من میخام زیرو رو دانلود کنم.نسخه گیم کیوب رو دانلود کنم یا وی رو؟
گرافیک ویی بهتر نیست؟تنظیمات دسته اش چه طوریه؟
من میخام زیرو رو دانلود کنم.نسخه گیم کیوب رو دانلود کنم یا وی رو؟
گرافیک ویی بهتر نیست؟تنظیمات دسته اش چه طوریه؟
فکر می کنم از لحاظ گرافیکی در یک سطح باشن اما تنظیمات دسته رو نمی دونم
سلام
بازی رو با جیل تموم کردم چند تا سوال دارم
1- یه کلید بهم داد که واسه بوتیک لباسه و تصویر جایی هم که استفاده می شه رو نشون داد ولی وقتی اونجا می رم این کلید کار نمی کنه رو نقشه مثه اینکه یه راهرو مخفی هستش و جلوی راه یه تابلوی نقاشیه !!!
باید کار خاصی انجام بدم؟!
2- بعدشم وقتی سروم رو گرفتم برگشتم پیش ریچارد (همونی که تو اتاق ماره هست) مرده بودش می تونستم زنده نگهش دارم؟!
تو پایان بازی تاثیر داشت؟
3- اصلانم تو بازی ربکا رو ملاقات نکردم !!! با جیل بریم اصلا ربکا رو نمی بینمیم حتما باید با کریس بریم؟!
4- الان دارم با کریس می رم اون کلید کوشولو ها واسه چیه و کجا استفاده می شه؟!
5- من همه پایانهای بازی رو با جیل دیدم منتها از جایی که اسلحه رو به بری دادم سیو نداشتم حالا پایان بازی وقتی اسلحه رو بهش ندیم خیلی فرق می کنه؟! ارزشش رو داره دوباره از اول برم؟!( آخر بازی چی می شه با توجه به ندادن اسلحه به بری)
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by Ali Pacino; 17-09-2011 at 11:40.
سلام..من بیشتر جواب سوال 3 و 4 ت رو میدونم
3- فک کنم فقط وقتی با کریس بری ریکا رو ببینی
4- این کلید کچولو ها نقش اون سوییچ کوچیکه که وقتی با جیل میری برری بهت اونو اول بازی میده و یه سری در رو باهاش باز میکنه
1. باید اول کلید رو از توی صندوق بردارید بعد برید اونجا. اونوقت باز میشه. چون اول بازی کلید دستتون نیست.
2. نه اون کلا میمیره
3. بله باید با کریس برید.
4. توی بازی با جیل اون قفل باز کن داشت و نیازی به این کلید های کوچیک نبود اما کریس چون قفل باز کن نداره به اینا نیاز داره
5. اینو دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اگه اسلحه رو بهش پس بدی آخر بازی بری هم باهات فرار میکنه. اگه ندی میمیره.
با تشکر از مگی عزیزو همینطور استپس رپ
ولی من با همون کلیده می رم اونجا، هیچ اتفاقی نمی افته
وقتیم با جیل می رفتم یه جا صدای جیغ ربکا می اومد ولی نمی تونستم پیداش کنم وقتی رفتم تو اتاق اسپنسر ( همونجا که اون لوحه دوم رو بدست می یاری که با اون قاب فلزیه ترکیب می کنی و با اون یکی که قبلا داشتی می زاری رو در زیر رایله های سالن اصلی)
اون 2 تا پایان دیگشم دیدم، جالب بود تایرنت رو یه بار می کشی دیگه وقتی اون چمدونه رو باز می کنی بازی تموم می شه بریم همونجا توسط لیزا کشته می شه وقتی اسلحه رو بهش ندی
حالا یه سوال دیگه : قبل از اینکه جیل یا کریس رو انتخاب کنی یه سوالی ازت می پرسه که 2 تا انتخاب داری اون داستانش چیه؟!
Last edited by Ali Pacino; 19-09-2011 at 16:52.
چه سوالی میپرسه؟
میتونی یک عکس ازش بزاری؟
فک میکنم منظورشون این باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا منظورم همین بود
حالا این چی هست و چه تاثیری داره؟!
چیز خاصی نیست
تاثیری روی بازی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)