یعنی چی اگه اومده باری کردین؟
احتمالا فاصله نداره
تا جمعه وقت هست
گفتم که کسایی که حریفشون نیومده به من پیغام بدن تا جمعه اگه بازی نشد برد واشون بخوره
یعنی چی اگه اومده باری کردین؟
احتمالا فاصله نداره
تا جمعه وقت هست
گفتم که کسایی که حریفشون نیومده به من پیغام بدن تا جمعه اگه بازی نشد برد واشون بخوره
دوست عزیز یعنی متوجه نشدید که شوخی بود
من الان مسئولیت دارم جدی می گیرم همه چیو.
از این دی ها شکلک ها خو بزار.اینجا من که لحنتو نمیشنوم.![]()
بروبچز زودتر بازی کنید دیگه نذارید دقیقه 90 که نتونید بازی کنید![]()
گفتم یه هفته با سه روز خیلی فرق نداره ها
البته از لحاظ این که همه تو روز آخر بازی میکنن فرق نداره.وگرنه خوب برنامه ی خودمون که بازتر میشه...
تو اینترنت تنها راه فهمیدن شوخیو اینا همین اسمایلاس.یا همون دیا!
سلام
سریع بگین ما چطور باید بازی کنیم (من سیاه هستم)
الان ما هر دو انلاین هستیم
از کجا 20 دقیقه رو مشخص کنیم
خوب
اگه همدیگر رو به عنوان فرندز انتخاب کردید.
در صفحه اول از اون بالا رو پلی وایستید بعد برید قسمت لایو . بعد اون دکمه سبز بزرگه که روش نوشته لایو رو فشار بدین.
حالا صفحه بازی میاد.سمت راست یه باکسی هست.از اونجا برید به قسمت فرندز.جلوی اسم حریفتون یا نوشته play یا نوشته watch . اگه نوشته واچ منتظر بمونید تا بازیش تموم شه.اگه نوشته پلی روش کلیک کنید.حالا باید تنظیم کنید.
تنظیم:اون اولیرو بذارید 20 دومیرو بذارید 0 . بعد همونجا یه منویی هست که سفیدو سیاهی خودتونو مشخص میکنید(وایت و بلک) در حالت عادی سر رندوم هست.
دیگه کار تمومه و سفید باید بازیو شروع کنه....
فقط یادتون باشه اول باید به عنوان دوست شناخته شده باشید.اگر نه تنظیمش سخت تر میشه...برای دوست شدن برید تو پروفایل حریفتون از سمت راست درخواستو ارسال کنید...
ای دی من تو سایت چیس: kaspar2292
فاصله نداره؛مشکل رو یافتم؛آخه هر چی منتظر نشستم خبری نشد(البته ما اس ام اسی در تماس بودیم)امشب که قسمت نشد؛ایشالله فردا
من نمیدونم چرا بازی های من همیشه دقیقه 90 انجام میشه!!![]()
جالب بود!اینجا من که لحنتو نمیشنوم.![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)