تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 227 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این طور که تو تریلر ها ملومه از هم تیمی های قبیلمون فقط موردین و گراس و لجیون باهامون بودن...
    پس بقیه چی؟؟ تین-گرانت-میراندا-جکاب-کاسومی و ...... پس کوشن اینا؟؟!!!
    فعلا تالی اشلی کایدن گروس و جیمز و لیارا تایید شدند.که قابل استفاده هستند. تمامی کارکترهای دو نسخه قبلی در باز هستند ولی مثل لگویین یا موردین شاید تو 1 مرحله قابله استفاده باشند.رکس اگر کشته نشده باشه در بازی هست ولی نه به عنوان شخصیت قابل بازی. دقت کنید جایی که موردین رو میبینیم او یک کروگن زن پیدا کرده که امیدواره با اون جنوفیج رو خوب کنه. و زنه میگه من هیچ ارزشی واسه رکس ندارم!. همچنین توجه کنید حالا که سربروس دشمنه تمام یارای قبلی که به خاطر پول سربروس با ما کار کردن حالا دوباره باید راضیشون کرد به ایلوسیو من پشت کنن. میراندا و جیکوب که ماموران خوده سربروس بودند. و جک و کاتسومی و زیید و .......همه به خاطر پول اومده بودند.
    همونطور که میدونید اول بازی شپرد در دادگاهه نظامه و داره جوابه قلضی رو میده همونجا رابطش یا ایلوسیو من بد میشه و دوباره به گروه الاینس برمیگرده. و خوب کارکنان سربروسی هم (احتمال میدم) ترجیح بدن هر کدوم برن سمت خودشون.

اتفاقا من خوشحالم یک سری از کارکترا غیر قابل استفاده شدند. توی 2 همیشه میگفتم این موردین به درد نمخوره چرا یاید قابل استفاده باشه
    احتمالا در ویدیو های بعدی میراندا و سرنوشتشون رو میبینیم

البته یک معما و یک نقطه ضعف بازی داره:

نورمندی ساخته شده سربروس هست و ای دی مغز مجازی این صفینه از طرف ربروس و کامپیوتر اصلی شرکت سربروس همون کامپیوتر مرکزی اداره میشه. چرا نباید ایلوسیو من صفینه و ای دی رو حالا که با ما دشمنه و همدسته ریپر هاست از ما بگیره؟
    اگر صفینه و ایدی هست پس کارکنانش هم باید باشند.

2. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

نورمندی ساخته شده سربروس هست و ای دی مغز مجازی این صفینه از طرف ربروس و کامپیوتر اصلی شرکت سربروس همون کامپیوتر مرکزی اداره میشه. چرا نباید ایلوسیو من صفینه و ای دی رو حالا که با ما دشمنه و همدسته ریپر هاست از ما بگیره؟
    احتمالا نورمندی رو از کنترل سربوس در میارند چون جوکر هم سرجای قبلیش هست.
    Legion هم احتمالا جزء تیم یا افراد نورمندی هست چون تو ریویو E3 حضور داشت.

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشخصات Collector’s Edition این بازی،مشخص شد.

Bioware مشخصات و مواردی که در نسخه Collector's این بازی وجود داره، رو منتشر کرد.

این نسخه ی مخصوص که هم اکنون توسط Amazon به فروش گذاشته شده است،شامل:

• Artwork هر 2 شخصیت مرد و زن Commander Shepard.
    • 70 صفحه با کیفیت از عکس هایی زیبا و هنری از Bioware و بازی های وی.
    • نسخه کتاب کمیک Mass Effect که توسط Dark Horse Comics طراحی گردیده است.
    • پچ مخصوص N7 برای پیوستن به رنک های N7.
    • لیتوگرافی بسیار زیبا و منحصر بفرد از بازی به سایز 4*6 که توسط دست کشیده شده است.

این نسخه،همچنین موارد زیر را،در بازی به شما خواهد داد:

• N7 Arsenal Pack : قدرت دادن به اسلحه های: SMG, Pistol ,Snipe ,Shotgun.
    • یک روبات سگ مانند با وفا که مواظب افراد شما در Normandy هست و مواظب این هست که همه به وظایف خودشون عمل کنن...( کلا چرت هست)
    • پک لباس های جدید: یک سری ظاهر و لباس جدید برای این اعضای گروه: Ashley, Kaiden, James and Liara.
    • لباس راحتی N7: که Commander Shepard روزهای بیکاری میتونه تو Normandy بپوشه
    • مرور بهترین لحظات ME3 با آهنگ و صداهای ضبط شده دیجیتال.
    • Prop کشتی Normandy برای Xbl، که میتونید در آواتار خودتون استفاده کنید...
    • نمایش رنک و امتیاز شما به همراه gamer picture و آواتار شما در لیدر برد بازی،فروم سایت bioware و سایت خود بازی.

این نسخه به قیمت 79.99$ به فروش میرسد و هچنین ممکن است 2-3 روز ،این نسخه زودتر عرضه گردد.
    این بازی در 6 march سال آینده بصورت مولتی پلتفرم عرضه خواهد شد.

منبع:
    vg247.com
    Copyright :
    Fa.vg247.com / vgf247.com

5. 6 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

احتمالا نورمندی رو از کنترل سربوس در میارند چون جوکر هم سرجای قبلیش هست.
    Legion هم احتمالا جزء تیم یا افراد نورمندی هست چون تو ریویو E3 حضور داشت.

لگیون هست ولی جزو کارکترهایی که قابل استفاده نیستند. ولی نمیشه نورمندی از کار بیقته صدای ایدی بیاد!
    کاسه ای زیر نیم کاسست

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فعلا تالی اشلی کایدن گروس و جیمز و لیارا تایید شدند.که قابل استفاده هستند. تمامی کارکترهای دو نسخه قبلی در باز هستند ولی مثل لگویین یا موردین شاید تو 1 مرحله قابله استفاده باشند.رکس اگر کشته نشده باشه در بازی هست ولی نه به عنوان شخصیت قابل بازی. دقت کنید جایی که موردین رو میبینیم او یک کروگن زن پیدا کرده که امیدواره با اون جنوفیج رو خوب کنه. و زنه میگه من هیچ ارزشی واسه رکس ندارم!. همچنین توجه کنید حالا که سربروس دشمنه تمام یارای قبلی که به خاطر پول سربروس با ما کار کردن حالا دوباره باید راضیشون کرد به ایلوسیو من پشت کنن. میراندا و جیکوب که ماموران خوده سربروس بودند. و جک و کاتسومی و زیید و .......همه به خاطر پول اومده بودند.
    همونطور که میدونید اول بازی شپرد در دادگاهه نظامه و داره جوابه قلضی رو میده همونجا رابطش یا ایلوسیو من بد میشه و دوباره به گروه الاینس برمیگرده. و خوب کارکنان سربروسی هم (احتمال میدم) ترجیح بدن هر کدوم برن سمت خودشون.

اتفاقا من خوشحالم یک سری از کارکترا غیر قابل استفاده شدند. توی 2 همیشه میگفتم این موردین به درد نمخوره چرا یاید قابل استفاده باشه
    احتمالا در ویدیو های بعدی میراندا و سرنوشتشون رو میبینیم

سلام بر فرمانده مرکر عزیز

چند وقتی گذشته جزئیات یادت رفته
    آخر بازی شفرد به جوکر میگه کانال اصلی سربروس رو ببند
    Joker : Yes Commander
    Shepherd : Close this channel
    Joker : Aye Aye Commander

کانال اصلی ارتباط سربروس به سفینه همون موقع قطع میشه و ای دی هم نمیتونه با خارج ارتباط برقرار کنه هر چند به نظر من ای دی باهوش تر از این حرفاست

8. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بر فرمانده مرکر عزیز

چند وقتی گذشته جزئیات یادت رفته
    آخر بازی شفرد به جوکر میگه کانال اصلی سربروس رو ببند
    Joker : Yes Commander
    Shepherd : Close this channel
    Joker : Aye Aye Commander

کانال اصلی ارتباط سربروس به سفینه همون موقع قطع میشه و ای دی هم نمیتونه با خارج ارتباط برقرار کنه هر چند به نظر من ای دی باهوش تر از این حرفاست
    نه عزیز close this channel به این منظور نبود.و توی یک هم هر وقت پس از پایان مرحله ای جلوی هیئت رییسه الاینس قرار میگرفتی شپرد گگزینه رنجیدش این بود که به جوکر میگفت ارتباط رو قطع کنه و حال رییس هارو میگرفت

اینی که شما میگی درست نیست چون این اتفاق اخر بازی اتفاق میفته ولی بعد از اون ما بارها لز طرف ایلوسیو من مرحله میگیریم و باهاش در ارتباطیم مثل مراحل شادو بروکر و ارایوال.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه عزیز close this channel به این منظور نبود.و توی یک هم هر وقت پس از پایان مرحله ای جلوی هیئت رییسه الاینس قرار میگرفتی شپرد گگزینه رنجیدش این بود که به جوکر میگفت ارتباط رو قطع کنه و حال رییس هارو میگرفت

اینی که شما میگی درست نیست چون این اتفاق اخر بازی اتفاق میفته ولی بعد از اون ما بارها لز طرف ایلوسیو من مرحله میگیریم و باهاش در ارتباطیم مثل مراحل شادو بروکر و ارایوال.
    درسته بعدا می گیریم اما این مراحل برای چیه ؟
    تمام اتفاقات دی ال سی ها قبل از مرحله Suicide Mission هستن
    مثلا سربروس سائید ماسانی رو به ما معرفی می کنه تا ازش در مرحله نهایی مبارزه با کالکتورها استفاده کنیم بقیه دی ال سی ها هم همینطور منظورم اینه که داستان دی ال سی ها در میان داستان اصلی بازیه اما چون معمولا همه ما بازی رو قبل از دی ال سی ها تموم کردیم اینطور وانمود میشه که بعد از داستان بازی اتفاق میفته
    آخرین دی ال سی بازی هم اگه دقت کنی ماموریت رو از سربروس نمی گیره بلکه یک سیگنال ناشناس از جایی فرستاده میشه که کمک درخواست می کنه و شفرد میره اونجا و بقیه جریان هارو می فهمه
    حالا اگه ما فرض کنیم تمام دی ال سی هارو تموم کرده باشیم و تمامی شخصیت هاشون از جمله سائید کاتسومی رو به گروه آورده باشیم مرحله آخر همون مرحله مبارزه در مقر کالکتورها میشه که بعدش شپرد حال IM رو می گیره و کانال اصلی ارتباط با سربروس رو می بنده
    من هر طور که فکر می کنم می بینم اینطوری منطقی تره و نقطه ضعفی در داستان بازی نمی بینم به هر حال !

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درسته بعدا می گیریم اما این مراحل برای چیه ؟
    تمام اتفاقات دی ال سی ها قبل از مرحله Suicide Mission هستن
    مثلا سربروس سائید ماسانی رو به ما معرفی می کنه تا ازش در مرحله نهایی مبارزه با کالکتورها استفاده کنیم بقیه دی ال سی ها هم همینطور منظورم اینه که داستان دی ال سی ها در میان داستان اصلی بازیه اما چون معمولا همه ما بازی رو قبل از دی ال سی ها تموم کردیم اینطور وانمود میشه که بعد از داستان بازی اتفاق میفته
    آخرین دی ال سی بازی هم اگه دقت کنی ماموریت رو از سربروس نمی گیره بلکه یک سیگنال ناشناس از جایی فرستاده میشه که کمک درخواست می کنه و شفرد میره اونجا و بقیه جریان هارو می فهمه
    حالا اگه ما فرض کنیم تمام دی ال سی هارو تموم کرده باشیم و تمامی شخصیت هاشون از جمله سائید کاتسومی رو به گروه آورده باشیم مرحله آخر همون مرحله مبارزه در مقر کالکتورها میشه که بعدش شپرد حال IM رو می گیره و کانال اصلی ارتباط با سربروس رو می بنده
    من هر طور که فکر می کنم می بینم اینطوری منطقی تره و نقطه ضعفی در داستان بازی نمی بینم به هر حال !

خوب قبول ولی ایدی کامپیوتر اصلی سربروسه و مهم ترین کشف سربروس .یادت نرفته که یکی از ویژگی های نرمندی نسبت به سایر صفینه ها همین ایدیه. ایلوسیو من از کشف خودش ضد خودش استفاده نمیکنه.باید موند و دید جریان چیه

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره این تنها نکته ایه که منم بهش حساسم و امیدوارم از پشت خنجر نخوریم
    البته لجیون که توی سفینه داریم تو -- و اینا زرنگه شاید اگه ای دی خواست کاری بکنه لجیون بتونه بهمون کمک کنه

14. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •