شما برو توی مسیر زیر ببین چه ورژنی هستش فریمور دستگات..............
Setting>System Setting>System information
راهی برای دانگرید نیست،ورژن FW باید حتما 3.55 یا پایینتر باشه برای CFW زدن..................
شما برو توی مسیر زیر ببین چه ورژنی هستش فریمور دستگات..............
Setting>System Setting>System information
راهی برای دانگرید نیست،ورژن FW باید حتما 3.55 یا پایینتر باشه برای CFW زدن..................
دوستان من مولتیمن 1.15 رو دارم..بخوام به 2.02 آپدیت کنم سیو بازیا از بین نمیرن؟!
Last edited by FC Realmadrid; 15-07-2011 at 17:45.
باید تو فلدر باشهچطور میشه سیو بازی رو از روی هارد اکسترنال کپی کرد؟
Last edited by Gamemaster; 15-07-2011 at 18:23.
سلام
ممکنه بعد از -- فریمور 3.6+ بشه به psn وصل شد؟
با دستگاه -- شده.![]()
محمد جان خارج از مسائل مربوط به BAN و ... برای اتصال به PSN توسط CFW نیاز داریم که همیشه آخرین ورژن OS دستگاه ه ک بشه
وگرنه هر چند وقت یکبار که ورژن جدید برای PS عرضه میشه خب نیاز به Update هست که در صورت وصل شدن به PSN اگر میخواهید از محیط Online استفاده کنید
باید دستگاه رو Up کنید.
البته روش هایی مثل Rebug و Spoof کردن هم یه زمانهایی جواب میده که مثلا با ورژن های پایین تر بشه تو PSN بازی کرد.
اما همیشه جواب گو نیست
دوستان سلام
ميخوام آخرين ورژن مولتيمن رو بريزم توي ps3 يعني ورژن 02.02.00
اين BDEMU رو هم دانلود كردم كه پس از نصب مولتيمن ، نصبش كنم .
فقط يه سوال
دوتا BDEMU داخل فولدرش هست به نامهاي
BDEMU-355KM.pkg
BDEMU-355WT.pkg
كدومشو بايد نصب كنم ؟؟ چون من نميدونم با كدومش هك شده ، با kmeaw هـك شده يا با چيز ديگه هـك شده . اصلا نيازي به نصب اين هست ؟؟ با توجه به اينكه ورژن قبلي مولتيمن من 2.00 هست و بازيها رو اجرا ميكنه !!!
دوست عزیز شما باید BDEMU-355KM.pkg رو نصب کنید چون به احتمال زیاد با kmeaw هـک شده...................
اگه جواب نداد اون یکی رو نصب کن،البته نصب این فایل های PKG ضرری به دستگاه نمیرسونه چون هیچ حجمی ندارن...........
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
یک سوال داشتم
من میخوام ps3 بگیرم بعد اینجا توی شهرمون (قم) قیمت گرفتم حدود 600 قیمت دادن
بعد میخوام برم مکه در مورد اونجا هم تحقیق کردم انگار اونجا حدود 400 تومن هست تازه با یک سری لوازم جانبی که اینجا ازش خبری نیست
اما از یکی شنیدم اون دستگاه هاییی که توی نمایندگی های سونی توی مدینه هست ورژنش جدیده H*a*c*k ننمیشه تا بازی های کپی رو روش اجرا کنم
میخواستم ببینم واقعیت داره یا نه
ممنون میشم![]()
Last edited by mohammad_dj_kazin; 17-07-2011 at 11:07.
اگه نمایندگی سونی باشه که 100% فریمورهارو بردن بالای 3.55 تا هـک نشه،حالا شما میتونی از اونا سوال کنی تا بهت بگن فریمور دستگاها چند هستش..............
چون فکر نکنم عربستان زیاد روی کپی رایت تعصب داشته باشن..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)