دوست عزیز
پست 118 رو کاملا خوندم
خواستم دانلود کنم با این پیام مواجه شدم:یعنی الان ما تروریست هستیم نباید چیزی دانلود کنیم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
پست 118 رو کاملا خوندم
خواستم دانلود کنم با این پیام مواجه شدم:یعنی الان ما تروریست هستیم نباید چیزی دانلود کنیم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تم بسیار جالبیه فقط اگه چندتا نکته رعایت بشه خیلی خیلی بهتر میشه
اولا اون نوار ابزار بالایی اگه میشد به شکل دیگری میبود خیلی بهتر میشد منظورم اینه که گرافیکی تر بشه و از اون حالت دیفالت بیرون بیاد
دوما وسط صفحه زیادی خالیه یه نوار ابزار گرافیکی (مثل همینی که پایینه) اگه سمت چپ یا راست صفحه باشه خیلی خوشگلتر میشه
سوما این عکس که وسط صفحه هست میشه تغییر داد؟کلا میشه اون قاب رو تغییر یا ریسایز و ... کرد؟
اما این نوار ابزار پایینی واقعا خوشگله اون قسمت تاریخ و هوا هم که دیگه عالیه
میشه توضیح ز صفر بدید واسه یکی مثل من که چیکار باید بکنم که دسکتپامم این شکلی بشه؟
ممنون
کل پوشه ای که دانلود کردی رو در مسیر Skin کپی کن
یه هپین جایی میشه
C:\...\Rainmeter\Skins
بعد یه بار از برنامه خارج شو و دوباره برنامه Rainmeter رو اجرا کن
و از منو Configs هر کدوم رو که خواستی به دستکتاپت اضافه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون از شما
ولی من نرمافزار رینمتر رو ندارم
پست 132 رو لطفا ببینید
واسه راحتی کار دوستان که اینقدر سوال نکنن و با لینکهای دانلود مشکل نداشته باشند من پست سوم رو به صورت ساده اینجا مطرح میکنم که دوستان راحت تر از این امکانات استفاده کنن
خوب اول از همه بگم که میدونید که رو ویندوز سون همین طوری ساده تم نصب نمیشه حالا به هر دلیلی ما کاری نداریم واسه همین یه نرم افزار اومده که این مشکلو حل میکنه و لینکشو میزارم دانلود کنید و بعد نصبش کنید و اجراش کنید خودش عملیات رو انجام میده و فقط یه درخواست ری استارت از شما میخواد که بهش جواب مثبت میدید.
نرم افزار رو که دانلود کردید عزیزان 32 بیتی اون فایل x86 رو نصب کنن.(واسه اینکه بفهمید ویندوزتون چند بیت هست روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و گزینه پروپرتیس رو بزنید یه سری اطلاعات میاد که یه قسمتش نوشته یا 64bit یا 32bit)
اینم لینک دانلود
خوب حالا دیگه شما مشکل نصب تم ندارید و راحت میتونید تم نصب کنید فقط کافیه تمها رو دانلود کنید و بریزید داخل فولدر تم ها در این قسمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Windows\Resources\Themes
واسه راحتی کار من یه تم واستون میزارم که وقتی دانلود کردید باید از حالت فشرده درش بیارید و هرچی داخل فولدر theme هست همه رو انتقال بدید به مسیری که بالا گفتم.
سپس روی دسکتاپ کلیک راست کنید و روی گزینه Personalize کلیک کنید.
حالا استایل Elune 1 (Top) رو پیدا کنید و روش کلیک کنید تا تمتون عوض بشه
اینم لینک دانلود
خوب اینکه از تعویض تم حالا شما میتونید راحت تم عوض کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار رو که نصب کردین یه شکل قطره کنار ساعت (گوشه پایین سمت راست)میاد و خودش به طور پیش فرض یه سری امکانات روی دسکتاب شما میاره ولی زیاد جالب نیس واسه همین شما نیاز به استایل دارید که میتونید به برنامه اضافه کنید که محیط دسکتابتون رو به سلیقه خودتون قشنگش کنید واسه راحتی کار شما من یه استایل گذاشتم که میتونید ازش استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک دانلود
وقتی استایل رو دانلود کردین از حالت فشرده خارجش کنید و ازش یه کپی بگیرید و وارد Documents شوید اونجا یه فولدر هست به نامه Rainmeter اونم باز کنید دوباره یه فولدر هست به نامه Skins و فولدر استایلی که دانلود کردین بریزید داخل اون حالا کافیه نرم افزار رو ببندید(همون قطره کناره ساعت) و دوباره اجراش کنید و روش راست کلیک کنید و برید روی گزینه Configs و بعد مشاهده میکنید که اون استایلی که دانلود کرده بودید اومده اونجا و شما میتونید هر کدوم از منوهایی رو که دوست داشتین به دسکتابتون اصافه کنید اینم از این.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________________________________ ___________
حالا یه نرم افزاری هست که با اون میتونید گزینه استارت رو عوض کنید که میتونید از لینک زیر دریافت کنید
اینم لینک دانلود
نرم افزار رو از حالت فشرده خارج کنید و روی فایل Windows 7 Start Button Changer v 2.6 کلیک کنید صبر کنید تا باز بشه. حالا روی گزینه Select & Change Start Button کلیک کنید. در پنجره جدید که باز میشه شما باید، وارد فولدر Start Orb که داخل فولدری که دانلود کردیم هست، بشید، و یکی از ۳ فایل موجود رو انتخاب کنید. حالا صبر کنید تا اتوماتیک خودش استارت منو رو عوض کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از تعویض منوی استارت کار تموم شد
واسه دانلود استایل بیشتر به لینکهای زیر برید البته لینک دو اوف شده که باید با یه چیزی بازش کنید
لینک 1
لینک2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام فایلها هم با وین رار فشرده شده و نیاز به نرم افزارش هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوست عزیزم
برای اینکه مشکل دانلود شما حل بشه
من این فایلو براتون آپلود کردم
امیدوارم هر بار که به تم های زیبای ویندوزت نگاه میکنی
خوشحال بشی
خیلی ممنونم از شما
لطف کردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)