بچه ها من 7صفحه رو با صبر و حوصله خوندم ولی خدایی هلاک شدم

خب من که کلا اهل بحث های این مدلی نیستم منو به دید یک بی طرف فرض کنید

فقط از کلیه دوستان منکر خدا و روح و موافقین وجود روح و معاد و کلا همه ی جمع حاضر یک سوالی دارم هرجوری که مناسب بحثتون هست جواب بدید ممنون میشم:
خیلی ها روح(یا مثلا اسم بی طرفانه بخوام بگم حضوری غیرجسمانی) رو دیدند و میبینند (امیدوارم از من مدرک نخواید، خدایی حرف و اثبات و مقاله و مستندی ندارم ولی فکر کنم خیلی هاتون موافق این مسئله هستید که بلاخره
یک چیزی دیدند دیگه حالا اسمش هرچی هست امواج هست جن هست روح هست یا هرچیز دیگه میخوام بدونم علم اینو چجوری توجیح میکنه؟! مثلا میگه اونا که دیدند به نوعی بیماری ناشی از بهم خوردن بالانس هورمون هاشون دچار شدند؟

سلولهای مغزیشون نویز ایجاد کرده و چشمشون به خطا دیده یک چیزایی رو؟

)
ایضا در همین راستا خواب چطور؟ اینو میدونم با دستگاههای مختلف اومدن فعالیتهای مغز رو در نواحی خاصی از اون با ام ار ای بررسی کردند و تغییراتی دیدند که در بیداری وجود نداره و...اما میخوام بدونم دلیل علمی دیدن اتفاقات و محیط هایی که در بیداری علمی نسبت به اونها نداریم چیه؟! ایا اینم به هورمون ها یا فعالیت نورون ها برمیگرده؟((امیدوارم نگید کلا خواب و رویا چی هست و بیاید ثابت کنیم که خواب هم مگه میبینیم؟

))
در نهایت منو به عنوان یک اماتوره سطح پایین در نظر بگیرید که دوتا سوال پرسیده
شماتت نکنید خواهشا منو
((کلا از بعضی کاربرهای انجمن علمی به شخصه میترسم!!!

))
+
فقط از اون لفظ مغلطه توسل به احساس و اینا صحبت نکنید خواهشا! چون من چیزی رو نخواستم به کسی ثابت کنم که مغلطه کنم فقط سوال پرسیدم!
کلا نخواستید هم پستمو مثل همیشه حذف کنید