تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 14 از 76 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قطعا دوست نداره اشتباهای فینال حذفی اسپانیا رو ببینه. فاجعه است. از گل و پنالتی بدتره. مچ و ساق و ... بازیکنا رو بزنن و داور عین خیالش نباشه. جام جهانی رو به خاطر بیار. حرکت دی یانگ که هاوارد وب فقط بجای قرمز زرد داد. یکیش برای افتضاح نامیدن کافیه. تازه تیم مستحق نهایتا برنده شه. واقعا زنش راست گفته بود که حتی بچه هامون رو نمیتونه کنترل کنه چطوری می خواد بازی رو بگردونه.
    واقعا جالب که توقعات بازیکنای بارسا تا چه حد بالاست! آرسانال رو چطور حذف کردین؟ با اون اخراج مزحک و مسخره ون پرسی! تیمی که هرسری با داوری بالا میاد. تو هر بازی جلوی رئال داور براتون یه اخراجی گرفت، دنی آلوز که باید اخراج میشد حتی یه کارت زرد نگرفت اما بازیکن ما کارت قرمز مستقیم میگیره در حالی که کاروالیو بقل گوشش بود و ویا پشت به دروازه بود. تمام موارد خطایی که شما میگید نه مصدومیت به همراه داشت نه اینکه صحنه ی حساسی رو کشت. مصدومیت های بارسا تو بازی های دیگه رقم خورد، اما ما تو همون فینال خدیرا رو از دست دادیم. اگه تو فینال هم اون گل آفسایدتون رو داور قبول میکرد تو زدن گلای آفساید به رئال، صاحب رکورد میشدید...

+

هنوز یادمون نرفته بازی چلسی - بارسا...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من دقیقا صحبت دوستان تو این چند صفحه اخیر رو متوجه نمیشم...! باخت 3-1 بارسا چه ارتباطی با هموطن بودن خوزه با سه داور اون بازی داره؟! چیزی که واضحه اینه تو اون بازی اشتباه داور به کمک اینتر اومد... کسی کتمانش نکرده... کما اینکه دو فصل قبل در بازی چلسی - بارسا به کمک بارسلونا اومد... میخوام بگم اشتباه داوری خصوصا تو فوتبال روز دنیا ربطی به اشتراک ملیته داور و مربی یک تیم نداره... کما اینکه عدم اشتراک هم قطعیتی در ارائه داوری عالی نمیده... (هنینگ نروژی ارتباطی با اسپانیا و هلند نداره!!)
    در تکمیل حرفام باید اشاره کنم ملیت مشابه داور با مربی یه تیم، در یه بازی حذفی لیگ قهرمانان، اتفاق تازه و یکتایی نبوده که سر بازی اینتر - بارسا رخ داده باشه... من فکر می کنم کم از این اتفاق نیفتاده باشه... برای مثال بازی برگشت چلسی - لیورپول لیگ قهرمانان دو فصل پیش که 4-4 تموم شد... داور اون بازی اسپانیایی بود هموطن رافا بنیتس...
    .
    .
    امیدوارم امشب یونایتد بتونه شالکه رو تو خونش متوقف کنه (با گل زده تو خانه شالکه)... کاری که بینهایت سخته و البته در این فصل لیگ قهرمانان هیچ تیمی نتونسته تو گلزنکرشن حتی با یک تساوی خارج بشه...
    یونایتد برباتوف، فلچر و هارگریوز رو نداره... جان اوشی هم به این بازی میرسه (اگه قرار باشه تو ترکیب اولیه تیم باشه)... هونتلار + هودس (؟) هم در شالکه غایب هستند... داور اسپانیایی این دیدار در این فصل در بازی منچستریونایتد - مارسی که با پیروزی 2-1 یونایتد همراه شد سوت زده... نکته جالب اینه که ریو فردیناند و وین رونی در ورزشگاه شالکه قبلا با تیم ملی انگلستان در جام جهانی 2006 بازی کردند که البته خاطره خوبی از این ورزشگاه ندارند... چون در این ورزشگاه انگلستان از پرتغال در ضربات پنالتی شکست خورد و البته وین رونی هم تو اون بازی اخراج شد...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دقیقا صحبت دوستان تو این چند صفحه اخیر رو متوجه نمیشم...! باخت 3-1 بارسا چه ارتباطی با هموطن بودن خوزه با سه داور اون بازی داره؟! چیزی که واضحه اینه تو اون بازی اشتباه داور به کمک اینتر اومد... کسی کتمانش نکرده... کما اینکه دو فصل قبل در بازی چلسی - بارسا به کمک بارسلونا اومد... میخوام بگم اشتباه داوری خصوصا تو فوتبال روز دنیا ربطی به اشتراک ملیته داور و مربی یک تیم نداره... کما اینکه عدم اشتراک هم قطعیتی در ارائه داوری عالی نمیده... (هنینگ نروژی ارتباطی با اسپانیا و هلند نداره!!)
    در تکمیل حرفام باید اشاره کنم ملیت مشابه داور با مربی یه تیم، در یه بازی حذفی لیگ قهرمانان، اتفاق تازه و یکتایی نبوده که سر بازی اینتر - بارسا رخ داده باشه... من فکر می کنم کم از این اتفاق نیفتاده باشه... برای مثال بازی برگشت چلسی - لیورپول لیگ قهرمانان دو فصل پیش که 4-4 تموم شد... داور اون بازی اسپانیایی بود هموطن رافا بنیتس...
    ...
    باید یه دلیلی برای باختشون پیدا کنن. اول جام رو بی ارزش میدونن، بعد مدام خبرهای افتادن جام رو میذارن، حالا هم که به داور و چمن ورزشگاه گیر دادن! کاملا روشن هست تو نیوکمپ چه خبره...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مثل اینکه مکسول هم تایید شد قطعا به بازی نمی رسه. یادمه اول فصل همه می گفتن بارسا با سه دفاع چپ می خواد چکار کنه؟ حالا که هیچ کدوم رو نداریم!
    گزینه هایی که داریم بردن کیتا یا پویول به دفاع چپه، یاد سیلوینیو بخیر، همیشه این موقع ها به داد تیم می رسید و هیچ وقت هم ناامید نمی کرد.
    +

شایعاتی هست از طرف El Mundo Deportivo مبنی بر اینکه تیاگو قراره در ترکیب اصلی قرار بگیره.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دو تا بازی ال کلاسیکو مونده چه شود....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا این رئالیهای جام ندیده و همیشه بازنده با خریت داور بازی و نبودن مدافعان و دروازبان بارسا به زور 1-0 هیچ بازی رو بردن...
    اصلا انتظار این همه جو گیر شدن رو ازتون نداشتم
    همون بهتر که ببازید تا اینقدر جو گیر نشید(این بارسا عجب غولیه ها)
    بدبختا اونقدر 4 تا 5 تا ازمون خوردن که با برد 1-0 نمیدونن چیکار کننبرین خوش باشین
    تا فردا هر کاری میخواهید بکنید بکنید فردا شب حالتون رو میپرسم
    تو برنابئو اشکتون رو درمیاریم و کارتون رو تموم میکنیم
    +

فرهنگ هوادارای بارسا واقعا شایان تقدیر هست!

خدا رو شکر رئال پرافتخارترین باشگاه اروپایی هست و از جام و پیروزی چیزی کم نداره.

+

تمام این بحث ها از جانب خود هواداران بارسا شروع شده، نه ما. خود من بعد از برد رئال، حتی یه جمله هم ننوشتم...

مثل اینکه مکسول هم تایید شد قطعا به بازی نمی رسه. یادمه اول فصل همه می گفتن بارسا با سه دفاع چپ می خواد چکار کنه؟ حالا که هیچ کدوم رو نداریم!
    گزینه هایی که داریم بردن کیتا یا پویول به دفاع چپه، یاد سیلوینیو بخیر، همیشه این موقع ها به داد تیم می رسید و هیچ وقت هم ناامید نمی کرد.
    +

شایعاتی هست از طرف El Mundo Deportivo مبنی بر اینکه تیاگو قراره در ترکیب اصلی قرار بگیره.
    این خبرها رو میشنوم، خدا رو شکر میکنم که رئال از اون وضعیت مصدومیت های متسمر و پیاپی در اومد! بازیکنا مدام مصدوم میشدن، اسنایدر، روبن، روبینیو، په په، بنزما، هیگواین، کاکا...! اما الان همه یا کاملا آماده هستن، یا 2-3 هفته هست که مصدومیتشون تموم شده. هرچند خدیرا تو فینال کوپا مصدوم شده و امیدوارم لاسانا بتونه جایگزین خوبی براش باشه.
    Last edited by kasra_khan2003; 26-04-2011 at 12:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

حالا این رئالیهای جام ندیده و همیشه بازنده با خریت داور بازی و نبودن مدافعان و دروازبان بارسا به زور 1-0 هیچ بازی رو بردن...
    اصلا انتظار این همه جو گیر شدن رو ازتون نداشتم
    همون بهتر که ببازید تا اینقدر جو گیر نشید(این بارسا عجب غولیه ها)
    بدبختا اونقدر 4 تا 5 تا ازمون خوردن که با برد 1-0 نمیدونن چیکار کننبرین خوش باشین
    تا فردا هر کاری میخواهید بکنید بکنید فردا شب حالتون رو میپرسم
    تو برنابئو اشکتون رو درمیاریم و کارتون رو تموم میکنیم
    bb

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

جوجه رو اخر بهار میشمارن!
    فردا میبینیم رئالتون چه تیمیه
    Real Madrid C.F Honours: La Liga (31) Copa de Rey (17 +1) Champions League (9) Europa League (2) Intercontinental Cup (3) = 63

تفاوت را احساس کنید
    (کی به کی میگه جام ندیده:بسی خندیدیم)
    (تیمی که 6 ساله اوج گرفته رو با تیم قرن 20 مقایسه میکنه)

FC Barcelona Honours: La Liga (20) Copa de Rey (25) Champions League (3) Europa League (0) Intercontinental Cup (1) = 49

عزیزم صدا اسطورتون(کرایف)هم در اومد دیگه از بس گفتید داور وچمن.خسته نشدید.تا کی توجیهات باخت رو به گردن داور میندازیدعادته نمیشه کاریش کرد..
    +
    اون 11-1 و 8 تایی ها هم یادت نره
    +
    جالبه پستشون مونده.اگه رئالی ها اینطور پست میدادن 100 درصد پاک میشد.پر از توهین و جنجال آمیز... که باید با همون لحن جواب داده بشه.من عذر میخوام بابت این لحنم.....
    به قول حسین(pcforlife): یوزر معروف انجمن برای ایشون(لیورپول+بارسلونا) لقب خویبه
    فرهنگ هوادارای بارسا واقعا شایان تقدیر هست!
    دقیقا.واقعا جالبه.پستش پاک هم نمیشه.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رئال مادرید برای پیروزی مقابل بارسا فقط اعتماد به نفسش رو کم داشت که بدست آورد
    برای بازی فردا شب هم به نظرم رئال پیروزه
    تنها نکته ای که نگرانم میکنه وضع محرومیت ها و مصدومیت هاست
    ----
    قبلا گفته بودم که بارسا و مسی بهترین های حال حاضر هستن
    کم کم باید جاشون رو به رئال و کریس بدن

----
    قهرمانی رو هم با تاخیر خیلی زیاد تبریک میگم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعا جالب که توقعات بازیکنای بارسا تا چه حد بالاست! آرسانال رو چطور حذف کردین؟ با اون اخراج مزحک و مسخره ون پرسی! تیمی که هرسری با داوری بالا میاد. تو هر بازی جلوی رئال داور براتون یه اخراجی گرفت، دنی آلوز که باید اخراج میشد حتی یه کارت زرد نگرفت اما بازیکن ما کارت قرمز مستقیم میگیره در حالی که کاروالیو بقل گوشش بود و ویا پشت به دروازه بود. تمام موارد خطایی که شما میگید نه مصدومیت به همراه داشت نه اینکه صحنه ی حساسی رو کشت. مصدومیت های بارسا تو بازی های دیگه رقم خورد، اما ما تو همون فینال خدیرا رو از دست دادیم. اگه تو فینال هم اون گل آفسایدتون رو داور قبول میکرد تو زدن گلای آفساید به رئال، صاحب رکورد میشدید...

+

هنوز یادمون نرفته بازی چلسی - بارسا...
    و اینتر-بارسا یا فینال کوپا دل ری به همین زودی یادتون رفت؟ تحلیلتون واقعا جالبه. پپه با کف پا مسی رو لگد میکنه، آربلوا پا میزاره رو ساق ویا و میره تو شکم آدریانو. دریغ از یک تذکر. باید مصدومیت یا صحنه حساس باشه؟! گرچه خبر هم ندارید آدریانو مصدوم شد. در مورد آرسنال فراموش کردید که نیمه اول پنالتی بارسا گرفته نشد و فن پرسی هم می تونست خیلی زودتر بخاطر پا گذاشتن رو مچ مسی اخراج بشه.

به نظر من اون صحنه پنالتی بود. خطای روی مسی نزدیک خط محوطه جریمه رو میگم

...
    جدا صحنه هارو چطور می بینید؟ ویا چرخید و به سمت دروازه حرکت می کرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

و اینتر-بارسا یا فینال کوپا دل ری به همین زودی یادتون رفت؟ تحلیلتون واقعا جالبه. پپه با کف پا مسی رو لگد میکنه، آربلوا پا میزاره رو ساق ویا و میره تو شکم آدریانو. دریغ از یک تذکر. باید مصدومیت یا صحنه حساس باشه؟! گرچه خبر هم ندارید آدریانو مصدوم شد. در مورد آرسنال فراموش کردید که نیمه اول پنالتی بارسا گرفته نشد و فن پرسی هم می تونست خیلی زودتر بخاطر پا گذاشتن رو مچ مسی اخراج بشه.

جدا صحنه هارو چطور می بینید؟ ویا چرخید و به سمت دروازه حرکت می کرد.
    خوب برای هر تیمی اشتباهات داوری میتونه تاثیر گذار باشه، اما آیا خطاهایی که شما میگین، تو صحنه ی گل بود؟ من نمیفهمم اینکه په په پاش رو گذاشت رو مچ مسی باعث شد ببازین، یا تاکتیک اشتباه گواردیولا، نیمکت ضعیف بارسا، و تاکتیک صحیح مورینیو؛ که میاین داوری رو بهونه میکنید؟ یاد خطای والدز رو کریس افتادم که گرفته نشد:

+

قبلا هم گفتم، تیتر های آس و مارکا + گفته های کرایوف برای شما کافیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •