خب این دیگه برمیگرده به شرف و وجدان فروشنده، که متاسفانه توی این قضیه 90% ازش بهره ای نبردن.
خب این دیگه برمیگرده به شرف و وجدان فروشنده، که متاسفانه توی این قضیه 90% ازش بهره ای نبردن.
از طریق یکی از دوستان.. بازی رو گرفتم...
تا نصب شد و رفتم داخل بازی.. دیدم بالای صفحه..پره از اطلاعات نوشتاری بازی.. از جمله fsp
یعنی آدم گاگول هم باشه میفهمه که بازی نسخه بتا.. شاید هم دزدی باشه
ولی از حق نگذریم... این بازی.. بازی سال 2011 میشه... فوق العاده زیباست
Last edited by hesam_g59; 18-02-2011 at 01:41.
یه عکس تو سایت Gamespot که مربوط به Hands-on نسخه X360 بازی هست دیدم ، کفم برید! گفتم اینجا هم بزارم.
واقعا این کرایتک ترکونده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
قبلا که این عکسو دیدم فکر کردم واسه پی سیه! حالا مطمئنید اشتباه نشده؟ به نظر میاد واسه کنسول نباشه
با اینکه دلم میخواد همین حالا بازی رو بگیرم بازی کنم ولی پا رو دلم میزارم و تا نسخه نهایی منتظر میمونم
حالا نسخه فاینال کی میاد؟
با سلام.
این نرم افزاری به نام TUNGLE هستش این باگها رو درست میکنه یا به درد دو نفره بازی کردن میخوره.با این نرم افزار چکار باید بکنیم.ظاهراً که کرک نیست
برای آنلاین احتیاج به هیچ کرک و نرم افزاری نیست..
صفحه قبل sima-6600 توضیح داده اون کارها رو انجام بده آنلاین و چند نفره درست میشه...
الان داشتیم بازی می کردیم 2 نفره آنلاین ....واقعا کفم بریده بود..چه گرافیکی...چه قابلیتهای زیبایی...
مثلا غیب میشی هیچکی نمیبینت بعد از جلوت رد میشه میکشیش...تو آنلاینش اصلا انگار هیچ باگی نداره...
من چند ماهه cod mw2 آنلاین بازی میکنم واقعا الان اینو بازی کردم کفم بریده بود.....اصلا یه چیز دیگست...
چه گرافیکی داره چه قابلیتهایی...خیلی حال میده.
یه سوال تو این نسخه دزدی تنظیمات گرافیکی داره یا فقط میشه رزولیشن تغییر داد؟
بله تنظیمات داره ولی به صورت پیشفرض به شکل زیر هست
Gamer-Advanced-Hardcore
یه سوال این بازی در حالت مولتی پلیرش چقدر ترافیک ADSL رو میترکونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)