آرمین جان مطلبتون فوق العاده بود!
سلام دوستان
این هم تصویر پایه های این بلندگوها هستش که خواستم همه ببینند و شایدم به درد یکی بخوره بخواد از این مدل بسازه. من خودم پدرم درومد تا یه همچین چیزی از آب در اومد:
![]()
ممنون عزیزم. خوشحالم استقبال کردی![]()
آقا آرمین دمتون گرم خیلی عالی و با سلیقه کار کردین.واقعا از شما ممنونم که اطلاعات خودتون رو برای خودتون نگه نداشتید و به اشتراک گذاشتید ای کاش همه مثل شما باشند. همیشه موفق و پیروز باشید.
![]()
آرمین عزیز اگه امکان داره راهنمایی کنید این تورهای فلزی رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟
سپاس![]()
بلندگوهای بوک شلف:
باندهای Bookshelf به آنهایی گفته می شود که شبیه به باندهای ایستاده هستند اما در ابعاد کوچکتر. این نوع از باندها جایگزین مناسبی برای باندهای ایستاده هستند و معمولآ بهره و کیفیت صوتی قابل قبولی نسبت به ابعاد و قیمت در مقایسه با باندهای ایستاده دارند. این نوع از باندها را هم در قفسه کتابخانه یا طاقچه قرار می دهند و هم بر روی زمین، اما در حالت اخیر به علت کوچکی باند معمولآ از پایه برای بالاتر آمدن باند از سطح زمین استفاده می شود.
این باندها اغلب دو مسیره بوده و تقریبآ در تمام سیستم های صوتی معمول که جوانان تهیه می کنند از آنها استفاده می شود. به دلیل سایز کوچک آنها نمی توان از آنها خروجی بم با کیفیت و قدرت بالا گرفت، به همین دلیل بسیاری از شنوندگان حرفه ای موسیقی که توان مالی خرید باندهای ایستاده را ندارند با افزودن یک ساب ووفر (Subwoofer) سیستم صوتی خود را تقویت میکنند.
نمونه ای از باندهای فقسه ای یا کتابخانه ای که به تازگی خودم ساختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by ominoaudio; 29-05-2013 at 15:21.
با سلام.
دوستان عزیز یدونه ساب دارم! میخوام یدونه آمپلی براش بسازم که فقط بیس بده!
اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید!
با تشکر!!
سلام برادرا
وقت بخیر من یک سیستم خریدم از بچه های بازار وضعیتش 15+15 استریو و 15+15 ساب ومیخواستم براش باد ایستاده درست کنم ولی قیمتش پاین در بیاد . . لطفا راهنمای کنید چطوری و از چی درست کنم ممنون .
هر کی میتونه به من کمک کنه بسم االه . یا علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)