تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 24 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 235

نام تاپيک: Nokia N9

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

سیمبین هرچی که بود ... یه موفقیت تجاری اما یه شکست نرم افزاری بود
    درسته امثال N73 و N82 رکورد فروش رو شکوندن
    ولی هیچوقت برنامه ها و بازی ها و به خصوص N-Gage نتونست چیزی برای گفتن داشته باشه ! ( چون ضعیف بودن از نظر سخت افزاری )

2. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سیمبین هرچی که بود ... یه موفقیت تجاری اما یه شکست نرم افزاری بود
    درسته امثال N73 و N82 رکورد فروش رو شکوندن
    ولی هیچوقت برنامه ها و بازی ها و به خصوص N-Gage نتونست چیزی برای گفتن داشته باشه ! ( چون ضعیف بودن از نظر سخت افزاری )
    از نظر سخت افزاری به تناسب سیستم عامل سخت افزار رو ارتقا می دن شاید با همون CPU 680MHZ نوکیا هم سیمبین به خوبی جواب بده!! من الان خودم یه C7 دارم که کلی گیم (40تا) روش دارم با برنامه و به اندازه 12گیگ اطلاعات دارم (با بازی هام) و شب تا صبح دارم باش بازی و ور می رم ولی تا حالا حتی یه بارم هنگ نکرده من حتی بازی با حجم 400 مگابایت رو الان روش دارم که به خوبی داره جواب می ده و هیچوقت اذیت نکرده!!!من نمی دونم از نظر کارایی دیگه باید چی کار باش کرد که سخت افزارش رو تست کرد!!!

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

الانم که داره آپدیت های جدید Anna و Belle برا سیمبین^3 میاد که بهتر هم می شه!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

از نظر سخت افزاری به تناسب سیستم عامل سخت افزار رو ارتقا می دن شاید با همون CPU 680MHZ نوکیا هم سیمبین به خوبی جواب بده!! من الان خودم یه C7 دارم که کلی گیم (40تا) روش دارم با برنامه و به اندازه 12گیگ اطلاعات دارم (با بازی هام) و شب تا صبح دارم باش بازی و ور می رم ولی تا حالا حتی یه بارم هنگ نکرده من حتی بازی با حجم 400 مگابایت رو الان روش دارم که به خوبی داره جواب می ده و هیچوقت اذیت نکرده!!!من نمی دونم از نظر کارایی دیگه باید چی کار باش کرد که سخت افزارش رو تست کرد!!!
    من منظروم سیمبین های قدیمی بود !
    هرچند 3^ هم انصافا در برابر iOS 5 و Android 2.3.4 چندان حرفی برای گفتن نداره !
    آخرای عمرشم که هست : دی

5. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینتر فیس میگو ضایع هست یا ظاهر گوشی ؟
    به نظر من که یک چیز فراتر از گوشیه !
    میشه با ظاهرش کنار اومد ولی آیکون هاش و خود اینترفیسش خوب نیس

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

دوست عزیز GPRS کلاس 33 هست کجا چیزی نگفته؟؟؟؟
    والا اون زمان که من نگاه کردم چیزی ندیدم اتفاقا خیلی هم دقیق نگاه کردم تو ariana رو ولی چیزی ندیدم الان اگر که میبینید زده 33 خوب جدید زده دیگه !
    دوستان یه مقدار هم واقع بین باشین اون موقع که نوکیا N79 , 5800 ...رو میزد گوشیای دیگه هنوز سیستم عامل هم نداشتن برا خودشون و همه جاوا بودن الانه که آندروید اومده و سامسونگ و... رفتن طرفش وگرنه همون جاوا می موندن
    نوکیا هم الان با آوردن سیمبین^3 هیچ چیزی کم نداره کیفیت خوب ساخت و امکانات عالی
    وقتی که نوکیا N8 رو زد اولین گوشی بود که دوربین 12 مگاپیکسلی داشت اولین گوشی دارای خروجی HDMI اولین گوشی دارای USB on-the go هنوزم که هنوزه گوشیایی که الان می زنن اینارو نداره!!!!
    همین اپل مگه چی داره Iphone 4 که خدا تومن پولش چه امکاناتی داره؟؟؟؟اونم داره پوله مارکشو می خوره اپل در کل 4تا گوشی بیشتر نساخته!!!!سامسونگ و HTC اینارم آندروید زنده کرده و گرنه هیچ کس طرفشون نمی رفت!!!!
    کاملا موافق ام
    میشه با ظاهرش کنار اومد ولی آیکون هاش و خود اینترفیسش خوب نیس
    ظاهرش که خیلی قشنگه در عین سادگی !
    اینترفیس میگو هم میتونم بگم 10 برابر بهتر از اندروید هست !
    ولی دقیقا از کجاش خوشت نیامد ؟ بگو شاید تو ذوغ ما هم خورد

8. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یه مقدار هم واقع بین باشین اون موقع که نوکیا N79 , 5800 ...رو میزد گوشیای دیگه هنوز سیستم عامل هم نداشتن برا خودشون و همه جاوا بودن الانه که آندروید اومده و سامسونگ و... رفتن طرفش وگرنه همون جاوا می موندن
    نوکیا هم الان با آوردن سیمبین^3 هیچ چیزی کم نداره کیفیت خوب ساخت و امکانات عالی
    وقتی که نوکیا N8 رو زد اولین گوشی بود که دوربین 12 مگاپیکسلی داشت اولین گوشی دارای خروجی HDMI اولین گوشی دارای USB on-the go هنوزم که هنوزه گوشیایی که الان می زنن اینارو نداره!!!!
    همین اپل مگه چی داره Iphone 4 که خدا تومن پولش چه امکاناتی داره؟؟؟؟اونم داره پوله مارکشو می خوره اپل در کل 4تا گوشی بیشتر نساخته!!!!سامسونگ و HTC اینارم آندروید زنده کرده و گرنه هیچ کس طرفشون نمی رفت!!!!
    صحبتای شما درسته فقط بعنوان یک N8دار لازم شد یاداور شم که قبل از N8 هم گوشی 12MP وجود داشت مثل Samsung M8910 Pixon12 که یکسال قبل از N8 توی بازار بود. چیزی که راجع به دوربین N8 جدیده کیفیت و ابعاد حسگر CCD بسیار بزرگترشه که اونو به دوربینهای نیمه حرفه ای شبیه کرده. ضمناً یادتو نره قبلاً افشا شده که اپل داره آیفون رو سه برابر قیمت واقعیش به ملت میفروشه. نون اسم رو خوردن بمعنی واقعی!
    Last edited by Penryn; 17-08-2011 at 11:19.

10. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوبار شد. پاک شه لطفأ

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ظاهرش که خیلی قشنگه در عین سادگی !
    اینترفیس میگو هم میتونم بگم 10 برابر بهتر از اندروید هست !
    ولی دقیقا از کجاش خوشت نیامد ؟ بگو شاید تو ذوغ ما هم خورد
    ببخشیدا شما به چی میگین قشنگ
    خب ظاهرش بد نیست ولی اینترفیسش با اون آیکون های ضایعش کلا رو اعصابه
    شما برو یوتوب یه فیلم از اینتر فیسش ببین بعد بیا اینجا نظر بده شما کی با این گوشی کار کردین که اینجوری میگی 10 برابر از آندرویید قشنگتره؟
    همه میدونن آندروید فعلا قشنگ ترینه توی سیستم عامل ها لطفا تعصبو کنار بزارین

13. این کاربر از hamidreza0073 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ببخشیدا شما به چی میگین قشنگ
    خب ظاهرش بد نیست ولی اینترفیسش با اون آیکون های ضایعش کلا رو اعصابه
    شما برو یوتوب یه فیلم از اینتر فیسش ببین بعد بیا اینجا نظر بده شما کی با این گوشی کار کردین که اینجوری میگی 10 برابر از آندرویید قشنگتره؟
    دوست عزیز این بحثی که شما می کنی به سلیقه ربط داره من شخصا از آیکون هاش خوشم میاد !!!
    فکر کردین شما از آیکون های اندروید خوشتون میاد پس همه خوششون میاد!!!

این جملتم ضد و نقیض بودا می گی تعصبو بذاریم کنار بعد خودت می گی همه می دونن اندروید آیکوناش فعلا قشنگ ترینه!!!

15. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستان یه مقدار تو دادن پست دقت کنیم این طرز حرف زدن درست نیست و به سلیقه ی بقیه توهین نکنین!!!

17. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •