تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 645 اولاول ... 41011121314151617182464114514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش می کنم یکی جواب این سوال منا بده ( خواهش می کنم ) هر جا می پرسم کسی جواب نمی ده

می خواستم بدونم اگه روی setup لپ تاپ های dell پسوورد گذاشته باشیم و اونا فراموش کرده باشیم چه طور می تونیم این مشکل را حل کنیم

ممنون می شم کامل جواب بدید
    می تونی از راه سخت افزار پاک کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

اگر باطري لپ تاپ را برداريم و براي دراز مدت فقط از طريق برق شهر و بدون جا زدن باطري با آن كار كنيم آيا اشكالي دارد؟ آيا براي باطري اتفاقي مي افتد؟ براي لپ تاپ چطور؟
    مشکلی برای لپ تاپ نداره فقط ممکنه باطری زود تر خراب شه بهتره هر چند وقت یکبار باطری شارژ کنی و دوباره کامل خالی کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه لپ تاپ 1330 دل گرفتم. یه صدای سوت گوش خراشی از هاردش همش میاد.
    شما راهی به نظرتون می رسه؟
    لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_sdt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای منست

پيش فرض

من یک لپتاپ fz-190 vaio دارم .
    برای نصب ویندوزxp که با بوت خود XP بالا مياد و اون مراحل اوليه رو طي ميكنه ولي قبل از نصب ويندوز جايي كه ميخواهي كليد F8 رو بزني، قبل از اون ميگه هارد رو نميشناسه وكليد F3 فقط داره براي خروج .
    میگن مربوط به هارد ساتا هستش که xp اون رو نمیشناسه.
    توی partition table doctor چک کردم erorr:the bios canot support interrupt 13 extensions را میده.
    دوستان لطفا راهنمایی کنند.

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام,
    من یه لب تاب HP دارم که افتاده زمین,از اون به بعد نتوانسته ام به اینترنت وصل بشم, قبلا فقط از wireless استفاده میکردم ولی از وقتی افتاده نه Wireless ونه کارت شبکه معمولی کار میکنه, در قسمت Device Maneger کارت شبکه و Wireless رو شناخته ولی اگه میخوام وصل اینترنت شم واسه هر دو پیغام میده که هر دو inactive هستند و یا پیغام میده که IP Adress عوض شده, هر کاری کردم نمیشه که نمیشه به اینترنت وصل بشم, خواهش میکنم کمک کنید و بگید مشکل چیه چون خیلی برام حیاتیه, مرسی و ممنون از شما دوست عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض مشکل فنی

سلام برو بكس
    از حالا هر كي مشكلي در باره ي لب تاب داره اينجا بنويسه

با سلام,
    من یه لب تاب HP دارم که افتاده زمین,از اون به بعد نتوانسته ام به اینترنت وصل بشم, قبلا فقط از wireless استفاده میکردم ولی از وقتی افتاده نه Wireless ونه کارت شبکه معمولی کار میکنه, در قسمت Device Maneger کارت شبکه و Wireless رو شناخته ولی اگه میخوام وصل اینترنت شم واسه هر دو پیغام میده که هر دو inactive هستند و یا پیغام میده که IP Adress عوض شده, هر کاری کردم نمیشه که نمیشه به اینترنت وصل بشم, خواهش میکنم کمک کنید و بگید مشکل چیه چون خیلی برام حیاتیه, مرسی و ممنون از شما دوست عزیز

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام,
    مودم رو دوباره نصب کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز هم من برای اینترنت از مودم (Dial-up)استفاده نمیکنم, از کارت شبکه(DSL)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از کارت شبکه(DSL) به دو صورت Wireless و کابل DSL هستش که فقط از Wireless با استفاده از Wireless Ruttee استفاده میکردم که با افتادن, حالت کابلی نیز Inactive شده, البته چندین بار هم کارت شبکه و هم کارت Wireless رو نصب کردم که در نصب شدن هیچ مشکلی نیست کارت Wireless پیغام Inactive را میده با وجود اینکه در سیستم نصب هستش و مشکلی نیست و اگه از کابل استفاده میکنم پیغام خطا میده و میگه که باید IP رو چک کنی, واقعا گیج شدم

داره خودمونی میشه manmanman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نصب سیم کارت در Latitude D830

سلام
    میخواستم ببینم که کسی میدونه چطوری میشه از قابلیت سیم کارت گذاشتن روی لپ تاپ استفاده کرد ؟
    مثلا ممکنه بشه با سیم کارت ایرانسل بشه به اینترنت وصل شد ؟ اگه میشه چطوری ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •