تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 18 اولاول ... 4101112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 178

نام تاپيک: کلوپ asus n53sn

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

این کارو قبلا کردم.205 بود الان 208 شده.ولی هنوز مشکل هست.سرعته خوندن که پایینه..توو رایتم که سرعت پایینه شایدم سیدرو بسوزونه..بعضی سی دی هارو هم که اجرا نمیکنه..
    بعد یه مشکل دیگه...وقتی کارایی مثله نصب یا کپی می کنم سی پی یو از حداقل ظرفیتش استفاده میکنه..مثلا 7 درصد..اینو باید چیکار کنمسرعت انتقالش پایینه
    یعنی کسی نیس جواب بده

داره خودمونی میشه amir-312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    دور دورا

پيش فرض

سلام بچه ها من تازگي ها شنيدم ميگن اين n53snديگه توليد نميشه . آيا درسته؟ من كه رفتم بگيرم گيرم نيومد. ميگن n55 جايگزينش اومده ولي خداييش n53 خوشگلتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اما خدایش n53sn قدرتیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من تازگي ها شنيدم ميگن اين n53snديگه توليد نميشه . آيا درسته؟ من كه رفتم بگيرم گيرم نيومد. ميگن n55 جايگزينش اومده ولي خداييش n53 خوشگلتره.

به نظرمن که n55 کلاسیک تره الان 3 ماهی دارمش خداییش یه ضره هم دلمو نزده
    وازلحاظ گرافیگی n53 رو قورت میده باید تجربی تو بازیها قیاس کنید تا متوجه شید
    ولی ناگفته نماند که من خودم از طافداران پرو پا قرص n53 بودم و هستم اما اینو ترجیح میدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من 2هفته پیش خریدم .1 ملیون 960 هزار تومان پریروز هم پایتخت بودم گفت 2 ملیون 50 هزار تومان خیلی لب تاپ قدرتی هست کیبوردش فقط یه ذره بد هست. یک سوال داشتم از بچه هایی که این مدل رو دارن . در بازی هایی که شب هست کیفیت اجسام خوب نیست؟ علتی داره یا مربوط به تنظیمات هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اون آقایی که گفت آپدیت کنید ویندوز رو .... . من ویندوز رو آپدیت کردم منتها تو مرحله بعد از ریست شدن 1 ساعت معطل شدم به صورت منوالی خاموش کردم کل ویندوز قاطی کرد فقط تو سیف مود آوردمش روزی که خریدم اما 5 گیگ از درایو ویندوزش کم شده . ریکاوری کردم 4 تا دی وی دی حالا ریست میکنم دی وی دی 1 رو میزارم ریکاوری نمیکنه دوباره استارت میکنه ویندوز رو. تو رو خدا کمک کنید.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز شما باید تنظیم کنید که بوت از روی دیسک انجام بشه
    در ضمن اینکه طول میکشه تا اپدیت ها نصب بشن و سینک بشن با ویندوز طول میکشه و شما نباید این کارو میکردید
    دوباره سعی کنید سیستم رو رویکاوری کنید
    میتونید از توی همون منوی safe mod البته در صورتی که دسترسی به خود ویندوز ندارد.اونجا دیسک اول رو بزارید و ریکاوری رو اجرا کنید سیستم خودش ریست میکنه و ادامه ریکاوری رو انجام میده

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

بهتره بود شما یه تایپک میزدید و اونجا سوال میکردید تا در صورتی که سایر دوستان هم مشکل مشابه شما رو داشتن بتونستند مشکلشونو حل کنند

8. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با تشکر از فرشید عزیز. راه حلی که پیدا کردم این بود .

1. ریست کردن دستگاه
    2. زدن کلید f9
    3.یک صفحه ای میاد بالا. شامل 3 گزینه هست برای ریکاوری دستگاه .
    Recover Windows to first partition only

Recover Windows to entire HD

Recover Windows to entire HD with 2 partition.

که من اولی رو زدم . کل سیستم برگشت به حال فکتوری اما 100 بار نصب میشد ریست میکرد!!!!!!!. برای دی وی دی هم اینطوریه که تا اونجا که من فهمیدم خود دی وی دی run نمیشه باید دی وی دی رو اجرا کرده یه قسمت داره به نام boot تنظیمات باید انجام بشه رو بایوس !!!!!!!!!!!!! (یا خدا ) بعدش .... . کلا ریکاوری سونی کجا ریکاوری ایسوس کجا .

الان هم ویندوز آپدیتشو خاموش کردم . دیگه آپدیت نمیکنم ......................................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب من دوباره آپدیت کردم ریست شد حالا دوباره با رکورد 3 ساعت . نظر شما چیه نکنه ویندوزش اورجینال نیست؟؟؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب من دوباره آپدیت کردم ریست شد حالا دوباره با رکورد 3 ساعت . نظر شما چیه نکنه ویندوزش اورجینال نیست؟؟؟
    حالا اون دفه ریکاوری کردی سیستم ریکاوری شد ؟؟ خب بله شما باید از بوت تنظیم کنی که اول درایو نوری رو چک کنه
    در مورد آپدیت هم بگم شما اگه میخوای اپدیت ها رو دانلود کنی بزار همه دانلود بشه ولی نصبشون نکن یعنی برو تو تنظیمات و قرار بده که دانلود بشه ولی خودت نصبشون کنی و شب وقتی دانلود شدن شما سیستم رو بنداز رو حالت نصب و خودت بگیر بخواب تا وقتی نصب تموم شد خودش خاموش شه
    یخورده بله عادی هستش ولی چون 3 ساعت طول کشیده فک میکنم باید میزان زیادی از آپدیت هارو دانلود کرده باشی
    حالا این خوبه بعضیاش وقتی میخوای خاموش کنی جون آدمو میگیره تازه بعدش که دوباره روشن میکنی هم هنوز داره نصب میکنه

12. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •