تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تناسخ از نظر عقلانی قابل قبول است ؟ ( دلیل خود را بیان کنید )

راي دهنده
37. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

7 18.92%
  • خیر

26 70.27%
  • نمیدانم

4 10.81%
صفحه 14 از 16 اولاول ... 410111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 152

نام تاپيک: تناسخ چیست؟

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

درست برعکسه؛ شما و نوع شما که جمود کردی به مادّه و از تصوّر ماورای مادّه وحشت داری شما خشک اندیش هستی.

شما هر چه را که با حواسّ ظاهریت برات قابل لمس و قابل احساس باشه اون رو می پذیری و ما بقی رو هر قدر که
    برهان هم قوی باشه نمی پذیری.
    خب نظر من فقط با توجه به جمله اول شما :اعتقاد به ماورای ماده وحشت آور نیست. چرا باید وحشت آور باشه؟ شما فرض رو بر این گذاشتید کسانی که به این موضوع اعتقاد ندارند در یک محیط بسته علمی هستند و هر چیزی رو که قابل اثبات و اندازه گیری نباشه اونها رو می ترسونه و ابزارها و اعتقادات اونها رو زیر سئوال می بره، اما من نظر شخص خودم رو می گم فکر می کنم کاملاً بر عکس هست، با توجه به گسترش زیاد این توع مسائل معتقدان به علم از معتقدان به (به عنوان مثال روح) می خوان که یک دلیل و اثبات برای ادعاشون داشته باشند. و مسئله بزرگ اینجا اینه که شما باور دارید بدون اثبات علمی میشه چیزی رو پذیرفت و ما قبول نداریم. وگرنه هرگز اثبات قوی ای برای وجود روح ندیدم و همیشه یک ادعا بوده.
    ببینید ذهن باز این نیست که شما پذیرش هر چیزی رو داشته باشید، مثلاً اگه من به اینکه 5گرم موی گربه زیر بارون مونده و چشم چپ سگ نابالغ و پر دم مرغ در حال مرگ و 8 قاشق خاک قبرستان رو با هم مخلوط کنم به خواسته ام میرسم اعتقاد داشته باشم ذهن بازی دارم؟؟ آیا وحشت دارم از اینکه بپذیرم این امر حقیقت داره؟؟ مسلما نه!
    من فکر می کنم انسانها در طول تاریخ در واکنش به اتفاق هایی که مطابق میلشون نیست دنبال یک راه گریز هستند و معمولاً بزرگترین مشکل این هست که نمی خوان بپذیرند که سبب خودشون هستند و یا در غیر این صورت این مسئله فقط یک اتفاق هست، به هم دلیل به دنبال مسائل ماورایی می رن و بدون اثبات می پذیرند چون این آسونترین و امن ترین راه هست. هم برای توجیه اتفاق افتاده و هم برای درست شدن اوضاع!
    در مورد جمله دوم به شخصه برهان قوی ندیدم مگر اینکه برهان قوی در این مورد قبول بدون اثبات باشه.

2. 7 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ایشون حرف از برهان قوی میزنن ولی واقعیت اینکه این حرف برای ایشون درسته نه برای کسانی که دنبال عقل و منطق و برهان قاطع هستن
    برهان قویی برای ایشون فرمایشات کسانی هست که به اون افراد اعتقاد دارن و چون اون افراد مطلبی رو عنوان کردن پس براشون تبدیل به برهان قوی شده
    ولی برای امثال ما که دنبال دلیل و مدرک هستیم و برامون مهم نیست این دلیل و مدرک از طرف چه کسی باشه فقط چیزی که با عقل و منطق و علم درست در بیاد قابل پذیرشه نه چیزی دیگه

کلّ ادلّه ی شما برمیگرده به اینکه: دلیلی بر وجود روح و مانند اون نیافته اید، این یافتن هم تحقیق میخواد تلاش میخواد، جسارت نباشه ولی با استاتوس های فیسبوک نمیشه به حقیقت رسید.
    توی همین تاپیک ده ها دلیل و مدرک پزشکی و فیزیکی و علمی کاملا تحقیقاتی و اثبات شده ارائه شده ولی بازم میگن استاتوس فیسبوک
    وقتی شما نمیخواین بخونین و ببینین مشکل از ما نیست چون براتون مطالب با مدرک عنوان شده ولی شما فقط استاتوس فیسبوک رو میبینین نه چیزی دیگه

ولی من بارها گفته ام که نیافتن ما و شما دلیل بر نبودن یک چیز نیست.
    دقیقا این حرف کاملا درسته
    ولی واقعا خودتون به این حرف اعتقاد دارین؟چون این حرف رو میشه اینطور هم نوشت
    نیافتن من و شما دلیل بر نبودن و بودن چیزی نیست

دوستان دیگه رو نمیدونم ولی من هیچ چیز رو رد نمیکنم مگر مدرک کاملا متعبر کسی ارائه برای همینطور چیزی رو قبول نمیکنم
    ولی شما با قاطعیت میگید چیزی وجود داره ولی هیچ مدرکی ندارید و اگر در گذشته یه سری نظریه مثل ارتباط دادن عقل و احساسات و امثالهم به روح بود الان علم پزشکی کاملا ثابت کرده تمام اینها مربوط به جسم هست و کاملا منشا مادی دارن

اگر روزی کسی مدرک درست ارائه بده بدون شک قبول میکنم ولی تا حالا که دلیلی نبوده و دلایلی که ارائه شده کاملا رده شده تا حالا

4. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره این رو همه باید مدّ نظر داشته باشیم و کورکورانه چیزی رو نپذیریم. اعتقاد و باور کورکورانه در هیچ مکتبی ستوده نیست و بها و ارزشی هم نداره.
    نظیر حضرت ابراهیم(ع) باشیم که در مورد خدا به همه چیز شک کرد، از ستاره و ماه و خورشید شروع کرد تا به ماورای اینها رسید. شکّ سازنده به این میگن.
    حضرت ابراهیم در مورد همه چیز شک کرد ؟!
    طبق داستانهای گفته شده ایشون بدون فوت وقت قصد داشتن سر پسرشون رو از تنش جدا کنن تا نشان بدن که دستورات آسمانی رو بی برو برگرد قبول دارن و انجام میدن .
    این میشه شک کردن ؟!

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بببن امین جان شما اونجا این نظریه رو به همه افرادی که معتقد به وجود روحند نسبت دادید:

در حالیکه اگه انصاف داشتید باید میگفتید : بعضی از آنهایی که ادّعا میکنند...
    چون من قبل از اون توی چندین پست توضیح دادم که روح دارای وزن و ابعاد نیست و خواصّ مادّه رو نداره.
    بنابراین هر فردی هم که معتقده روح دارای وزن میتونه باشه این اصلا به مفهوم روح پی نبرده و روح رو نمیشناسه.

خودتان هم میدانید که فردید بنده هرگز شما نبودید از همان ابتدا. بخشهای دیگر را که دوستان پاسخ دادند.

از آنجا که ازین شیوه ما راه به جایی نمیبریم ، و با روی آوری به شیوه ی بسیار ویژه ی براهینتان ، میخواهم بدانم شما چطور و با چه فرنودی دانستی که "تناسخ" پذیرفتنی نیست؟ ( بنابر پاسخی که در نظرسنجی داده اید) روشنگری بفرمایید.

+

این پرسش را بی پاسخ رها کردید :

حالا سوال اینه که طبق این دیدگاه اگر روح از بدن جداست چطور میتونه روی بدن یا رفتار بدن تاثیر بذاره ؟!

8. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بچه ها من 7صفحه رو با صبر و حوصله خوندم ولی خدایی هلاک شدم
    خب من که کلا اهل بحث های این مدلی نیستم منو به دید یک بی طرف فرض کنید
    فقط از کلیه دوستان منکر خدا و روح و موافقین وجود روح و معاد و کلا همه ی جمع حاضر یک سوالی دارم هرجوری که مناسب بحثتون هست جواب بدید ممنون میشم:
    خیلی ها روح(یا مثلا اسم بی طرفانه بخوام بگم حضوری غیرجسمانی) رو دیدند و میبینند (امیدوارم از من مدرک نخواید، خدایی حرف و اثبات و مقاله و مستندی ندارم ولی فکر کنم خیلی هاتون موافق این مسئله هستید که بلاخره یک چیزی دیدند دیگه حالا اسمش هرچی هست امواج هست جن هست روح هست یا هرچیز دیگه میخوام بدونم علم اینو چجوری توجیح میکنه؟! مثلا میگه اونا که دیدند به نوعی بیماری ناشی از بهم خوردن بالانس هورمون هاشون دچار شدند؟ سلولهای مغزیشون نویز ایجاد کرده و چشمشون به خطا دیده یک چیزایی رو؟)
    ایضا در همین راستا خواب چطور؟ اینو میدونم با دستگاههای مختلف اومدن فعالیتهای مغز رو در نواحی خاصی از اون با ام ار ای بررسی کردند و تغییراتی دیدند که در بیداری وجود نداره و...اما میخوام بدونم دلیل علمی دیدن اتفاقات و محیط هایی که در بیداری علمی نسبت به اونها نداریم چیه؟! ایا اینم به هورمون ها یا فعالیت نورون ها برمیگرده؟((امیدوارم نگید کلا خواب و رویا چی هست و بیاید ثابت کنیم که خواب هم مگه میبینیم؟))

در نهایت منو به عنوان یک اماتوره سطح پایین در نظر بگیرید که دوتا سوال پرسیده
    شماتت نکنید خواهشا منو
    ((کلا از بعضی کاربرهای انجمن علمی به شخصه میترسم!!!))

+

فقط از اون لفظ مغلطه توسل به احساس و اینا صحبت نکنید خواهشا! چون من چیزی رو نخواستم به کسی ثابت کنم که مغلطه کنم فقط سوال پرسیدم!
    Last edited by Stream; 21-07-2013 at 02:25. دليل: برگرداندن پست ها

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه ها من 7صفحه رو با صبر و حوصله خوندم ولی خدایی هلاک شدم
    خب من که کلا اهل بحث های این مدلی نیستم منو به دید یک بی طرف فرض کنید
    فقط از کلیه دوستان منکر خدا و روح و موافقین وجود روح و معاد و کلا همه ی جمع حاضر یک سوالی دارم هرجوری که مناسب بحثتون هست جواب بدید ممنون میشم:
    خیلی ها روح(یا مثلا اسم بی طرفانه بخوام بگم حضوری غیرجسمانی) رو دیدند و میبینند (امیدوارم از من مدرک نخواید، خدایی حرف و اثبات و مقاله و مستندی ندارم ولی فکر کنم خیلی هاتون موافق این مسئله هستید که بلاخره یک چیزی دیدند دیگه حالا اسمش هرچی هست امواج هست جن هست روح هست یا هرچیز دیگه میخوام بدونم علم اینو چجوری توجیح میکنه؟! مثلا میگه اونا که دیدند به نوعی بیماری ناشی از بهم خوردن بالانس هورمون هاشون دچار شدند؟ سلولهای مغزیشون نویز ایجاد کرده و چشمشون به خطا دیده یک چیزایی رو؟)
    ایضا در همین راستا خواب چطور؟ اینو میدونم با دستگاههای مختلف اومدن فعالیتهای مغز رو در نواحی خاصی از اون با ام ار ای بررسی کردند و تغییراتی دیدند که در بیداری وجود نداره و...اما میخوام بدونم دلیل علمی دیدن اتفاقات و محیط هایی که در بیداری علمی نسبت به اونها نداریم چیه؟! ایا اینم به هورمون ها یا فعالیت نورون ها برمیگرده؟((امیدوارم نگید کلا خواب و رویا چی هست و بیاید ثابت کنیم که خواب هم مگه میبینیم؟))

شماتت نکنید خواهشا منو

+

فقط از اون لفظ مغلطه توسل به احساس و اینا صحبت نکنید خواهشا! چون من چیزی رو نخواستم به کسی ثابت کنم که مغلطه کنم فقط سوال پرسیدم!

کلا نخواستید هم پستمو مثل همیشه حذف کنید
    سوالات شما اصلا اشتباه نیست و بلکه کاملا معقول و بجا هست و همه ما سوالاتی توی ذهنمون داریم در این موارد

با تمام اوصافی که من اینجا یه جورایی بر زد روح و مسائل ماورایی بحث کردم ولی یه مورد که خودم به عینه تجربه میکنم رو براتون میگم
    من تا حالا نه روح دیدم نه جن دیدن و نه اینجوری چیزا با اینکه خیلی تلاش کردم و خودمو توی محیطهایی که گفتن اینجور موجودات هستن قرار دادم ولی اصلا چیزی تا حالا ندیدم
    ولی چیزی که من خیلی تجربه کردم تا حالا توی زندگیم تله پاتی هست که اگه اغراق نکنم توی این زمینه خیلی قوی هستم و خیلی شدید و به عینه تجربه میکنم این مورد رو و بارها امتحان کردم و جواب درست داده ولی هنوز هیچ توضیح علمی براش نیست پس هرگز من اسم اینو چیز ماورایی نمیزارم و ممکنه فردا روزی علم بهش جواب بده حالا چه پاسخ فیزیکی براش پیدا کنه یا حتی شاید متافیزیکی بودنش رو تایید کنه

پس در مورد روح هم همین مورد هست ولی مشکل اونجاست که افرادی که دلایلی برای وجود روح تا حالا اوردن و دلایل وجود روح رو ماورایی و متافیزیکی عنوان کردن یکی یکی علم برای همش دلیلی علمی و فیزیکی پیدا کرده مثل احساسات ، حافظه، قدرت تجزیه و تحلیل و ... که همش محل قرارگیریشون در مغز و هورمونهای مختلف و ... رو کشف کردن و کاملا اثبات شده که فیزیکی هستن
    مثلا در مورد خواب کاملا الان پزشکی بهش جواب داده که تماما فعالیتهای مغزی هست و چیزهایی که در خواب میبینیم مربوط به اتفاقات روزانه خودمون هست و نه چیز عجیبی
    و مطمعنا علم یکی یکی به تمام این موارد جواب میده و شاید روزی اصلا دلایل متافیزیکی پیدا کرد و هیچ چیز در جهان غیر ممکن نیست

پس باید برای اینجور موارد تا واقعا دلیل و مدرک نداشتیم چیزی رو قبول نکنیم و مطمعن باشیم علم به تمام سوالات یکی یکی جواب میده

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

خیلی ها روح(یا مثلا اسم بی طرفانه بخوام بگم حضوری غیرجسمانی) رو دیدند و میبینند (امیدوارم از من مدرک نخواید، خدایی حرف و اثبات و مقاله و مستندی ندارم ولی فکر کنم خیلی هاتون موافق این مسئله هستید که بلاخره یک چیزی دیدند دیگه حالا اسمش هرچی هست امواج هست جن هست روح هست یا هرچیز دیگه میخوام بدونم علم اینو چجوری توجیح میکنه؟! مثلا میگه اونا که دیدند به نوعی بیماری ناشی از بهم خوردن بالانس هورمون هاشون دچار شدند؟ سلولهای مغزیشون نویز ایجاد کرده و چشمشون به خطا دیده یک چیزایی رو؟
    خب من به شخصه موافق این مسله نیستم! بالاخره یک چیزی دیدند که نشد دلیل، خیلی ها ممکنه فکر کنند یک چیزهایی دیدند، به صلاحشون باشه یک چیزهایی دیده باشند، شب قبل رینگ 1 و 2 دیده باشند، بخوان جلب توجه کنند، چیزهایی خونده یا دیده باشند و دچار توهم شده باشند و یا در بهترین حالت به نوعی بیماری مبتلا باشند. در مورد اثبات وجود ارواح یا جن من که چیزی به جز یک مشت عکس و گواه شاهدان همیشه در صحنه حاضر پیدا نکردم! خیلی های دیگه یک چیزهای دیگه دیدن ما باید بیایم بگیم وجود داره؟؟

دلیل علمی خواب این هست که مغز در حقیقت برای ایجاد بالانس مسائلی رو که در پس زمینه ذهن وجود داره در یک پروسه ریکاوری به صورت خواب در میاره، ممکنه مغز محیط هایی رو بازسازی کنه و یا به وجود بیاره، مثلا اگه دقت کنید وقتی سالها در یک خونه زندگی کرده باشید و از اونجا نقل مکان کنید اگه قرار باشه خواب شما در خونه خودتون اتفاق بیافته معمولا در خونه ای که سالها زندگی کردید یا خونه کودکی هاتون اتفاق میافته و این به دلیل وابستگی هست.

13. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خب من به شخصه موافق این مسله نیستم! بالاخره یک چیزی دیدند که نشد دلیل، خیلی ها ممکنه فکر کنند یک چیزهایی دیدند، به صلاحشون باشه یک چیزهایی دیده باشند، شب قبل رینگ 1 و 2 دیده باشند، بخوان جلب توجه کنند، چیزهایی خونده یا دیده باشند و دچار توهم شده باشند و یا در بهترین حالت به نوعی بیماری مبتلا باشند. در مورد اثبات وجود ارواح یا جن من که چیزی به جز یک مشت عکس و گواه شاهدان همیشه در صحنه حاضر پیدا نکردم! خیلی های دیگه یک چیزهای دیگه دیدن ما باید بیایم بگیم وجود داره؟؟

دلیل علمی خواب این هست که مغز در حقیقت برای ایجاد بالانس مسائلی رو که در پس زمینه ذهن وجود داره در یک پروسه ریکاوری به صورت خواب در میاره، ممکنه مغز محیط هایی رو بازسازی کنه و یا به وجود بیاره، مثلا اگه دقت کنید وقتی سالها در یک خونه زندگی کرده باشید و از اونجا نقل مکان کنید اگه قرار باشه خواب شما در خونه خودتون اتفاق بیافته معمولا در خونه ای که سالها زندگی کردید یا خونه کودکی هاتون اتفاق میافته و این به دلیل وابستگی هست.
    فکر نمیکنم دیگه همه اونهایی که ادعای دیدن روح و جن رو داشتند دچار بیماری روحی یا توهمات و کمبود بخاطر جلب توجه باشند!...توجیح جالبی نبود
    ولی خب اگر مبنا به گفته ی امین این باشه که کسی که ادعای چیزی رو داره باید اثباتش کنه و نه اینکه دلیل برای ردش ارائه کنیم بله اینجوری حساب کنیم حق باشماست نمیشه صرفا به ادعا استناد کرد! ولی در حال حاضر فکرنمیکنم راهی برای اثبات این امر وجود داشته باشه یعنی فرضا منه نوعی که روح میبینم چجوری بیارم نشون شمای نوعی بدم تا بهتون ثابت بشه؟ وقتی دلیل غیرمادی داشته باشه چطور ثابتش کنم...؟! پس اینجوری بنظرتون 100% چیزی که من دیدم وجود نداره؟

دوست عزیز من پروسه خواب رو که دیگه در حد توضیحات شما میدونم! گفتم اماتور اما نگفتم بیسوادم!که دررابطه با مغز و فعالیتش برای من دلیل ذکر کردید
    من دارم میگم چجوری میشه محیط های نااشنا و جاهایی که تا حالا ندیدیم رو در خواب میبینیم بلاخره پس زمینه و ذهنیت ادمها از دیده هاشون نشات میگیره که فرضا مغز تصاویر قدیمی و جدید و اینها رو کنار هم میچینه یک محیطی در خواب دیده میشه! اما صحبت من در مورد محیط هایی که هیچ تجربه ای از دیدنشون نداریم...علاوه بر اون صبح یک روز از خواب بیدار میشیم و خوابی که دیدیم توی ذهنمون میاد همون روز اون اتفاق می افته! این قاعدتا نمیتونه برگرده به ریکاوری؟! چطور ممکنه یک اتفاق رو قبل از انجامش مغز پیش بینی کنه؟!
    اینم بگم قبلا در تاپیکی در مورد دجاوو مطلب علمی خونده بودم که دقیق یادم نیست توصیفات علمیش اما با این مضمون که ذهن ما به خطا فکر میکنه این اتفاق رو قبلا دیده ...اما اینکه بتونید حادثه ای رو قبل از به وقوع پیوستنش بیان کنید چطور توجیح میشه؟
    Last edited by Stream; 21-07-2013 at 02:24. دليل: بازگردانی پست ها

15. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بر خلاف بیشتر دوستان که این موارد رو به بیماری ها و ... نسبت میدن (البته در مواردی مربوط هست) من اصلن میخوام ادعا کنم بله افراد واقعن چیزهایی میبینن!
    اونها اون چیزی رو میبینن که بهشون تلقین شده و مغر اون رو تصویر سازی میکنه. جالبه تمام افراد هم همون چیزی رو میبینن و به اون شکلی میبینن که بهشون تلقین شده.
    من چند سال پیش آزمایشی رو در ابن باره انجام دادم و نظریه ی خودم رو به نوعی به اثبات رسوندم. در این آزمایش در مورد موجودات ماورایی به افرادی که معتقد بودن به وجود چنین موجوداتی، به هر کدوم شکی متفاوت با دیگری دادم. نتیجه جالب بود، همه ی اونها یک موجود واحد رو نمیدیدن بلکه چیزی رو میدیدن و به شکلی میدیدن که من بهشون گفته بودم.

یه نکته هم اینکه تجربیاتی که غیر قابل به اشتراک گذاری با دیگران باشن یعنی برای مثال من تجربه خاصی رو داشته باشم که دیگران نتونن اون رو داشته باشن اصلن در حوضه ی علم بحث نمیشه و علمی نیست.
    البته همین که این نقاط در مغز فعال شدن نشانگر این مسئله هستش که موضوع کاملن مادی و بی ارتباط به سوپرنچرال هستش.

در مورد خواب موارد بسیاری موثر هستند. برای مثال این آزمایش انجام شده که وقتی فردی به خواب رفته در چشمانش نور قرمز تابانیده شده و نتیجه اینکه فرد بعداز بیداری از اتومبیلی صحبت میکرده که داخل نشسته و مدادم نور قرمز چراغ خطر اتومبیل جلویی رو میدیده.
    شماتت نکنید خواهشا منو

+

احتمالن اشاره به من بود که چشم.
    Last edited by Saeed Dz; 18-07-2013 at 23:41.

17. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من دارم میگم چجوری میشه محیط های نااشنا و جاهایی که تا حالا ندیدیم رو در خواب میبینیم بلاخره پس زمینه و ذهنیت ادمها از دیده هاشون نشات میگیره که فرضا مغز تصاویر قدیمی و جدید و اینها رو کنار هم میچینه یک محیطی در خواب دیده میشه! اما صحبت من در مورد محیط هایی که هیچ تجربه ای از دیدنشون نداریم...

علاوه بر اون صبح یک روز از خواب بیدار میشیم و خوابی که دیدیم توی ذهنمون میاد همون روز اون اتفاق می افته! این قاعدتا نمیتونه برگرده به ریکاوری؟! چطور ممکنه یک اتفاق رو قبل از انجامش مغز پیش بینی کنه؟!
    اینم بگم قبلا در تاپیکی در مورد دجاوو مطلب علمی خونده بودم که دقیق یادم نیست توصیفات علمیش اما با این مضمون که ذهن ما به خطا فکر میکنه این اتفاق رو قبلا دیده ...اما اینکه بتونید حادثه ای رو قبل از به وقوع پیوستنش بیان کنید چطور توجیح میشه؟
    ببینید سازوکار خواب و کلن مغز ما اصلن اینطور نیست. مغز ما فقط اون چیزی رو در خواب نمیبینه که قبلن دیده بلکه مغز ما در رابطه با مفاهیمی که میشناسه تصویر سازی میکنه و عوامل، اتفاقات و خواسته های ما همه و همه در خواب و این تصویر سازی موثر هست.
    حتی خارج از خواب و در هوشیاری هم همین اتفاق می افته و اینطور نیست که ما فقط اون چیزی رو ببینیم یا بهش فکر کنیم که حتمن قبلن دیدم و یا ... .
    Last edited by Saeed Dz; 19-07-2013 at 00:06.

19. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •