ایول ! بقیه دوستان نمیدونن چه جوری باید رایت کرد ؟
ایول ! بقیه دوستان نمیدونن چه جوری باید رایت کرد ؟
روش های رایت در پست اول گفته شده برای بار هزارم پست اول رو بخونید دوستانی که می دونن بازی های پلی 3 رو چه جوری باید استفاده کرد یا تاپیکی در انجمن موجود هست بگن تا به پست اول اضافه بشه.
یا علی
محتوای مخفی: تصاویر بازی
محتوای مخفی: لینک و توضیحات
PS3 Game Name: Dance! It’s Your Stage
Blu-ray Source Region: Europe
Working on: Not Tested
Dance! It’s Your Stage (Europe) (PAL) PS3 ISO Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: تصاویر از بازی
مشکل اینجاست بازی های Xbox 1 نحوه رایتشون یکم فرق داره.(برای اجرا توی Xbox360)روش های رایت در پست اول گفته شده برای بار هزارم پست اول رو بخونید دوستانی که می دونن بازی های پلی 3 رو چه جوری باید استفاده کرد یا تاپیکی در انجمن موجود هست بگن تا به پست اول اضافه بشه.
این آموزش رو پیدا کردم:ایول ! بقیه دوستان نمیدونن چه جوری باید رایت کرد ؟
فقط باید تو سایتش عضو بشید:
(من الان وی پی ان ندارم،عکس های این سایت بالایی فکر کنم فــــلــــتر باشن...)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی جان من بد جور دنبال بازی Def Jam Fight for NY بود اما یکی از دوستانم (آقا محمد رضا بخش فروش بازی سایت آقا میثم) گفت این بازی برای ایکس باکس هست نه برای 360حالا می خواستم بدونم نسخه پچ شده مچ شده ایناش که روی 360 بیاد نیست
![]()
میگردم پیدا کردم همین پست رو ویرایش میکنم...علی جان من بد جور دنبال بازی Def Jam Fight for NY بود اما یکی از دوستانم (آقا محمد رضا بخش فروش بازی سایت آقا میثم) گفت این بازی برای ایکس باکس هست نه برای 360حالا می خواستم بدونم نسخه پچ شده مچ شده ایناش که روی 360 بیاد نیست
![]()
Last edited by Leon-117; 06-05-2011 at 14:24.
Region NTSC-U
Wave 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Leon-117; 07-05-2011 at 12:42.
MX vs.ATV Alive
Region Free
Wave 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
Region Free
Wave 11
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)