الان آخرین قیمت این گوشی تو ایران چنده
قیمتی که هر جا گیر بیاد
الان آخرین قیمت این گوشی تو ایران چنده
قیمتی که هر جا گیر بیاد
بوشهر حدود 450 گیر میاد همون صفحه قبل رو خونده بودی میدیدی
جاهای دیگه هم باید همین حدودا باشه دیگه
سلام
میخواستم بدونم میشه بهش دسته هم وصل کرد؟
یا اگه دکمه هاش خراب بشه قابل تعویض هست؟
چون من خلیی از این گوشی خوشم امده.
تفاوت این گوشی با گوشی های دیگه مثل i9001 plus در چیه به جز اون پد گیمینگش
سخت افزارها که یکین
در ضمن بازیهای psp بهش میخوره ؟؟
در ضمن چه بازیهایی واسه این هست که واسه بقیع گوشی ها نیست؟؟؟
آخه میخواستم بدونم اگر تفاوتش تو بازی فقط همون دکمه های بازی هست نگیرم!!!
آی 9001 کلاک سی پی یوش 1.4 هست .. خروجی تی وی .. باطری قوی تر .. ال سی دی سوپر آمولد پلاس .. 8گیگ حافظه داخلی .. 2گیگ رام .. بلوتوث 3 و فیلمبرداری اچ دی
بازیهای پی اس پی بهش نمی خوره
بازیهای پی اس وان رو با امولاتور هم میشه تو گوشیهای دیگه بازی کرد ولی بصورت تاچ که یه کم مشکله
این گوشی تنها مزیتش همینه .. ال سی دیش هم می گن تعریفی نداره
اگر گوشی می خوای آی 9001 بگیر من اینو اصلا به عنوان گوشی قبول ندارم![]()
بله ميشه دسته هم وصل كردسلام
میخواستم بدونم میشه بهش دسته هم وصل کرد؟
یا اگه دکمه هاش خراب بشه قابل تعویض هست؟
چون من خلیی از این گوشی خوشم امده.
قابل توجه شما و مهديتفاوت این گوشی با گوشی های دیگه مثل i9001 plus در چیه به جز اون پد گیمینگش
سخت افزارها که یکین
در ضمن بازیهای psp بهش میخوره ؟؟
در ضمن چه بازیهایی واسه این هست که واسه بقیع گوشی ها نیست؟؟؟
آخه میخواستم بدونم اگر تفاوتش تو بازی فقط همون دکمه های بازی هست نگیرم!!!
اين گوشي يه قسمت داره تو ماركت كه بازي هاي مخصوص و بهينه شده براي اين گوشي براش مياد ...
البته امولاتور هاي پي اس وان هم هست ولي هيچ وقت با كيفيت بازي هايي كه خود سوني ميده براش بيرون نيست و روونيه بازي هاي اپتيمايز شده رو نداره ...
نزديك به 60 تا عنوان بازي هم براش اومده ! آخرين خبري كه دارم!اگه بيشتر نشده باشه.
اگه اشتباه نكنم امولاتورا قابليت استفاده از گيم پدش رو ندارن ... يه امولاتور قرار بود بياد نميدونم اومد يا نه.
يه ويژگي ديگه كه اين گوشي داره و هيچ گوشي ديگه اي تو بازار نداره دو كاناله بودن مموري(رم) اين گوشي هست كه اين قابليت اين گوشي رو بيشتر به يه گوشي مخصوص گيم تبديل ميكنه!
Xperia Play is the currently the only device that possesses a dual channel DDR2 memory working at 300 Hertz. This increases the performance as data can be passed much faster between components such as the CPU and the GPU, and enables it to perform heavy duty tasks optimally, and to keep a constant 60fps refresh rate in games
البته اگه الان موتور ياماها نياد اينجا قار قار كنه...
اوه اوه چه امکاناتی داره پس
منظور من اینه گوشی جای خودش کنسول بازی هم جای خودش![]()
Optimus 3D هم رمش دوال چنله ; ) فکر میکنم Droid Bionic هم دوال چنل باشه...يه ويژگي ديگه كه اين گوشي داره و هيچ گوشي ديگه اي تو بازار نداره دو كاناله بودن مموري(رم) اين گوشي هست كه اين قابليت اين گوشي رو بيشتر به يه گوشي مخصوص گيم تبديل ميكنه!
Xperia Play is the currently the only device that possesses a dual channel DDR2 memory working at 300 Hertz. This increases the performance as data can be passed much faster between components such as the CPU and the GPU, and enables it to perform heavy duty tasks optimally, and to keep a constant 60fps refresh rate in games
البته اگه الان موتور ياماها نياد اينجا قار قار كنه...
پس در کل امکانات شاخی نداره که بخوان روش مانور بدن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)