اون لین آخریه که خراب بود انگار.میشه به جای موبایلستان لینک خودش را بزاری.من عضو نیستم اونجا نمیشه دید.بخوایم عضو شیم هم که میریم همونجا میبینیم خوب.
اون لین آخریه که خراب بود انگار.میشه به جای موبایلستان لینک خودش را بزاری.من عضو نیستم اونجا نمیشه دید.بخوایم عضو شیم هم که میریم همونجا میبینیم خوب.
شرمنده داداش گیگ ندارم!
البته قرار بود یه نامحدود بگیرم اونم یه بازیایی توش درومد و ...
در هر حال شرمنده ام!
آخری؟!
آخری که ویدءو نیست!
آدرس یه سایته!!
نه خیالت راحت بری دوباره برمیگردی اینجا!
اینجا صمیمیتش خیلی بالاتره![]()
این مقایسه اس که ایشون گذاشتن خیلی خوب ویدیو ها رو دیدم قط کاشکی تو صفحات وب هم یه مقایسه میکرد با همین شرایط یکسان
کرده!!
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد صفحه نمايش دو عامل اصلي يعني كنتراست و زاويه ديد رو فراموش كرديد
كنتراست سوپر امولد پلاس بي نهايته كه بهتر مقايسه نشن
زاويه ديد هم كه خودتون ميدونيد اصلا نبايد مقايسه بشن
رنگ هاي فوق العاده زنده سوپر امولد و غناي رنگ مشكيس به لطف كنتراست بي نهايت هم بماند
من خودم ان شاا... سنسيشن ميخرم چون از نظر من يه كلاس ديگه داره ولي مقايسه صفحه نمايش هاشون در حد جوكه البته تا رويو gsmarena هم ميتونيد صبر كنيد اما htc در مورد صفحه نمايش هيچ حرفي واسه گفتن نداره در برابر سامسونگ و اپل من الان دزاير اچ دي دارم اما وقتي صفحه گلكسي رو ديدم مغزم هنگ كرده بود تا نزديك گوشيم نديدم باورم نميشد
دوستان یه چیز میگم روش فکر کنین!
لطفا بدتونم نیاد
ولی فک کردیم چطوری میخواین این گوشی رو بذارین تو جیب؟!
این از HD2 کلفت تره!
HD2 رو تا حالا گذاشتین تو جیب؟!
خیلی ضایعس!
گفتم اینم رو مد نظر داشته باشین!
HTC Sensation doesn't offer a unibody design after all?
The HTC Sensation, which was promised to boast the company's unique unibody design might not have it after all. The first live photos and videos that surfaced clearly show that the back panel of the Sensation is removable, rather than being firmly attached to the frame surrounding the front.
The official HTC Sensation page claims that the device features the famous HTC unibody design, but as it turns out, it might be just a cheap marketing trick. Of course, it could be possible that SlashGear have just gotten a review unit with a non-final design, but we wouldn't count on that.
We are expecting HTC response about this discrepancy, we'll let you know once we hear back from a rep.
منبع؟!
-----
ببخشید اون وقتی که داشتم میدیدم این پستا عکساش لود نشده بود!!
Last edited by KAKHMAL; 03-06-2011 at 11:21.
aشما سختت نشه اینقدر مطالبو کپی میکنی یه توضیحی بدی بد نیست نه فقط کپی کنی
اتفاقا سختمه چون اينترنتم سرعت نداره... ولي خب ميزارم اينجا بچه ها اذيت نشن بخوان برن تو سايتا مطالب جديد در مورد گوشي هارو پيدا كنن هم اينكه فروم به روز باشه
فكر كردم واضحه با اون عكسه وسط مطلب
در مورد قاب گوشيه مثل اينكه طراحيش با اون چيزي كه انتظار داشتن فرق داشته
به نظر مي رسه پنل پشتيش رو ميشه برداشت به جاي اينكه به قاب جلوي گوشي متصل باشه
البته ميگه ممكنه كه SLASHGEAR طراحي نهايي رو نداشته باشه كه من بعيد ميدونم
اين جا ميتوني ويديو رو ببيني كلي عكس داره و مطالب جالبي هم نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)