قیمت بی گارانتی شده 560 تومن( 5 تومن کم شد ) چون این سایته ماشاءالله ارزون فروشه
میشه گفت تو بازار 540 تا 550 باید باشه
اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت بی گارانتی شده 560 تومن( 5 تومن کم شد ) چون این سایته ماشاءالله ارزون فروشه
میشه گفت تو بازار 540 تا 550 باید باشه
اینجا :
چرا 560 تومن نمی ارزه الان با dhd تفاوت اندکی داره ولی dhd 620 تومنه . دلیل این که نمی ارزه چیه ؟
اینم لینک مقایسه dhd و desrie s
شکی در خوب بودنش نیست ولی گرون بودن DHD دلیل نمی شه که بگیم این می ارزه !!!!
دیزایر اچ دی و گوشی های دیگه الکی قیمتشون بالا مونده ... البته قصد مقایسه ندارم ولی گالکسی تب شده 550 تومن !!! اینا تا کی می خوان اینطوری بمونن؟؟!!! گوشی های نسل جدید باید این قیمتو داشته باشن ... این گوشی و dhd و حتی آرک باید بیاد قیمتشون بکشه پائین .... خیلی .
موافقم.تازه جدیدا Galaxy S قیمتش واقعی شده.متاسفانه توی ایران به خاطر تحریم ها کمتر شرکتی میاد نمایندگی مستقیم بزنه.از سایت هایی مثل آمازون هم که نمی تونیم خرید کنیم.پس فقط بازار میمونه که میتونن قیمت ها رو هر جور خواستن بالا و پایین ببرن.
البته تو گوشی های سامسونگ هم ( حالا من گالکسی رو میدونم بقیشونو نمیدونم ) دلیور به صورت sms نمیاد ! یعنی صدای sms میاد ولی sms با عنوان دلیور ( مثل گوشی های قدیمیش که یه sms دلیور میومد تو اینباکس ) همچین چیزی نیستدوستانی که HTC دارن یه سوال برام پیش اومده :
گوشی های htc دلیور اس ام اس رو چطوری نشون میدن ؟
مثلا سامسونگ یه اس ام اس میاد که خیلی حال به هم زنه
ممنون
اتفاقا گالاکسی اس و ویو که خودم دارم.هردو به صورت اسمس میاد...![]()
فکر کنم از این لحاظ ( دلیور اس ام اس ) سونی اریکسون خیلی بهتر از بقیه عمل کردهیه چیز ساده ولی واقعا به نظر من یکی مهم .
ببینم حالا مگه گوشی های htc دلیور اس ام اس چطوریه؟
Last edited by kkkaktoos; 27-04-2011 at 23:16.
یه عزیزی تو انجمن اندروید اینطوری گفت :
" توی دیزایر که به این طریقه.
اگه قسمت دلیوری رپورتش رو تیک زده باشین بعد از اینکه دلیوری میشه اگه روی همون مسیج 2ثانیه انگشتتون رو نگه دارید و از منویی که میاد ویو رپورت رو بزنید اگه دلیوری شده باشه مینویسه اگه هم نشده باشه می نویسه پندینگ یا هر چیز دیگه ای. در ضمن وقتی دلیوری میشه یه علامت پاکت نامه با یه علامت تعجب کنارش میاد توی نتیفکیشن بار گوشی و یه ویبره هم میکنه گوشی! "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)