فعلا تالی اشلی کایدن گروس و جیمز و لیارا تایید شدند.که قابل استفاده هستند. تمامی کارکترهای دو نسخه قبلی در باز هستند ولی مثل لگویین یا موردین شاید تو 1 مرحله قابله استفاده باشند.رکس اگر کشته نشده باشه در بازی هست ولی نه به عنوان شخصیت قابل بازی. دقت کنید جایی که موردین رو میبینیم او یک کروگن زن پیدا کرده که امیدواره با اون جنوفیج رو خوب کنه. و زنه میگه من هیچ ارزشی واسه رکس ندارم!. همچنین توجه کنید حالا که سربروس دشمنه تمام یارای قبلی که به خاطر پول سربروس با ما کار کردن حالا دوباره باید راضیشون کرد به ایلوسیو من پشت کنن. میراندا و جیکوب که ماموران خوده سربروس بودند. و جک و کاتسومی و زیید و .......همه به خاطر پول اومده بودند.
همونطور که میدونید اول بازی شپرد در دادگاهه نظامه و داره جوابه قلضی رو میده همونجا رابطش یا ایلوسیو من بد میشه و دوباره به گروه الاینس برمیگرده. و خوب کارکنان سربروسی هم (احتمال میدم) ترجیح بدن هر کدوم برن سمت خودشون.
اتفاقا من خوشحالم یک سری از کارکترا غیر قابل استفاده شدند. توی 2 همیشه میگفتم این موردین به درد نمخوره چرا یاید قابل استفاده باشه
.gif)
احتمالا در ویدیو های بعدی میراندا و سرنوشتشون رو میبینیم
البته یک معما و یک نقطه ضعف بازی داره:
نورمندی ساخته شده سربروس هست و ای دی مغز مجازی این صفینه از طرف ربروس و کامپیوتر اصلی شرکت سربروس همون کامپیوتر مرکزی اداره میشه. چرا نباید ایلوسیو من صفینه و ای دی رو حالا که با ما دشمنه و همدسته ریپر هاست از ما بگیره؟
اگر صفینه و ایدی هست پس کارکنانش هم باید باشند.
.gif)