تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 98 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون
    1870 از نمایندگی با دو سال گارانتی (اهواز)
    46cx520 هم داشت 1550 که ال ای دی رو خریدیم.هر چند توی فروشگاه تصویرشون هیچ فرقی با هم نداشت!!
    چند تا سوال دیگه داشتم
    اگه این مودم سری ان رو تهیه کنم دیگه نیازی به کابل hdmi نیست؟اسم این مودم دقیقا چیه؟چون نمایندگی که اصلا نمی دونست درباره چی حرف میزنم!
    کابل hd که نمایندگی میگه 2متر 20 تومن 7 متر 50 تومن همون کابل hdmi هست؟
    به تی وی کابل شبکه وصل کردم و با خودش مستقیم آپدیت نرم افزاری کردم.همینو گفتین شما؟
    پنل چیه؟رجیسترش چه فایده داره؟
    divx هم نتونستم باید دوباره سعی کنم.
    از اینترنتش چطور میشه استفاده کرد؟
    شبکه ها و فیلم های با کیفیت پایین رو خیلی بد نشون میده.حتی از فاصله 4 متری.تنظیمات خاصی داره؟یا همینه که هست؟
    جریان این تقویت کننده های که توی نمایشگاهشون استفاده می کنند چیه؟به کار خونه میاد؟
    شما 46 ex520 رو 1870 خریدید؟
    با اجازه hovo من یک توضیحی در مورد مودم بدم :
    مودم ای که نمایندگی میده به نظرم همون مودم usb wireless هست که در اون صورت لازم دارید که یک شبکه وایرلس هم در خانه داشته باشید اما می تونید یک مودم رو مستقیم به تلویزیون وصل کنید (مودم روی حالت همیشه کانکت باشه)

راستی یک سوال : من سینمای خانگی سونی هم همراه تلویزیون گرفتم ، موقعی که نصاب داشت نصب می کرد حواسم نبود بعد دیدم dvd player رو با هیچ کابلی به تلویزیون وصل نکرده یعنی تصویر نداره اصلا این نباید یک کابل hdmi به من میداد ؟ یا حداقل از این کابل رنگی ها ؟ (قیمت hdmi هم که تا 17 تومن هست)

2. 2 کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کلا نصاب نمایندگی اگه ازش نخواهید هیچ کاری براتون انجام نمیده فقط گارانتی پر میکنه و پنل ذو ذوشن میکنه و میره این شماید که باید ازش بخواهید تا براتون انجام بده وسیله بده کابل بده و....
    هر چند من خودم که راحت از بانه گرفتم همه کاراش رو هم خودم کردم800 تومن اختلافش رو هم گذاشتم تو جیب مبارک پدر

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

راستی سینمای خانواده چی خریدید؟

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

راستی با گاما مین امشب گل قشنگ مجیدی هم حال داد سر ضرب رفت کنج در وازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فراموش کردم بگم که تخفیف خورده
    بخاطر همین اجناس بانه ای فروش ویژه گذاشته بود توی اهواز.فقط برای ex520 and cx520
    وگرنه اینجا هم 2300 بود که 430 تخفیف خورده بود

پس مودم ای دی اس ال هم کارمو راه میندازه.ایسوز دارم.g41 .تست میکنم

از ----- استفاده میکنم شبکه دیجیتال پبدا نکرد.یه چندتا سوال هم درباره ----- اچ دی و شبکه های اچ دی داشتم که اگه راهنمایی کنید کجا بپرسم ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    اقا امروز صبح بلند شدم مامانم میگه تی وی تصویرش تو 1 ساعت 2 بار پریده و فقط صدا داشته
    گفتم وای از حالا بخواد تصویر بپرونه که هیچییی بعد گفت چراغ زیرش هم 2تاشون روشن میشه
    رفتم چراغشو دیدم فهمیدم مال سنسور اشخاص که مامان من از جاش تکون نخورده بوده برا همین رفته بوده رو پاور سیوینگ

ولی اولش خیلی ترسیدم

6. 2 کاربر از navid2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون از hovo عزیز ،ولی بنده در این زمینه خیلی هم با سواد نیستم.
    در مورد Register کردن divx ،باید اول برنامه رو از سایتی که آدرس میده دانلود کنید ولی من از سایتهای ایرانی وارز مثل ------------ (تبلیغ نشه یه دفعه ای این به ذهنم رسید) دانلود کردم بعد از اینکه خود برنامه رو نصب و کرک اش رو درست کردید ،برنامه رو باز کنید یه بخشی هست برای رجیستر Device ها،از اونجا می تونید وارد بشید و بعد از وارد کردن کد tv می تونید کلیپ رو دانلود کنید.
    کلیتش تا اونجا که یادم هست همین بود .

در مورد کیفیت تصویر پیشنهاد می کنم تو اینترنت دنبال بهترین تنظیمات مدل تون سرچ کنید.من خودم برای EX700 چند تا تنظیمات گرفتم .
    در مورد شبکه های دیجیتال،که کیفیت پخششون خیلی بهتر از آنالوگ هست و تصویر خوبی دارن ولی خب هنوز HD نشدن که البته امکانش رو داره صدا و سیما،چون از نسل جدید --- داره استفاده می کنه و به گفته مدیر یه بخش مربوطه ،کیفیت رو می تونن به 720 برسونن که فعلا رو 570i هستش.

9. این کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون از hovo عزیز ،ولی بنده در این زمینه خیلی هم با سواد نیستم.
    در مورد Register کردن divx ،باید اول برنامه رو از سایتی که آدرس میده دانلود کنید ولی من از سایتهای ایرانی وارز مثل ------------ (تبلیغ نشه یه دفعه ای این به ذهنم رسید) دانلود کردم بعد از اینکه خود برنامه رو نصب و کرک اش رو درست کردید ،برنامه رو باز کنید یه بخشی هست برای رجیستر Device ها،از اونجا می تونید وارد بشید و بعد از وارد کردن کد tv می تونید کلیپ رو دانلود کنید.
    کلیتش تا اونجا که یادم هست همین بود .

در مورد کیفیت تصویر پیشنهاد می کنم تو اینترنت دنبال بهترین تنظیمات مدل تون سرچ کنید.من خودم برای EX700 چند تا تنظیمات گرفتم .
    در مورد شبکه های دیجیتال،که کیفیت پخششون خیلی بهتر از آنالوگ هست و تصویر خوبی دارن ولی خب هنوز HD نشدن که البته امکانش رو داره صدا و سیما،چون از نسل جدید --- داره استفاده می کنه و به گفته مدیر یه بخش مربوطه ،کیفیت رو می تونن به 720 برسونن که فعلا رو 570i هستش.
    ممنون زحمت کشیدید لطف کردید تشریف آوردید منتهاش الان ماه رمضون نمیتونیم ازتون پذیرایی کنیم ...
    در مورد divx ممنون کاملا عالی بود
    در مورد صدا و سیما هم امید وارم....

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
    هنوز حل نشده من فکر می کردم با گذاشتن روی اتوماتیک مشکل ip رو حل کردید و شیر کردید....؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by hovo; 16-08-2011 at 09:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •