من اهل ورزش نیستم ولی پارسال تصمیم گرفتم اینو یاد بگیرم که گویا چند تا شاسکول این ورزش رو ممنوع کرده بودن و پدر صاحاب اساتید رو هم در آورده بودن...
مثل این که قبل از انقلاب به چریک ها آموزش میدادن
من اهل ورزش نیستم ولی پارسال تصمیم گرفتم اینو یاد بگیرم که گویا چند تا شاسکول این ورزش رو ممنوع کرده بودن و پدر صاحاب اساتید رو هم در آورده بودن...
مثل این که قبل از انقلاب به چریک ها آموزش میدادن
وقتی طرف مجهز به یه اسپری یا شوکر باشه بعید میدونم این ضربات بتونه کاری پیش ببره
وقتی مجبوری باید تمام تلاشتو بکنی ، تازه وقتی یه ورزش رزمی هم بلد باشی اعتماد به نفست هم بیشتر میشه ، حداقل جلوی کسی که اون دوتا رو نداشته باشه میتونی مقاومت کنی با توجه به اینکه خیلی راحت میتونن بهت گیر بدن وقتی اونا تو کیفت باشه به چاقوی میوه خوری وقتی گیر میدن چه برسه به اسپری یا بدتر شوکر .
بنظرم بهترین دفاع شخصی رو ورزش تکواندو داره
خیلی کارآمد می تونه باشه
خیلی از ورزش ها اون جرات از خود دفاع کردن رو حتی اگه عالی هم باشی نداره! عامل اصلیش ترسه...
این ورزش هم انعطاف پذیر بدن رو خیلی بالا میبره هم سرعت خیلی زیادی برای دفاع از خود داره
پس پیشنهاد میکنم از همین الان حتی تو هر شرایط سنی که هستید این ورزش رو شروع کنید![]()
من هنوزم منتظرم که شروع کننده این بحث یه نتیجه گیری کلی کنند و چندتا سئوال بی جواب رو پاسخ بدن .
لطفا این موضوع رو به تمسخر نگیرید ، اهمیت این موضوع کم نیست .
همیشه پیشگیری بهتر از درمان هست بنابراین بهتره قبل از اینکه همچین اتفاقی بیوفته آمادگی لازم رو داشته باشیم .
بله نتیجه گیری ! مهمترین قسمت .
بعد از پاکسازی تایپیک از اسپم ها و پست های بی محتوا و بی ربط ، نتیجه گیری هم میکنیم .
دو تا دوست داشتم یکی شون بکسور بود یکیشون هم فقط بدنساز بود ، اون بوکسوره با چند نفر دعواش شد زدن دخلشو اوردن:| ولی جلوی اون بدن سازه چند تا زورگیر گرفتن که زد همشونو اش لاش کرد!!
نمیخوام بگم چه ورزشی خوبه چی بد، مسئله دل جرات دعوائه اگه دل جرات داشته باشی با یکمی زور هم میتونی از خودت دفاع کنی ولی اگه نداشته باشی استاد هم باشی و... (البته اینو دوستان تو پستای قبل گفته بودن واسه تایید حرفشون تکرار کردم).
بهترین ورزش!!!
داد و هوار و قربت بازیه(نمیدونم درس نوشتم یا نه)
تو خیابون که دعوات بشه طرف صبر نمیکنه تا شما فنون رزمی اجرا کنی!!گیریم فرصت هم داد با لباسی که تو خیابون راه میرین میتونین فنون رو اجرا کنید؟!؟
اگه میخوای کتک نخوری یا حداقل کمتر بخوری یکی دوتا فوحش با فریاد یاد بگیر و مثل دیونه ها بزنشون همین که ببینن اینکاره ای یه ترسی تو وجودشون شکل میگیره که از تمام فنون کارساز تره! این بهترین دفاعه!!! خیلی ها هم جواب گرفتن.
Last edited by A/|\IR; 09-12-2012 at 21:26.
باهاش بشینی همونجا شطرنج بازی کنی شکستش بدی اونوقت خودش مثله بچه آدم سرشو میندازه پایین و میره پی کارش
جدا از شوخی
الان جوری شده که دعواهای خیابونی مثله داداشی به هیکلت نیگاه نمیکنن. سریع یه چاقو درمیارن و خلاص....!
ورزش تکواندو هم تمرکزتو خیلی بالا میبره و تو دفاع شخصی و ترس خیلی کمتری از حریفت داری حتی اگه چاقو بکشه جلوت
اگه یه سری به گوگل بزنید و طرز دفاع شخصی این ورزش رو با سلاحهای سرد ببینید با من هم عقیده میشید
Last edited by Iman-Emperatour; 09-12-2012 at 21:41.
من هم تكوانزو ميرفتم هم كاراته ولي به نظرم بدنسازي از همشون تو اين زمينه بهتره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)