیون یورو است و این به معنی آن است که این بازیکن تقریبا 35 میلیون از فابرگاس ارزان تر است.

حال آیا میلان نباید پس از خرید کاکا ی جدید نگاهی به سسک فابرگاس جدید داشته باشد ؟ فابرگاس جدیدی که در بازی های بسیاری در عرصه ی بین الملل و باشگاهی توانایی های خود را ثابت کرده است

کد:

5. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نمايند ميلان براي جذب اسين به لندن رفت

يك گزارش منتشرشده از علاقه روسونري‌ها براي جذب هافبك غنايي چلسي انگليس حكايت مي‌كند.

پس از پنج سال حضور در استامفوردبريج به نظر مي‌رسد سرنوشت مايكل اسين ممكن است در روزهاي آينده تغيير كند. اين امر به خاطر اشتياقي است كه تيم آ.ث‌ميلان ايتاليا براي استخدام او دارد.

ميلاني‌ها كه بيش از پيش در انديشه تقويت خط مياني خود هستند، نماينده‌اي را روانه جزيره كردند تا بتوانند شرايط انتقال ستاره آفريقايي را هموار كنند.

اين گزارش در حالي انتشار يافته كه از گوشه‌ و كنار شايعات ديگري نيز در مورد بازيكن قدرتمند تيم شهر لندن به گوش مي‌رسد. شايعاتي كه به توجه خوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال‌مادريد نسبت به اسين مربوط مي‌شود.

همچنين در رسانه‌هاي آلماني نيز اخباري مبني بر كوشش بايرن‌مونيخ براي گفت‌وگو با ستاره غنا و ترغيب وي به حضور نزد ژرمن‌ها منتشر شده است.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کم کم داره اخبار خوب میاد. نیاز به یه توپ پخش کن شدیدا احساس میشه. فابرگاس فکر نکنم بیاد ولی اگه بگیرنش طلا میشه.

8. این کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در ضمن خیلی خوشحالم کاسانو موندگار شد خیلی میتونه فصل بعد به درد میلان بخوره

10. این کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته انتقال فابرگاس کار سختیه
    مسئولان میلان هم هیچ صحبتی نمیکنن که ادم بدونه بازیکن مورد نظرشون کی هست؟!
    فکر کنم آرسنال چهارم شد در لیگو اگه فابرگاس در دور مقدماتی برای راهیابی به مرحله گروهی ارسنال رو همراهی کنه دیگه هیچ تیمی برای خریدش تمایل نشون نمیده
    ولی اگه در اون بازی ها نکرد میشه به خریدش امیدوار بود
    در هر صورت من گزینه مورد نظر میلان رو گانسو میدونم

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو قصد تمدید قرارداد خود دارد

الکساندر پاتو اعلام کرد می خواهد در میلان بماند..

این ستاره برزیلی از بازی کرذن در میلان آلگری بسیار خوشحال و راضی است و امیدوار است فصل جدید برای او عاری از هرگونه مصدومیت باشد.

پاتو دیروز در مصاحبه با خبرنگاران چنین گفت " اگر باشگاه با من خوشحال است بنابراین من نمی خواهم باشگاه را ترک کنم"

در واقع الکساندر پاتو با این مصاحبه خود مذاکرات و صحبت ها را برای میلان باز کرد تا بر سر یک قرارداد 5 ساله صحبت کنند.

کد:

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زامبروتا و نقل و انتقالات تابستانی روسونری

زامبروتا ضمن ستودن خریدهای جدید میلان اعلام کرد که امیدوار است تا کاسانو در میلان بماند..

بعضی ها بر این باور هستند که میلان در نقل و انتقالات تابستانی تا به این جای کار عملکرد خوبی داشته است در حالی که هواداران در انتظار نام بزرگی که وعده داده شده است هستند ,قهرمانی که سیلویو برلوسکونی قول آن را به هواداران روسونری داده است و باشگاه میلان در حال حاضر خریدهایی هم داشته است.

فیلیپ مکسس , تایه تایوو و استفان ال شاراووی همه بازیکنان جدید میلان هستند در حالی که آلبرتو پالوسچی , کوین پرینس بوآتنگ و مارکو آملیا مالکیت آن ها به صورت کامل خریداری شد.

زامبروتا در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 چنین می گوید " من امیدوارم که اتفاقات اخیر سال قبل در نقل و انتقالات دوباره تکرار خواهد شد هر چند که در خال حاضر این تیم آماده رقابت کردن است"

" مستر ایکس ؟ من هیچ چیزی نمی دانم, من زیاد تلویزیون تماشا نمی کنم یا روزنامه های ورزشی را نمی خوانم و من واقعا باید بگویم که جیزی در این باره نمی دانم و از مدیریت باشگاه باید سوال کنید"

" همسیک ؟ او بازیکن خوبی است, خوب گل می زند و دوندگی خوبی دارد و توانایی بسیار عالی به دادن پاس گل ها دارد.من فکر می کنم که آلگری همسیک را می خواهد اما او از آن دسته بازیکنانی است که همه او را می خواهند بدلیل مهارت ها و ویژگی های بالایی که این بازیکن دارد"

میلان بار ها هرگونه انتقال یا مذاکرات و تمایل خود برای به خدمت گرفتن این هافبک اسلواک رد کرده است اما گزارش ها این احتمال را می دهند که همسیک به میلان خواهد رفت در حالی که آینده انتونیو کاسانو در هاله ای از ابهام قرار دارد.

زامبروتا در پایان اعلام کرد " من امیدوارم کاسانو بماند او تنها تعداد کمی بازی کرده است اما او همیشه در بازی تفاوت ایجاد می کند و پاس گل های بسیار ارزشمندی می دهد.ال شاراووی نیز بازیکن جوان و امیدوار کننده ای است "

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان و بحران در قلب خط دفاعی!

میلان تنها دو مدافع میانی برای بازی های پیش فصل در اختیار دارد

پس از هفته ها استراحت میلان قهرمان جدید ایتالیا در تاریخ 12 جولای به مستطیل سبز بازخواهد گشت اما آلگری در بازی های پیش فصل در قلب خط دفاعی خود بسیار محدود است چرا که تنها دو مدافع میانی در اختیار خواهد داشت.

به طور دقیق سه مدافع میانی در اختیار خواهند داشت اگر اوگوچی اونیوو را هم به حساب آوریم کسی که از توئنته هلند بازگشته است و دوران قرضی که در این باشگاه سپری کرد بسیار ناموفق بود.

الساندرو نستا و بونرا تنها دو مدافعینی هستند که آلگری در اختیار خواهد داشت .فصل پیش که آلگری موفق به فتح اسکودتو برای میلان شد 6 مدافع میانی را در تیم خود داشت.

پس از آنکه روسونری ها در جذب داوید آستوری ناکام ماندند و او را به صورت کامل به کالیاری فروختند و همچنین فروختن سوکراتیس به جنوا و عدم تمدید قرارداد لگروتالیه و در نهایت حضور تیاگو سیلوا و ماریو یپس در کوپا آمریکا در خط میانی خود با محدودیت هایی رو به رو است.

میلان می تواند سیلوا و یپس را برای سوپر جام ایتالیا برابر اینتر در اختیار داشته باشد اما فیلیپ مکسس را همچنان در اختیار نخواهد داشت ,خرید جدیدی که به دلیل آسیب دیدگی جدی از ناحیه زانو حداقل تا سپتامبر در اختیار نخواهد بود.

کد:
    !

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •