تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 14 از 49 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

و ضربه ازاد که رونی جدیدا خوب میزنه....
    ببینید...نه رونالدو نه رونی و نه مسی تو جام جهانی کار خاصی انجام ندادند...پس مسی رو به بقیه بازیکن ها نچسبونید....گل دومش به رئال تو سانتیاگو برنابئو....پاس ژاوی یا اینیستا بود یا حرکت خود مسی؟....
    ممکنه تو تیم های ملی تو مقطعی بازیکن افت کنه...اما دلیل به بی کیفیتی بازیکن نیست....
    درسته، ممکن خیلی از گلها رو هم روی حرکت انفرادی و تکنیک خودش به ثمر رسونده . اما یک بازیکن چقدر می تونه انفرادی کار کنه ؟ به هر حال فوتبال ورزش تیمی هست و کار انفرادی اگر چه زیبا و دلچسب ولی خیلی وقت ها هم ممکن به کار تیم نیاد .
    در همین جام جهانی هم که گفتید هر چند مسی یه جورایی یک خط عقب تر بازی می کرد و سر جاش نبود اما نه تنها کسی نتونست مثل اینیستا و ژاوی تغذیش کنه(چون که خودش تقریبا این وظیفه رو به عهده داشت) بلکه روی حرکات فردی و نبوغ خودش هم نتونست اون مسی همیشگی باشه .
    قضیه رونی و رونالدو هم که به نظرم خودش جای گفت و گو زیادی رو می طلبه . و اینکه چرا ستاره ها توی جام جهانی موفق نبودن که شاید جاش اینجا نباشه.
    مسی اکثر اوقات روی اوجه و این برای یک بازیکن فاکتور خیلی خوبیه .
    یک نکته دیگه هم که الان یادم امد و شاید یه سوال برام پیش اومد که فکر کنم بچه هایی بارسایی بتونم کمکم کنن ،: مسی تا حالا مصدومیتی به شکل جدی و بلند مدت داشته ؟ اگه داشته اخرین بار کی بوده؟

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

تا حدودی باهات موافقم...اما به مراتب دیدیم مسی هم واسه توپ گیری به وسط بیاد و کمک کنه...اما بازی سازی نمیکنه....مثلا میاد کنار ژاوی با ژاوی پاس های کوتاه و اینجوری مدافع ها از مهاجم های دیگه غافل میشن....
    اما خوب...رونی فیزیکی تره....ولی مسی باهوش تره...در کل واسه بازی تیمی رونی اما واسه گل زنی مسی

و ضربه ازاد که رونی جدیدا خوب میزنه....
    ببینید...نه رونالدو نه رونی و نه مسی تو جام جهانی کار خاصی انجام ندادند...پس مسی رو به بقیه بازیکن ها نچسبونید....گل دومش به رئال تو سانتیاگو برنابئو....پاس ژاوی یا اینیستا بود یا حرکت خود مسی؟....
    ممکنه تو تیم های ملی تو مقطعی بازیکن افت کنه...اما دلیل به بی کیفیتی بازیکن نیست....
    مسی عقب می اد چون دلایل خودش رو داره . تاکتیک تیم بارسا است.اتفاقا چند وقت پیش مقاله ای رو از استیو مک لارن می خوندم. راه های شکست بارسا . خیلی جالب بود . نکات جالبی هم توش بود که اینم جزو همون موارد بود.
    دلیل اینکار مسی پاسکاری های مشخص شده بارساست.خیلی کم تو تیم بارسا ما می بینیم که پاسهای بالای 20 یا 30 متر داده باشه . نهایت پاسهای 5 یا 10 متری. مثلا شما فرض کنید رونالدو تو رئال وقتی توپ رو می گیره . باید بگرده تا بازیکنی رو پیدا کنه تا بهش پاس بده . اما تو بارسا اینطوری .به طور مثال بوسکتس توپ رو که می گیره سریع 3 یا 4 نفر در جاهایی قرار می گیرن تا سریع توپ به اونها داده بشه .
    دلیل اصلی پاسکاری های عالی بارسا همینه. مسی هم دقیقا به خاطر همین موضوع عقب می کشه . سعی می کنه فاصله اش رو با ژاوی و اینستا حفظ کنه .
    الان بیشتر همه از مسی و ژاوی و اینستا می زنن و این وسط بوسکتس به خاطرها سپرده شده. اون واقعا فوقوالعادست . ( منظورم فیلم بازی کردنش نیست ) نقش کلیدی که تو بارسا داره انکارناپذیره.به نظر من رمز موفقیت منچستر می تونه این باشه رونی بچسب به بوسکتس . بقیه خط هافبک هم سعی کن ارتباط ژاوی و اینستا و مسی رو قطع کنن.
    تیم هایی جلو بارسا موفق بودن که مخصوصا اینستا و ژاوی اون وسط میدان مهار کنن و مسی رو هم بسپرن دست دفاع . تیم هایی هم می تونن اینکارو بکنن که هافبک با قدرت بدنی بالا و بازی خونی خوب داشته باشن. مثلا تو اینتر کامبیاسو یا تو چلسی اسین. چلسی اسین و لمپارد فوالعاده بودن جلو بارسا.
    به نظرم بهتره منچستر 4 5 1 بازی کنه . دوتا هافبک وسط و جلوشون هم رونی.درسته گیگز 37 سالشه اما من به فلچر و اندو ترجیح می دمش.کریک و گیگز وسط و پارک و والنسیا هم وینگ ها.چیچا هم تک مهاجم.گرچه مطمئن رئیس بهترین ترکیب ممکنه رو جلو بارسا می فرسته.
    به امید برد یونایتد .

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته، ممکن خیلی از گلها رو هم روی حرکت انفرادی و تکنیک خودش به ثمر رسونده . اما یک بازیکن چقدر می تونه انفرادی کار کنه ؟ به هر حال فوتبال ورزش تیمی هست و کار انفرادی اگر چه زیبا و دلچسب ولی خیلی وقت ها هم ممکن به کار تیم نیاد .
    در همین جام جهانی هم که گفتید هر چند مسی یه جورایی یک خط عقب تر بازی می کرد و سر جاش نبود اما نه تنها کسی نتونست مثل اینیستا و ژاوی تغذیش کنه(چون که خودش تقریبا این وظیفه رو به عهده داشت) بلکه روی حرکات فردی و نبوغ خودش هم نتونست اون مسی همیشگی باشه .
    قضیه رونی و رونالدو هم که به نظرم خودش جای گفت و گو زیادی رو می طلبه . و اینکه چرا ستاره ها توی جام جهانی موفق نبودن که شاید جاش اینجا نباشه.
    مسی اکثر اوقات روی اوجه و این برای یک بازیکن فاکتور خیلی خوبیه .
    یک نکته دیگه هم که الان یادم امد و شاید یه سوال برام پیش اومد که فکر کنم بچه هایی بارسایی بتونم کمکم کنن ،: مسی تا حالا مصدومیتی به شکل جدی و بلند مدت داشته ؟ اگه داشته اخرین بار کی بوده؟
    مسی یه بار تو بازی با چلسی تو یک چهارم چمپیونز لیگ 2006 بعد از خطای دل هورنو تا آخر فصل از جمله فینال با آرسنال رو از دست داد. (یکی از مواردی که مورینیو ازش به عنوان نمایش بارساییها اسم برد)
    یک بار هم فصل 2007-2008 یه مصدومیت طولانی (یکم بیشتر از نصف فصل) داشت که درست بازی نیمه نهایی جلوی منچستر رسید و اتفاقا تو رفت و برگشت خیلی خوب بود که ون درسار چندین بار جلوی ضرباتش رو گرفت.
    مسی نسبت به اوایل بازیش، خیلی فیزیکش پیشرفت کرده و میبینید تو درگیریها بدون ترسه و از لگدهای دفاعها رد میشه. اما یکم هم مصدوم نشدنش این چند وقته به خاطر لیگ اسپانیاست. اگر انگلیس بود بیشتر از اینها مصدوم میشد

چشمش نزنیم حالا

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در کل واسه بازی تیمی رونی اما واسه گل زنی مسی
    اینجا مخالفم چون مسی الان تو لالیگا بالاترین Assist رو داره و با 18 پاس گل نفر اول هست، تو انگلیس هم بهترین پاسور نانی با 16 پاس گل هست این نشون میده چقدر تو زمینه بازی سازی عالی‌ کار کرده و یک رکورد جالب تو کل مسابقات داره از خودش به جا میذاره.

ببینین چه نمایشی داشته که ونگر در موردش میگه:
    happiness to help the team
    When you look at the numbers, you have to kneel down and say ‘fantastic
    The guy scores 50 goals in a season in modern football and has 25 assists. When you see how difficult it is to score a goal you just have to say it is absolutely exceptional
    البته دو گل رو هم به این آمار اضافه کنین
    یا پائولو مالدینی در موردش میگه:

Paolo Maldini :In my opinion, Messi should win the Golden Ball each year. He's an unbelievable player

رونی بدون شک یکی‌ از بهترین مهاجمین حال حاضر دنیا هست. در مورد مسی اینو بگم که حتی خود مارادونا هم یک چیزایی‌ رو داره قبول میکنه نمایشش تو این 4 سال رویایی بوده و هرسال داره بهتر از سال قبل می‌شه اگه همین روند رو حفظ کنه مسلما به بالاترین جایگاه تاریخ فوتبال می‌رسه، که البته خیلی‌ از همبازیهای مارادونا از همین الان این نظر رو دارن که به این جایگاه رسیده.

Last edited by fr0st; 07-05-2011 at 22:44.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا شاید اینجا دقیقا جاش نباشه اما یه سئوال می خوام از همه دوستان بپرسم . که البته به بازی هم ربط داره . شما رونی رو بیشتر می پسندین یا مسی . بهتر بگم رونی یا مسی ؟
    مطمئن تو دیدار 28 می این دو هستند که می تونن سرنوشت بازی رو در دست بگیرن.امروز هم کارلتو یه مصاحبه ای کرده و گفته رونی رو انتخاب می کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ""کارلتو : مسی بازیکنی خارج از دنیای فوتبال و حتی در حال رسیدن به سطح مارادونا است.
    اما با این حال وین رونی نزدیک تر است به واقعیت های فوتبال او استعداد های خودش را به بازیکن های دیگر هم ارائه می دهد و این تفاوت بین دو بازیکن بزرگ است.""
    شما چه فکری می کنید ؟ رونی & مسی ؟
    خودم به شخصه رونی رو انتخاب می کنم.احساسی نظر نمی دم و از روی بی منطقی هم حرف نمی زنم.واسه این دلیل که اون تو منچستر و این حرفها . اما فکر می کنم حسی رونی منچستر میده دها برابر حسی که مسی به بارسا میده.
    بازیهای اخیر منچستر رو اگه دیده باشین متوجه میشین که واقعا رونی نقش یه مهاجم رو بازی نمی کنه که جلو بایسته و منتظر رسیدن توپ و بعدش دریبل کردن یک یا دو نفر , بعد هم زدن شوتی به سمت دروازه باشه.
    رونی در همه جای زمین دیده می شه. همه کار می کنه.70 80 متر پاس می ده.جناح بازی رو عوض می کنه.تو چند بازی اخیر هافبک وسط بازی می کنی. حتی دقاقی مقابل شالکه هافبک دفاعی بود . یه جور همه کارست .
    نمی شه نقش مسی رو هم انکار کرد اما اینطوری فکر می کنم که اگه بشه فاصله اون رو با ژاوی و اینستا زیاد کرد , می شه جلوش رو گرفت . در کل نظرم اینکه مسی مهار شدنی.اما رونی وقتی می بینه تیم مشکل داره و نمی تونه بازیسازی کنه به عقب میاد . خودش می شه بازیساز .
    در کل فکر می کنم تو ومبلی برگ برنده های دو تیم این دو باشن . باید منتظر بمونیم و تماشا کنیم...
    دوستان عزيز بحثتون قابل احترام
    اما با نهايت احترام به روني فكر ميكنم اين دو بازيكن اصلا با هم قابل مقايسه نيستن و فكر كنم سه چهار سال با هم فاصله دارن
    ممكنه توي فينال روني دوتا گل هم بزنه و مسي بد بازي كنه
    اما با هيچ چرتكه و ماشين حسابي و نرم افزاري نميشه اين دوتا رو با هم مقايسه كرد
    چون اين مقايسه به خاطر فاصله وحشتناك اعداد و ارقام روني با مسي ممكنه فقط جنبه مسخره كردن و توهين به روني پيدا كنه
    پس بهتره سراغ اين جور مقايسه ها نريم
    چيه روني الان بايد با مسي مقايسه بشه
    تعداد پاسهاي گلش؟
    تعداد گلهاش؟
    روني جزء بازيكناي خوب و موثر منچستره
    من فكر ميكنم اگر مصدوميت اجازه بده روني بيشتر بازي كنه امسال بين سه چهار بازيكن برتر انگليس بشه برده
    نميشه بدون توجه به آمار و صرفا چون شما از بازيش خوشتون مياد كه البته خيلي هم قابل احترامه روني رو با هر بازيكني مقايسه كرد
    رونالدو ژاوي اينيستا حتي اوزيل و دو سه بازيكن ديگه امسال خيلي باثبات تر و بهتر بودن

لطفا از اين پست هم نقل قول نگيريد
    چون اين بحث با هيچ منطقي جور در نمياد
    و در نهايت تنها چيزي كه ممكنه بهش برسيم اينه كه نظر و سليقه هر كسي براي خودش قابل احترامه

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اینجا مخالفم چون مسی الان تو لالیگا بالاترین Assist رو داره و با 18 پاس گل نفر اول هست، تو انگلیس هم بهترین پاسور نانی با 16 پاس گل هست این نشون میده چقدر تو زمینه بازی سازی عالی‌ کار کرده و یک رکورد جالب تو کل مسابقات داره از خودش به جا میذاره.
    درسته...مسی رو همه جوره قبولش داریم...اما میدونی چیه....بازی رونی یه طور خاصیه...نمیتونم بگم چه جوریه...اما انگار بیشتر به چشم میاد بازی تیمیش....به دفاع میاد....حمله میکنه....اصلا همه کار میکنه...یه بار بره دروازه ببینیم چه طور کار میکنه
    رونی قبل تمدید قراردادش گفته بود از منچستر میرم چون با جاه طلبی های من فاصله داره....اگه منچستر یه خرید گرون قیمت داشته باشه و رونی خودش رو تک ستاره نبینه بیشتر به چشم میاد....
    مسی اصلا با حواشیح کاری نداره و این برگ برندش هست....تو بعضی از بازی ها میبینیم تو محوطه روش خطا میشه اما سعی میکنه به کارش ادامه بده...حتی وقتی واقعا میزننش باز هم میخواد وایسه و ادامه بده....این خیلی خوبه

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درسته...مسی رو همه جوره قبولش داریم...اما میدونی چیه....بازی رونی یه طور خاصیه...نمیتونم بگم چه جوریه...اما انگار بیشتر به چشم میاد بازی تیمیش....به دفاع میاد....حمله میکنه....اصلا همه کار میکنه...یه بار بره دروازه ببینیم چه طور کار میکنه
    رونی قبل تمدید قراردادش گفته بود از منچستر میرم چون با جاه طلبی های من فاصله داره....اگه منچستر یه خرید گرون قیمت داشته باشه و رونی خودش رو تک ستاره نبینه بیشتر به چشم میاد....
    مسی اصلا با حواشیح کاری نداره و این برگ برندش هست....تو بعضی از بازی ها میبینیم تو محوطه روش خطا میشه اما سعی میکنه به کارش ادامه بده...حتی وقتی واقعا میزننش باز هم میخواد وایسه و ادامه بده....این خیلی خوبه
    درود بر تو اینجاست که یارو میگه ما عاشق ولایتیم - تا زنده ایم تو همین حالتیم
    دقیقا هر کس با یک دید نگاه میکنه معشوق هم همیشه برای عاشق زیباست کسی‌ هم نمی‌تونه منکر قابلیتهای رونی بشه ولی‌ بهترین مثال رو کارلتو زد:
    ""کارلتو : مسی بازیکنی خارج از دنیای فوتبال و حتی در حال رسیدن به سطح مارادونا است.
    اما با این حال وین رونی نزدیک تر است به واقعیت‌های فوتبال او استعداد‌های خودش را به بازیکن‌های دیگر هم ارائه می دهد و این تفاوت بین دو بازیکن بزرگ است.""

مسی رو با احترام به همه بازیکنا نمی‌شه با کسی‌ مقایسه کرد چون نمایشش فراتر از استاندارد‌های حال حاضر رفته.
    Last edited by fr0st; 07-05-2011 at 23:04.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

پست بالایی نه , پست بالاییش هم نه.پست بالای اون .گفت که نقل قول نگیرم منم نمی گیرم اما جواب که می تونم , بدم
    یعنی فکر می کنی عدد و رقم هستن که تعیین کنندن ؟ درسته ؟ اگه اینطوری که همیشه مهاجم ها با تعداد گلهایی که می زنن باید بهتریم بازیکن های جهان باشن.(گرچه بیشتر وقتها اینطوری ) اما مطمئن باش این امار نیست که برتری رو مشخص می کنه.
    شما باید نقش یک فرد رو تو تیمش نگاه کنی.به هیچ لیگ انگلیس رو با لیگ اسپانیا مقایسه . لیگی که دو تیم بالای حدول همینطوری پشت سره هم 7 , 8 , 9 , 10 هچقدر می خوان به تیم های انتهای جدول گل می زنن . خوب اگه رونی هم اونجا بود این عدد و رقم به هیچ وجه اینطوری که میگی اخلاف فاحش نداشتن.
    دوست عزیز رونی داره تو لیگی بازی می کنه که هر تیمی تو زمین خودش ادعا می کنه , تیم اول جدول هم شکست میده. منچستر از ولور همپتون می بازه.چلسی تو استند فور بریج 3 به 0 از ساندرلند می بازه . اما خوب بحث من اصلا این چیزا نیست . فقط این ها رو گفتم چون بحث امار و ارقام رو پیش کشیدی . و گرنه قصد مقایسه لیگ ها رو نداشتم.
    در ضمن دوست عزیز اینو تو پست اول هم گفتم . حس رهبری که رونی به منچستر القا می کنه , مسی حتی یک دهمش هم به بارسا منتقل نمی کنه . این درست نیست که برگردی بگی این چقدر گل زده , اون چقدر گل زده . هرکی بیشتر گل زد بهترین بازیکن . امسال نصف فصل رو رونی مصدوم و یا روی فرم خودش نبود .
    انتظار پست منتقی تری رو راستش داشتم اینکه در مورد سبک بازی این دوتا بحث بشه نه در مورد تعداد گلها و پاس گلهاشون . درسته اینها می تونه ملاک باشه اما شما به بازی این دو نفر توجه کنید.
    به بخشید که نقل قول می کنم چون مجبورم.
    نميشه بدون توجه به آمار و صرفا چون شما از بازيش خوشتون مياد كه البته خيلي هم قابل احترامه روني رو با هر بازيكني مقايسه كرد
    این حرف من نیست . اگه یه سرچی تو نت بکنی , می بینی که این من نیستم که رونی رو بهتر دونستم بلکه خیلی ها این مقایسه رو انجام دادن و تو فاکتور هایی رونی برتر بوده . همین قسمتی که از مصحبه کارلتو گذاشتم. به لینک مراجعه کنید.
    من خودم قبول دارم . رونی و مسی در سبک بازی قابل مقایسه نیستن اما با جمع بندی فاکتور ها می شه به نتایجی خوبی رسید.
    و این داستان ادامه دارد...

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تشکر از دو دوست عزیز بابت تاریخچه مصدومیت مسی.
    توی این عکس مارکا مسی چه مدت مصدوم شد؟ الان با همین پا بازی می کنه!
    به نظر من هم مسی نسبت به اوایل خیلی روی قدرت بدنیش کار کرده .
    به امید اینکه هیچ کدوم از ستارهای دو تیم توی بازی فینال مصدوم نباشند تا شاهد بازی با بالاترین کیفیت ممکن باشیم.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پست بالایی نه , پست بالاییش هم نه.پست بالای اون .گفت که نقل قول نگیرم منم نمی گیرم اما جواب که می تونم , بدم

دوست گلم شما هر چي بگي درسته
    من گفتم ادامه نميدم
    اما اين دو بازيكن تقريبا هم پستن به همين دليل اولين چيزي كه بايد ديده بشه آمار پاس گل و گل زده اشونه
    چه چيزي مهمتر از اينها توي فوتبال هست؟
    چه نقشي مهمتر از اينها توي تيم هست؟
    من فكر ميكنم روني امسال حتي بعد از دو سه تا از بازيكناي منچستر قرار بگيره

در ضمن اينبار حتي جواب هم نميتوني بدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •