نه توی 2 مطمئن نیستم بخاطر همین دوباره نصبش می کنم و چک می کنم ولی توی 1.5 مطمئنمنوشته شده توسط sinasignal
نه توی 2 مطمئن نیستم بخاطر همین دوباره نصبش می کنم و چک می کنم ولی توی 1.5 مطمئنمنوشته شده توسط sinasignal
من اینهارو بیدا کردم شماره اول سریال شماره دوم هم فكر كنم url باشد در ضمن من فقط مي خواهم از procoder استفاده كنم كه اونهم كد فعال سازي مي خواهد ورژن من هم 3.61
serial number :379767-6DVHAEVIKFIRKWZA
url: XWDETIQJ5N7A3H278A7P
ممنون ميشوم كمك كنيد كارم آخه فوري اگه نشه بايد چه كاركنم پاك كنم دوباره نصب كنم درست ميشه يا نه چون تا روش كليد مي كنم كد فعال سازي مي خواهد
با تشكر
نه اينها هيچ كدوم به درد من نمي خوره شما برنامه رو دوباره نصب كن اگه نشد ويندوز بايد عوض كنينوشته شده توسط mixer.pro.j
افکتی رو می خوام که به تصویر خطهای افقی موازی اضافه می کنه و تصویر رو شبیه صفحه ی رادار می کنه اگه می دونید حداقل اسمش رو بگی اگر هم ممکنه برام خودش رو بفرستید
سلام
من یک سوال داشتم
در پریمیر 5/6 با هر فرمتی که اکسپورت می گیرم ( wmv. movie...) بعد از رایت اصلا کیفیت خوبی ندارد، مشخصات سیستم رم 512 گرافیک 256 سی پی یو 2و6 راهنمایی ام کنید . با یک کارت اس نازی 3 مشکلم حل می شود؟
میشه لطف کنین در بارهEdius 4 اطلاعاتی بدین. مخصوصا طر یقه نصب اون. ممنون میشم.
Last edited by dalma; 05-11-2006 at 23:48.
سلام. يه سوال دارم
تو محيط Edius ميشه با درگ كردن سرعت يه كليپ رو كم و زياد كرد؟ ( يعني بجاي كليك راست و انتخاب Speed فقط با كشيدن لبه كليپ با ماوس اينكار رو انجام داد ) البته اين كار تو پريمير براحتي انجام ميشه ولي تو اديوس نمي دونم.
لطفا راهنمايم كنيد.
يه سوال ديگه هم دارم آيا براي برنامه اديوس پرو 3.5 يا 4 هم پلاگيني بغير از Xplode وجود داره؟ اگه داره لطفا لينك اونها رو با توضيح نوع پلاگين برام بذاريد.
سپاسگزارم.
Last edited by shimeh; 10-11-2006 at 18:06.
سلام
در افتر افكت چه طور بك گراند را اعمال كنم؟
برابر آموزش هلپ هم رفتم افاقه نكرد
سپاس
بچه ها این کلیپ ها در نرم افزار تری دی البوم می توانید ببینید
برای با کیفیت در امدن کلیپتان باید فرمت خروجی را AVI بگیرید که کیفیت داشته باشد
پست 38 mixer pro.j
تاپیک استیکی شـــــد . 26/9/1385
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)