تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 80 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Bayern Munich expect to sign Manchester City's Jerome Boateng for around €15m - report

گویا سران بایرن قصد دارن مبلغ پیشنهادی خودشون برای بخدمت گرفتن جروم بوآتنگ رو به ۱۵ میلیون یورو
    افزایش بدن . به گزارش بیلد، بعد از چند هفته که از پیشنهاد ۱۲ میلیون یورویی بایرن میگذره، اون ها اعلام
    کردن که حاضرن مبلغ پیشنهادیشون رو به ۱۵ تا ۱۶ میلیون یورو افزایش بدن. باواریایی ها این مبلغ رو برای
    بخدمت گرفتن بوآتنگ کافی میدونن. این درحالیه که من سیتی برای فروش جروم مبلغ ۲۰ میلیون یورو رو در
    نظر گرفته. اگر چه هنوز من سیتی از خواسته های خودش کوتاه نیومده اما بنظر میرسه اصرار بوآتنگ برای
    رفتن به مونیخ، مانچینی رو متقاعد کنه که به جروم اجازه ی ترک سیتی رو بدن.اگر بایرن در بخدمت گرفتن
    بوآتنگ ناکام بمونه، الکس از چلسی رو بعنوان جایگزین زیرنظر داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------------

اما هدف دیگه ی بایرن در بازار نقل و انتـقالات آرتور ویدال هافبک ۲۴ ساله ی شیلیایی هسـت که الآن در تیـم ملی
    شیلی و کوپا آمریکا حاضر هست و علنا از تمایلش برای پیوستن به بایرن صحبت کرده. بایرلورکوزن ۱۵ میلیون یورو رو
    برای فروش ویدال کافی میدون اما مشکل اینه که مدیریت لورکوزن بشدت با انتقال ویدال به تیم رقیب مخالف هست.
    رسانه ها بر این باورند که بخدمت گرفتن ویدال، تاثیر مستقیم روی موندن یا رفتن دیوید آلابا داره اما در گزارش بیلد آمده
    که آلابای ۱۹ ساله تحت هیچ شرایطی و بصورت قرضی راهی تیم دیگه ای نمیشه و فصل آینده در بایرن خواهد بود.
    کد:
    .

2. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شواینی: نمایش بازی زیبا و قهرمانی، اهداف بایرن در این فصل هست

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- فصل گذشته فصل ناامیدکننده ای برای هافبک 26 ساله بایرن بود. مکان سومی و فصل بدون جام و حذف از لیگ قهرمانان علاوه بر باشگاه برای باستین شواین اشتایگر نیز فصل ناامیدکننده ای را رقم زد. باستین عملکرد خود در فصل گذشته را نیز مورد انتقاد قرار داد و چندان از سطح کیفی خود راضی نبود.
    هر چند یک سال سخت سپری شد ولی امروز تمام نگاه ها به آینده است. باستین می گوید:" نگاه ما به آینده است، ما یک تیم جدید و مربی جدید داریم و ما می خواهیم فصل جدید قهرمان باشیم و بازی های خوبی را به نمایش بگذاریم."
    87 بازی ملی و حضور پر رنگ در ترکیب بایرن از شواینی یک بازیکن با تجربه و تعیین کننده ساخته است. او ادامه می دهد:" من می دانم مدت زیادی است که بازی می کنم و می دانم باید رهبری تیم را برعهده داشته باشم." پس از درخشش فوق العاده در فصل 10-2009 فصل گذشته یک فصل معمولی برای شواین اشتایگر بود. او باید در این فصل بار دیگر به سطح کیفی خوب بازگردد زیرا وی نقش تعیین کننده ای برای یوآخیم لوو در تیم ملی آلمان در یورو2012 خواهد داشت.
    مصدومیت و شکستگی انگشت پای چپ شواینی موجب شد تا او در سه بازی آخر تیم ملی موفق به همراهی ملی پوشان نباشد و وی تنها ملی پوش حاضر در تمرینات بایرن بود و این مصدومیت هنوز هم کمی او را دچار مشکل کرده است. به همین دلیل باستین در تمرینات روز پنج شنبه حاضر نبود. هر چند که به نظر می رسد وی با کمی استراحت برای حضور در تمرینات روز جمعه مشکل خاصی نداشته باشد.
    رقبای بایرن برای کسب عنوان قهرمانی فصل جدید بوندسلیگا بوروسیا دورتمند و بایرلورکوزن هستند. هر چند شواینی معتقد است که فصل آینده فشار بیشتری برای بازپس گیری قهرمانی روی دوش بایرن خواهد بود." ما به کیفیت بازی خود تمرکز خواهیم داشت و به حریف توجهی نمی کنیم. اگر ما موفق شویم قدرت بالقوه خود را انجام دهیم و کیفیت فوتبال بایرن را به نمایش بگذاریم براحتی رقبا را از پیش رو برخواهیم داشت."
    کد:

.

4. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانوئل نویر : در مورد فصل جدید بسیار هیجان زده هستم

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- مانوئل نوئر دروازه بان جدید و شماره یک بایرن پس از سپری نمودن تعطیلات وارد مونیخ شد. روز گذشته نوئر بهمراه سایر بازیکنان ملی پوش بایرن به سابینر استریت کمپ تمرینی و محل باشگاه بایرن بازگشتند. آنها از روز شنبه به تمرینات پیش از بایرن فصل اضافه خواهند شد. پس از ورود به مونیخ تلویزیون باشگاه بایرن مصاحبه ای با نوئر انجام داده است که بخشی از آن را در زیر می خوانیم:

مانوئل به مونیخ خوش آمدید. از تعطیلات راضی بودید؟
    فوق العاده بود. من 16 روز در کانادا بودم واقعا از این همه شگفتی در طبیعت لذت بردم. تعطیلات خوب و آرامش بخشی را سپری کردم و اکنون منتظر شروع فصل جدید هستم.

شما رسما روز جمعه با همتیمی های جدید خود آشنا و رودرو می شوید. آیا شما استرسی از این جهت ندارید؟
    البته من واقعا بدنبال آن هستم بدیهی است که برخی از بازیکنان را در اردوهای تیم ملی ملاقات کرده ام و بیشتر بدنبال ملاقات با سایر بازیکنان هستم و بیصبرانه منتظر دیدار با آنان هستم.

باشگاه در انتظار جشنواره ای است که روز شنبه برای هواداران برگزار می شود و احتمالا 30000 هوادار بایرن بهمراه خانواده های خود به این جشنواره خواهند آمد و سه هوادار با قرعه کشی انتخاب می شوند و آنها روبروی شما خواهند ایستاد و سه ضربه پنالتی به شما می زنند. نظر شما در این مورد چیست؟
    این ایده بسیار جالبی است کرستین نرلینگر از من پرسید که آیا این کار را انجام می دهید؟ من پاسخ دادم چرا که نه. این یک جشن خانوادگی است و امیدوارم شرایط آب و هوایی نیز مناسب باشد. مطمئنا بسیاری از هواداران در این جشنواره شرکت خواهد کرد و کاری که من می توانم انجام دهم این است که برای مهار ضربات پنالتی تلاش کنم

کد:
    .

فستیوال بایرن از فردا ساعت ۱ شروع میشه و تا ساعت ۶:۳۰ ادامه داره .

.
    Last edited by OSEN; 01-07-2011 at 19:09.

6. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Performance diagnostics
    Fitness and stamina checks for Neuer & Co

امروز چند نفر از بازیکنان بایرن از جمله نویر، گوستاوو و ...، در تست آمادگی جسمانی باشگاه شرکت کردن که خبر کامل رو در لینک زیر میتونید بخونید :
    کد:

گزارش تصویری از تست آمادگی جسمانی بایرن مونیخ

محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها 

.

8. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

10. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شواینی همچنان مورد توجه بزرگان اروپایی

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- منچستر یونایتد و اینتر به همراه میلان همچنان هافبک 26 ساله بایرن را مورد تعقیب خود قرار داده اند و با پیشنهادات مالی وسوسه انگیز خواهان جذب باستین شواین اشتایگر هستند.
    باستین شواین اشتایگر که قرارداد خود را فصل گذشته با بایرن تمدید کرد همچنان مورد توجه سران باشگاه های اروپایی قرار داد. در این میان به نظر می رسد باشگاه منچستر یونایتد و شخص سر الکس فرگوسن که در خط هافبک شیاطین سرخ احساس ضعف می کند همچنان با ارائه پیشنهاد به باشگاه بایرن خواهان جذب این هافبک 26 ساله است.
    خبرهایی از پیشنهاد 34 میلیون یورویی باشگاه منچستر برای به خدمت گرفتن شواین اشتایگر به گوش می رسد.
    کد:
    -----------------------------------------------

ماریوگومز: به سلطه اسپانیایی ها پایان می دهیم

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - صبح دیروز و پس از تمرینات ماریو گومز مهاجم 25 ساله بایرن بسته ای یخ بر روی پای چپ خود گذاشته بود.
    پس از صرف ناهار و با آغاز تمرینات بعد ازظهر گومز ظاهرا با نشاط تر بود و در مورد یخ درمانی صبح گفت:" مسئله خاصی نبود. تنها ضرب خوردگی خفیفی بود که حل شد" بهترین گلزن بوندسلیگا با 28 گل زده با نشاط و انگیزه در تمرینات بایرن حاضر است. از آنجا که در ترکیب بایرن با حضور بداشتوبر، لام، شواینی، کروس، نوئر، مولر و گومز هفت بازیکن تیم ملی آلمان حاضر هستند. گومز اعلام کرد که برای ستاندن قهرمانی جهان و اروپا از دست اسپانیایی ها و همچنین غلبه بر قهرمان چمپیونزلیگ (بارسلونا) خیز برداشته ایم.
    سوپر ماریو می گوید:" حضور ما در بایرن موقعیت خوبی برای باشگاه است و البته این سود بیشتری را نیز برای تیم ملی به ارمغان خواهد داشت. ما بازیکنان جوانی در اختیار داریم که تشنه موفقیت هستند. همان وضعیتی که تیم ملی اسپانیا با آن روبرو است. اسکلت اصلی تیم ملی از بازیکنان بارسلونا تشکیل می شود ( هشت بازیکن بارسلون در ترکیب تیم ملی اسپانیا حاضر هستند) این یک نقطه قوت است و ما می خواهیم به نقطه قوت آنها حمله کنیم!."
    در مورد نبرد برای کسب عنوان در چمپیونز لیگ و یورو 2012 ماریو گومز می گوید:" برای کسب عنوان قهرمانی در یک تورنمنت شما باید بر اسپانیا غلبه کنید و در یورو 2012 ما باید این کار را انجام دهیم و بایرن به خوبی می تواند شروع کننده این روند باشد و ما شرایط خوبی برای این کار داریم. به طوریکه ما اعلام می کنیم بسیار مطمئن هستیم که می توانیم در لیگ قهرمانان نقش خود را برای شروع غلبه بر اسپانیایی ها به خوبی اجرا کنیم."
    کد:

12. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام دوستان

داشتم سایت لایو ان ست رو چک می کردم . دیدم شبکه ard بازی دورتموند و هامبورگ رو از هفته اول نشون می ده . اگه امسال هر هفته یه بازی هم نشون بدن خودش غنیمته . ضمن اینکه همین شبکه بازی بایرن توی حذفی رو هم می پخشه .
    کد:
    بعد از دبی اسپورت دوستان از چه شبکه ای بازی ها رو دنبال می کنید؟

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اینو یادم رفت بگم (بچسبه به پست بالایی!)

از بازی نیمه نهایی جام جهانی نوجوانان المان مکزیک ساعت 03:30 ard که نشون می ده شبکه سه هم شاید نشون بده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    ۲ تا خبر مهم هم هست که برا دو، سه روز پيش هست و چون اينترنتم قطع بود نتونستم بزارم . اين خبر ها :

Rudi Voller: We will not sell Arturo Vidal to Bayern Munich, only foreign clubs

رودي فولر، مدير ورزشي باير لورکوزن اعلام کرد که باشگاه قصد نداره آرتور ويدال رو به بايرن مونيخ يا هر تيم ديگه اي
    از بوندس ليگا بفروشه و اگر قـرار بر فروش باشه، مقـصد ويدال تيمي خـارج از آلمان خواهد بود. با اين اظهار نظر فولر
    بنظر ميرسـه شانس ناپولي، آرسنال و آ.ث ميـلان براي بخدمت گرفتن ويدال بيشتر باشه. قرارداد کنوني ويدال با باير
    در ژوئن ۲۰۱۲ به پايان ميرسه و بنظر ميرسه لورکوزن با مبلغي حدود ?? ميليون يورو حاضر به فروش بازيکنش باشه.
    کد:
    --------------------------------------

Bayern Munich preparing final bid for Manchester City's Jerome Boateng - report

باواریایی ها در حال تهیه ی آخرین پیشنهاد خودشون برای ارائه به سران من سیتی برای بخدمت گرفتن جروم
    بوآتنگ هسـتن. روزنامه ی TZ بـاواریـا ادعا کرده که طی چـند روز آینده سران بایرن پیشنهاد جدید و بهبود یافته
    - ای رو به سران من سیتی ارائه میدن. در صورتی که این پیشنهاد هم رد بشه، بایرنی ها به دنبال گزینه های
    جایگزین خواهند رفت. طبق گزارشات، پیشنهاد قبلی بایرنی ها ۱۲ میلیون یورو بوده در حالیکه من سیتی برای
    فروش بازیکش ۲۰ میلیون یورو میـخواد. اما بنظر میرسـه دو طرف بر سر مبلغ ۱۵ میلیون یورو به توافــق برسن.
    خود جروم گفته که: "فکر میکنم دو باشگاه طی چند روز آینده باز هم با هم صحبت کنن. من امیدوارم ۲ باشگاه
    در نهایت به توافق برسن. نظر من روشن هست. از این روشن تر نمیتونم بگم...من میخوام به بایرن برم."
    کد:
    .

16. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Dale Jennings to sign for Bayern Munich today after completing his medical - report

به گـزارش TZ، دیل جـنینگز امروز و پس از گذروندن تسـت پزشکی قـراردادش با بایرن رو به ثبت میرسونه. چند روز پیـش
    بایـرن مونیـخ و Tranmere Rovers بر سر انتقال این بازیکن ۱۸ ساله به توافق رسیدن و امروز این قرارداد نهـایی میشه.
    این بازیکن یه پخش کننده ی توپ هست و قابلیت بازی در هر دو جناح رو داره. حتی میتونه به عنوان یه مهاجم هم بازی
    کنه. جنینگز بعد از پیترسن، رافینیا، نویر و اوسامی، پنجمین خرید بایرن مونیخ پیش از شروع فصل جدید هست.
    کد:
    -----------------------------------------

David Alaba happy to stay with Bayern Munich

دیوید آلابا میتونسـت این فصل برای بار دوم بصـورت قرضی راهی هوفنـهایـم بشه اما میـخواد در بایرن بمونه و خودش رو به
    یوپ هاینکس ثابت کنه. آلابا گفته: "من در بایرن احساس راحتی میکنم. من به خونه اومدم و خوشحالم که اینجام".هاینکس
    اعلام کـرده که تحت تاثیـر بازی آلابا در تیم ملی اتریش برابر آلمان در مقدماتی یورو قرار گرفته و آلابای ۱۹ ساله رو بازیکنی با
    پتانسیـل بسیار زیادی برای آینده میبینــه و به آلابا اجازه نخواهد داد تیمش رو ترک کنه. دیوید آلابا در مورد موندنش در مونیـخ
    و رقابت با سایر بازیکنا گفته که: "شما هیچ وقت نمیدونین چه اتفاقی میفته. اما من در حال حاضر روی چیزی که مهم هست
    یعنی حضور مداوم در بایرن، متمرکز شدم. من کاملا آگاه هستم که باید با سایر بازیکنان رفابت کنم و در حال حاضر پشت سر
    چند بازیکن قرار دارم اما واضحه که من میخوام بازی کنم و میتونم برای بایرن بازیکن خوبی باشم" .
    کد:

.

18. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •