واقعاچه کرده این سال 2011![]()
امسال یکی از بهترین سال ها برای گیمر ها بوده و فکر کنم تا سال ها ازش یاد بشه
واقعاچه کرده این سال 2011![]()
امسال یکی از بهترین سال ها برای گیمر ها بوده و فکر کنم تا سال ها ازش یاد بشه
اوفــــــــــــــــــــــ .... لامصب تِـــر زد رفـــــ اول کار!: دیامتیاز..:
Gameinformer : 7.5/10
گفتن سال آخریه همه حالشو ببرن. 2012 بشه دیگه ... .![]()
یه سوال؟
کرک روز ریلیز بازی میاد یا زودتر کسی خبر داره؟؟
بازی منتشر شده ؟؟ ؟ توی p30day لینک دانلود گذاشتن
یعنی واقعا انتظار چیز بیشتری رو داشتی؟اوفــــــــــــــــــــــ .... لامصب تِـــر زد رفـــــ اول کار!: دی
وقتی برای دانلود گذاشته میشه 100% کرک هم داره. حالا شاید مشکل بخوره ولی کرک میشه و بعدا میذارن رو سایت.
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
واقعا نمیشه بیشتر از این انتظار داشت. من تریلر رو دیدم. خواستن داستان بدن به بازی بدترش کردن. racing نیست دیگه. هیجان 100 برابر کمتر شده نسبت به hot pursuit خدایی چرا گند زدن ؟؟؟ البته تریلر دیدم فقط. هیچ آبجت دیگه ای روی ماشینا نیست. تازه کلی هم گرافیک و رم می خواد بازی.![]()
واسه یه ریسینگ اونم با عنوان NFS آره!به نظرم میرسه بازی تو بعضی آیتمهاش خیلی ضعیف بوده که این امتیازو گرفته...یعنی واقعا انتظار چیز بیشتری رو داشتی؟
اَ رو تریلر که نمیشه گفت فلان بازی موفقه یا نه!البته تریلر دیدم فقط. هیچ آبجت دیگه ای روی ماشینا نیست. تازه کلی هم گرافیک و رم می خواد بازی.
UG2 هنوزم برای شخص من بهترین و خاطره انگیزترین NFS بوده و هست.با این سوسول موسولا هم عوضش نمی کنیم![]()
ظاهرا لینکهای بازی منتشر شده و نسخه ی Repack انگلیسی روی سایت skidrow موجوده با حجم 6.58 GB
یکی از سایتهای فارسی بازی رو گذاشته با کرک. مگه کرک شده ؟
ضمنا دوستان این نسخه ریپک بازیها چیه و چه تفاوتی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)