دوست عزیز تو اصفهان میتونید از مجتمع پارک-طبقه بالا-بزرگراه نرم افزار-فقط پک سرزمین رو تهیه کنید.نوشته شده توسط oomidd
دوست عزیز تو اصفهان میتونید از مجتمع پارک-طبقه بالا-بزرگراه نرم افزار-فقط پک سرزمین رو تهیه کنید.نوشته شده توسط oomidd
سلام علیرضا جان واسه اون لوگو AMD خیلی ممنون حتما تو ساخت Banner ازش استفاده میکنم.نوشته شده توسط علیرضا
بعدش شما مهل سکونتتون کدوم شهر هست فکر نکنم نتونید پیداش کنید.اگر هم نتونستید آدرستونو با پیغام خصوصی بگید من واستون پستش می کنم.![]()
سلام حسام جان
موضوعات چند پست آخر ربطي به تاپيك نداره
ممنون ميشم از پيغام خصوصي استفاده كنيد
ممنون![]()
به روی چشم امین جان گر چه این پستهای آخریهم درباره پک سرزمین Episode one هست و خودم هم گفتم ادامه بحث رو با پیغام خصوصی دنبال کنیم.نوشته شده توسط Amin
![]()
سلام آقاي H3Samنوشته شده توسط H3SAM
مال پك سرزمين كامله اگه كامله برم بگيرم راستي مال شركت Dc رو هم داره محصولات اين شركت رو از كجا بگيرم
آقا امید من از همونجا گرفتم کامل هم هست برو بگیر اگه درست نبود بیا هر چی دلت میخواهد به من بگو من در خدمت هستم.DC رو هم نمی دونم ولی Sarzamin کامل کامله ...نوشته شده توسط oomidd
سلام
آقا من تو اون مرحله که تو شهره و برای اولین بار چند تا از دوستامون رو میبینیم گیر کردم
اونجا که یه آقایی جلو میره تا راهو نشونمون بده تا به یه در میرسه انگار سکته میکنه میوفته میمیره دست مارو میزاره تو پوست گردو
خلاصه ما پشت دره گیر کردیم اگه کسی میدونه چیکار باید کنم لطف کنه یه ندا بده
دوست عزیز احتمالا اگر از Trainer استفاده می کنید در اون موقع قیر فعالش کنید و اگر هم استفاده نمی کنید یه عکس از همون قسمت واسه من بگذارید که بهتر بتونم راهنماییتون کنم چون همچین مشکلی نه خودم داشتم و نه دیدم که کسی داشته باشه اگه هم هست اشکال نرم افزاریه حالا شما این کارو بکنید یه خبری هم به من بدید.نوشته شده توسط MAXXX
سلامنوشته شده توسط H3SAM
ممنون H3SAM من رفتم خريدم كامله كامل بود هركي ميخواد بخره مال سرزمينو بخره كامله
ممنون
Last edited by oomidd; 06-08-2006 at 07:52.
من هم تمومش كردم
البته با چشم هاي بسته!!!
جون خودم خيلي ناجوره كه از يه جاي بلندي بگذري و نبينيش !!
ولي تموم شد ديگه.... آخرش هم خيلي باحال بود
ولي كلا كوتاه بود
تا Episode Two خدا حافظ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)