با نرم افزار QQplayer امتحان شده ولی فایل 600 مگ رو بصورت تیکه تیکه پخش می کنه(Vplayer هم شرمنده نصب نمیشه)
با نرم افزار QQplayer امتحان شده ولی فایل 600 مگ رو بصورت تیکه تیکه پخش می کنه(Vplayer هم شرمنده نصب نمیشه)
از لینک من نصب نمیشه؟؟؟بهترین پلیر آندروید ه.....نشه که خیلی بده.....بیش تر توضیح میدی؟
peyman_astan بررسی اولیه ات مفید بود ممنون . میدونم عیده و سرت شلوغه ولی وقتی وقت کردی اگه میشه بیشتر در مورد شارژ و نسبت آ« با میزان استفاده ات بهمون بگو و دیگه در مورد کیفیت عکس وفیلمش بی زحمت!(تو نور معمولی و شب داخل اتاق با نور معمولی)!!!!راستی میشه بدونم گوشی قبلیت چی بود؟
gold user سلام دوست عزیزما منتظر بررسی تو هم هستیم!!!(البته اگه لطف کنی).لطفا نظرتو در مورد دوربین و صفحه نمایش و جی پی اسش و خیلی چیزای دیگه بهمون بگو. الان ماییم و دو نفر شما gold user و peyman_astan که گوشی دستتونه!!!راستی صداش چطوریه؟هم بلندیش و هم کیفیتش(بلندگوش یکیه مثل ویواز؟)![]()
پیغام application not installed رو میده
در مورد دوربین باید بگم تو نور معمولی عکسهای خوبی میگیره ولی تو نور اتاق یکم ضعیفه .اگه به آیفون 4 امتیاز رو 100 بدی به دوربین این گوشی 60 تا 70 رو میشه داد(به نظر من)
GPS هم ضعیفه اگه بطور مستقل بخوای موقعیت یابی کنی 2 تا 3 دقیقه میکشه ولی اگه از شبکه کمک بگیری زمان خیلی کم میشه
ولی مشکل باتریش خیلی اذیت کنندست خیلی زود خالی میشه وقتی هم که باتری کم میشه (15%) دیگه از دوربین و ... نمیشه استفاده کرد .باید همش شارژرش همراه باشه
مگه شما چجوری از گوشی استفاده میکنید که مشکل شارج دارید؟استفاده معمولی یا شدید؟
applanet دارین؟؟؟؟بازار سیاه رومیگم...لطفا توش سرچ کنین ...Vplayer....از اونجا نصب کنیدش....نتیجه رو هم بگین![]()
gold user سلام . خیلی ممنون به خاطر جوابات،دوستمون هم خوب پرسیدن که استفاده ات چقدره که میگی شارژش کم میاره ؟ البته اینطوری که تو گفتی من برداشتم اینه که با استفاده ی معمولی هم شارژش زود تر از حد معمول تموم میشه.درسته؟ ضمنا نظرت در مورد صداش چیه؟(کیفیت و بلندیش)مثل ویواز تک بلندگوست ؟
روش امتیاز دهی در حالت مقایسه هم روش خوبی در انتقال نظراته (اینکه گفتی (از 100 مثلا 60 می گیره)) در مورد صداش چند امتیاز میدی؟
زنده باشی![]()
از applanetبرنامه رو گرفتم نصب هم شد ولی هنوز فیلم رو بصورت پله پله پخش میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)