تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 43 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اواسط باز می تونی برگردی اینجا ، اون موقع یه کلید داری که میتونی از بالای پله ها بیای و برش داری .
    آپگرید Pyromancy یعنی همون Modify کردنش . بعضی از فروشنده ها که Pyromancy میفروشن یه گزینه Modify هم دارن که ازت روح میگیرن و دستکشتو تقویت میکنن .
    من دستکشمو تا +10 تقویت کردم بعد یکی ازم گرفتش یدونه بهترشو داد و اونو هم تا +2 تقویت کردم، خیلی قوی شد .
    چه جالب.من که بعد ناقوس اول هستم.فعلا sorcery رو یاد گرفتم این heavy soul arrow هم خریدم که چیز جالبی بود.الان موندم برم dark root یا depth ؟آخه شنیدم توی depth قورباغه هایی هستن که نفرینت میکنن یه نمور گرخیدیم
    گویا توی undead asylum هم یدونه dark knight هستش.لولم 25 هست الان.الان اونجا برم بهتره یا وقتی لولم بیشتر شد؟بعد ناقوس دوم کجاست؟
    ببخشید این قدر سوال کردم

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چه جالب.من که بعد ناقوس اول هستم.فعلا sorcery رو یاد گرفتم این heavy soul arrow هم خریدم که چیز جالبی بود.الان موندم برم dark root یا depth ؟آخه شنیدم توی depth قورباغه هایی هستن که نفرینت میکنن یه نمور گرخیدیم
    گویا توی undead asylum هم یدونه dark knight هستش.لولم 25 هست الان.الان اونجا برم بهتره یا وقتی لولم بیشتر شد؟بعد ناقوس دوم کجاست؟
    ببخشید این قدر سوال کردم
    heavy souls خیلی خوبه که! خیلی بدرد بخوره!! darkroot بری بهتره... برو اون جا غولشو بکش ، خیلی آسونه ، بعدش برو depth ... ولی depth هم می تونی بری با این لول ...
    قورباغه های depth اگه مواظب باشی گیر نمیوفتی ، اگه مثل من خیلی پلیر پروفشنال و قوی باشی هم می تونی بکشیشون ()...
    وقتی رفتی depth اونوقت بعدش میری blighttown بعدش هم ناقوس بعدی هست..

دوستان این بازی نسخه pc نداره؟
    نوچ...

اواسط باز می تونی برگردی اینجا ، اون موقع یه کلید داری که میتونی از بالای پله ها بیای و برش داری .
    آپگرید Pyromancy یعنی همون Modify کردنش . بعضی از فروشنده ها که Pyromancy میفروشن یه گزینه Modify هم دارن که ازت روح میگیرن و دستکشتو تقویت میکنن .
    من دستکشمو تا +10 تقویت کردم بعد یکی ازم گرفتش یدونه بهترشو داد و اونو هم تا +2 تقویت کردم، خیلی قوی شد .
    اون pyromancer ایی که می گفتی همونه که بالا نشسته روی زمین توی فرینکلین شراین؟ همون که اول بهت یک دستکش میده ؟؟ میگه پایرومنسی جادو آتیش هست و اینا؟ پیش همون 10 بار آپرگید کنم؟ بعدش من thief هست کلاسم... بازم بدردم می خوره؟؟
    بعدش کدوم جادو آتیش رو بخرم؟ سول دارم... کدومش از همه بهتره؟ الان جادو heavy souls arrow رو دارم ، اگه این پایرومنسی رو بخرم و ده بار آپگرید کنم و یک جادو آتیش بخرم به نفعم هست؟

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ببخشید این قدر سوال کردم

بلدی بری undead asylum ؟
    اگه میتونی بری اونجا و فکر میکنی که میتونی Dark Knight ها ( که اونجا 2 تاست نه یکی) رو بکشی برو . البته غولشو فکر نکنم بتونی بزنی ! من که هنوزم با لول حدود 65 نمیتونم برم بزنمش ، خیلی سخته . ولی آیتمهاشو میتونی برداری . اون انگشتره برای Darkroot Basin و blight town خیلی بدرد میخوره . یه عروسکم اونجاست توی همون سولی که دقیقا اول بازی بودی که باید برش داری .
    توی اون پست راهنماییم گفتم چیکار کنید که به حجم عظیم قورباغه ها نخورید
    زنگ دوم هم این مسیره :
    Undead Burg Slums > Depths > Blight Town > Queenlaagh Domain
    قبل از زنگ دوم حتما این قسمتها رو برو :
    Darkroot Garden - Undead Asylum - Darkroot Basin

s
    اون pyromancer ایی که می گفتی همونه که بالا نشسته روی زمین توی فرینکلین شراین؟ همون که اول بهت یک دستکش میده ؟؟ میگه پایرومنسی جادو آتیش هست و اینا؟ پیش همون 10 بار آپرگید کنم؟ بعدش من thief هست کلاسم... بازم بدردم می خوره؟؟
    بعدش کدوم جادو آتیش رو بخرم؟ سول دارم... کدومش از همه بهتره؟ الان جادو heavy souls arrow رو دارم ، اگه این پایرومنسی رو بخرم و ده بار آپگرید کنم و یک جادو آتیش بخرم به نفعم هست؟
    آره ایول همونه + اونجا اسمش فایر لینک هست
    پیش اون تا +10 آپگرید کن ، بعد برو پیش اون که توی Blight Town هست . از آسیاب که بیای پایین ، پشا اولین ستون روبروت نشسته . اون +10 رو میگیره یه دستکش بهتر بهت میده که تا +5 آپگرید میشه و کلا چیز خوبیه .
    اصلا کلا فکر نکنم بدون Pyromancy بشه این بازی رو تموم کرد ، حالا هر کلاسی من غولهای Anor Londo رو فقط با Pyromancy کشتم ، حتی یه ضربه شمشیرنم نزدم.
    این 3 تا از بقیه بهترن :
    Fire Ball
    Fire Orb
    great Chaos Fire ball
    آخریه یه چیزی توی مایه های بمب اتمه هر دشمنی رو با یه ضربه میکشه ، 4 تا هم ازش داری . من با سه تاش یه غول کشتم .
    خوبیشم اینه که خریدنی نیست ، بعد از زنگ دوم از پله ها میری پایین دیوار سمت راستت رو با شمشیر میزنی ، با یه موجود صحبت میکنی بعد میری با رئیسش صحبت میکنی و عضو Covenant میشی و خود به خود بهت میده . اگه 30 تا Humanity بهش بدی هم یه چیز خفن تر میده که اونو دیگه ندیدم ( فکر کنم دیگه خوده بمب اتم باشه )
    Last edited by Alireza.M67; 29-10-2011 at 20:22.

5. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این Quelaag's Domain کجاست لعنتی؟ نوشته زیر آسیابان! من که جایی رو پیدا نکردم! گیج شدم به خدا! اون bonfire توی مرداب کاملا شانسی پیدا کردم! کثافتا چه تمیزی راه مخفیشو ساخته بودن!!!
    بعدش اینا که سه تا شدن! من یکی بیشتر جای جادو ندارم ! میشه بیشترش کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این Quelaag's Domain کجاست لعنتی؟ نوشته زیر آسیابان! من که جایی رو پیدا نکردم! گیج شدم به خدا! اون bonfire توی مرداب کاملا شانسی پیدا کردم! کثافتا چه تمیزی راه مخفیشو ساخته بودن!!!
    بعدش اینا که سه تا شدن! من یکی بیشتر جای جادو ندارم ! میشه بیشترش کرد؟
    Quelaag's Domain که خیلی تابلوئه کجاست
    از همون غار bonfire بیای بیرون بری سمت راست آخر صفحه یه کوه سفیدی میبینی که اگه نزدیکش بشی میفهمی تار عنکبوته و چند تا دشمن سنگ به دست هم اونجا هستند که با تخته سنگ میکوبن توی سرت .
    از اون کوهه بری بالا دقیقا وسطش یه تونل هست که ته تونله غوله .
    نکته : توی تونل تا برسی به غول کسی رو نکش ، کلا اون نوع دشمنا که خوابیدن و توی کمرشون تخم مرغ هست رو نکش .
    ------
    در مورد جای جادو هم باید بگم من چون sorcerer رو از اول برداشتم 3 تا داشت و Attunment ( یا یه همچین چیزی) رو که به 16 رسوندم شد 4 تا . موقع آپگرید اونو زیاد کن تا بیشتر بتونی جادو حمل کنی .
    اینم بگم که اون آخریه که گفتم مثل بمب اتمه 2 تا جا میخواد
    Last edited by Alireza.M67; 29-10-2011 at 21:00.

8. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب ما هم drake sword رو یدونه آپگرید کردیم یه dragon scale از یه اژدهای کلنگ توی drake valley گرفتم خیلی جواب داد.میخوام بگردم دنبال چندتا دیگه بیشتر آپگریدش کنم.اون در dark root garden رو هم باز کردم معدن soul هست.یه روح شوالیه و یه آدم همون اولش هست جفتشون رو بزنی 5000 تا soul بهت میده فقط بدیش اینه که روح لعنتی رو نمیشه target کرد و اگر یکم دست از پا خطا کنی شمشیرشو تا ته میکنه تو دل و رودت.
    خدا خیرشون بده بازیسازا رو.یه جاهایی به گیمر خیلی حال میدن.حالا هم میخوام برم Bellowing Dragoncrest Ring رو بگیریم که قدرت مجیک رو 20 درصد افزایش میده.
    فقط یه سوال بسیار حیاتی :
    دوستان این قضیه modify پیش اون یارو آهنگره که ازش اون لوح باز کردن اون در توی dark root garden رو میگریم چیه؟یه ember دارم الان ازم میخوادش ولی تا الان ندادم بهش.گویا نوع های قوی تر هم هست.میخوام اونا رو پیدا کنم بدم بهش.گویا اونم برای آپگرید هست درسته؟پس فرقش با reinforce چیه؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان کسی بازی رو نصب کرده رو xboxاش؟؟؟
    من نصب کردم 4 گیگ هست!!!نکنه بازی من ناقصه؟؟؟
    چون میگن 70 80 ساعت گیم پلی داره و 4 گیگ برای این قدر گیم پلی خیلی کمه!!!البته گرافیک بازی هم معمولیه ولی بازم 4 گیگ خیلی کمه!!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

اره واسه PS3 خریده بودم ولی یه موقعی این امکان وجود داره که ادم بازیو تموم کرده باشه من نسخه قبلو 4 ساعت بیشتر بازی نکردم 50 تومن پول بازی بدی فقط 4 ساعت دیگه چیزی نمیماسه که بخواد منتقل بشه به این
    هنوزم دارمش کسی خریداره با مبلغی کنار میاییم با هم
    اقا چند میفروشی؟؟؟
    5 تومن خوبه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دوستان کسی بازی رو نصب کرده رو xboxاش؟؟؟
    من نصب کردم 4 گیگ هست!!!نکنه بازی من ناقصه؟؟؟
    چون میگن 70 80 ساعت گیم پلی داره و 4 گیگ برای این قدر گیم پلی خیلی کمه!!!البته گرافیک بازی هم معمولیه ولی بازم 4 گیگ خیلی کمه!!!
    گرافیکش که خیلی خوبه!!
    چرا 4 گیگه... درسته... خب فشرده سازی کردن...
    درضمن بازی در اصل 15 ، 20 ساعته میشه رتف و بقیه گیم پلی صرف تکرار مراحل و آپگرید ها هستش...

13. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان الان رفتم بازی کنم همین اول کار زد تو ذوقم!!!
    اخه من با یه شمشیر شکسته چطوری این غول اول بازی رو بکشم؟؟؟
    باید از دستش فرار کنم؟؟؟یه راه فرار هست ولی میترسم اگه از دستش فرار کنم دیگه نتونم بکشمش و روحاشو بگیرم!!!
    2 دقیقه نبود بازی رو شروع کرده بودم که اومد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •