من نمی دونم چرا عکس های GSMarena همیشه ضد LG هستش ولی یه سری عکس هست که باید دید: دی
.
![]()
من نمی دونم چرا عکس های GSMarena همیشه ضد LG هستش ولی یه سری عکس هست که باید دید: دی
.
![]()
والا در این تصاویری که شما گذاشتید، ما اثری از دو رقیب اصلی که تا اینجا بین اونها بحث می کردیم، یعنی گالاکسی اس 2 و آیفون 4 ندیدیم!!!! (برای بهتر بودن کیفیت اپتیموس بلک، می تونستید در مقایسه از مدلهایی چون 6600 و 1100 نیز استفاده کنید! lol)
عکسه مورد داره
آپوش جان من اگه بخوام با 98320472384723947239723947239897398279324792348739 247 نفر دیگه بشینم فیلم ببینم ، مث آدم سی دیو توی کامپیوتری ، تلویزیونی چیزی میزارم می بینم
آخه کدوم آدم عاقلی میشینه توی یه صفحه 4 اینچی (الان مد شده 4.3یادش بخیر یه زمانی 2.3 کلی بود
) فیلم ببینه؟؟؟ یا اینکه نمیشه موقعی که داری بازی می کنی ، همون تعداد نفری که بالا گفتم
نخوان بازیتو با کیفیت بالا ببینن؟؟؟
خودت که میخوای با گوشی کار کنی مهم تره یا کسی که کنارته و میخواد بازیتو تماشا کنه؟؟؟ تو داری پولو واس خودت میدی یا کسی که کنارت میشینه و می خواد بازیتو ببینه؟؟؟ اصلا این چه وضعشهریویوئه داریم؟؟؟ مونیتوره داریم؟؟؟ Novaــه داریم؟؟؟ سوپر امولده داریم؟؟؟ رتینائه داریم؟؟؟ از همه مهم تر مملکته داریم؟؟؟
![]()
یکی Super Amoledمی تونستید در مقایسه از مدلهایی چون 6600 و 1100 نیز استفاده کنید! lol)
اما مورد بحث ما نبودند...
امیررضا میگم تو با کدوم یکی از این گوشیا کار کردی ؟
پیمان با همشون کار کرده اون چیزی که دیده رو داره میگه ... با چشم خودش دیده رو هوا که حرف نمیزنه
این زاویه دیدم شاید خیلی مهم نباشه ولی به هر حال فرض کن یکی میخاد تو گوشیش عکس نشونت بده تو کنارش نشستی نمیتونی درست ببینی حالا این بهتره یا اینکه راحت از بقل ببینی؟
علاوه بر این amoled تو پختگی رنگ که یکی از مهمترین عوامل موثر تو کیفیته برتری داره
خوانایی تو نور آفتابم من هم امنیا 2 داشتم هم الان c7 دارم هر دوتا عالی هستن با اینکه سوپر و پلاس نیستن
پس تو همه موارد یا برتری دارن یا مساوی هستن
میمونه یه نکته مهم دیگه که انکار ناپذیره و اونم مصرف باتری هست که مثلاً گلکسی اس2 با صفحه 4.3 اینچی و cpu دوال کور و 1 گیگ رم و 16 گیگ مموری و باتری نه چندان باظرفیت 1650 میتونه 8 ساعت فیلم نمایش بده که هیچ کدوم از رقبا نمیتونن بهش برسن
هر جور حساب کنی هر چند با اختلاف کم amoled برتری داره ... مقایسه هم بهتره از این سایت روسی مسخره نزاری
یه بنچ گزاشته بود از گلکسی 2 زیر 2000 بود بعدش همه سایتای دیگه گزاشتن بالای 3500
بـــــــه ! گل بـــود به سبزه آراسته شد....من بعد از اون پستت درباره مقایسه Tegra 2 با SGX540 دیگه باهات بحث نمیکنم
سوپر فـــن بوی: دی
.
پ.ن
پختگی رنگ؟؟؟؟؟؟
.
![]()
دیگه این بحث انقدر طولانی (و البته جذاب) شد و تاپیک هم منحرف!! که من یک تصمیمی گرفتم، اونهم اینکه خودم به شخصه، بیام و بهترین مدلهای هر کمپانی را از نزدیک و با چشمان خودم، نمایشگرهاشون رو تست کنم. اپتیموس بلک از ال جی، گالاکسی اس2 از سامسونگ، اکسپریا آرک از سونی اریکسون، E7 از نوکیا و آیفون4 از اپل
چهار تا گوشی اول رو از خود نمایندگیها میگیرم، این آخری رو هم از دوستم و بعد یک مقایسه درست و حسابی، در شرایط مختلف و بدون هیچگونه اعمال نطری، انجام میدم.
نتایج رو در یک تاپیک مجزا برای همه میگذارم و مقاله اصلی را هم در مجله چاپ خواهم کرد. البته اینکار رو احتمالا تا 10 روز آینده انجام خواهم داد. پس دیگه این بحث کدوم بهتره و کدوم سایت تصویر قشنگتری گذاشته را بگذاریم کنار و خودمون با چشمان خودمون ببینیم کدوم بهتره (البته امیدوارم چشمان من و لنز دوربین من، بتونه به عنوان یک منصف عمل کنه)
از دوستان، هرکسی هم که عکسی داره که میشه به کمک اون تست را به خوبی بر روی نمایشگر انجام داد، برای من بفرسته (فقط عکسش مجاز باشه دیگه lol)
باتشکر از همه عزیزان
امیر جون عکس که ملاک نیست که ... !
بیا اینم عکس
حالا کی کور بشه ؟![]()
فتوشاپـــــــــ بازای .....: دی
...
:O
پ.ن : مجید ببین دنیا چجوری شده که برای تعویض جای صفحه نمایش های GS و Optimus Black تشکر می گیری : ))
Last edited by 4870x2; 25-06-2011 at 10:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)