تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 33 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 321

نام تاپيک: Forza Motorsport 4

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

بازی برا چی پورش نداره ؟؟؟

انحصار GT هست ؟؟؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.

بازی برا چی پورش نداره ؟؟؟

انحصار GT هست ؟؟؟
    نه لیسانس شده توسط NFS هستش

3. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

شما مطمینی فورزا 4 رو بازی کردی؟؟؟؟
    تیونینگ این بازی علاوه بر بدنه ماشین و انواع طرح ورنگ و لاستیک روی بدنه ماشین حتی قسمتای داخلی و همه قطعات داخلی ماشین رو شامل میشه(تو این یه مورد کسی فکر نکنم برتری حتی فرزا3 چه برسه به 4 رو رد کنه)
    به دمیج ماشینا یا حرکتهای نمای داخل ماشین در سرعت بالا و وقتی کنار حریف هستی(همون خلا)توجه کردین؟؟؟به سنگینی و فیزیک بهتر ماشینا توجه کردین؟؟؟
    +
    من فکر کنم دقیقا نیم ساعت بازی کردی اومدی نظر نوشتی...
    +
    نه پس میخوای درس زندگی بهت یاد بده؟؟
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    ببین دوست من آقا مراد.درسته؟
    ما داریم یه شبیه ساز بازی میکنیم.سفینه فضایی که اسپرت نمیکنیم.شما نگاه نکن مثلا فلای ویل رو با تمام پیچ و مهرهاش عکسشو تو بازی گذاشتن.
    وقتی مثال مدل اسپرتش با ریسش هیچ فرقی تو بهبود هندلینگ نداره جز بچرخون منم میچرخم پس همش که نه ولی بیشترش کشکه.که البته من اینو تو جی تی به وضوح تغییراتش رو حس میکردم.
    وقتی یه فلاپ یا بامپر یا سپر یا هرچی میبندی فقط تو گراف تغییر میبینی و داخل بازی هیچ.
    در مورد خلا و فشار باد که چیزی حس نکردم.البته یه جاهایی به طور خیلی اغراق آمیزی ماشین گشیده میشد سمت حریف که انگار کناره یه اتوبوسی.
    سنگینی هم خوبه ولی وقتی ماشین از آسمون میاد رو زمین حتا یه دمپ ساده نمیکنه و میچسبه به آسفالت که کلا غلطه این قضیه.حتی اف1 هم دمپ میشه و به فنا میره البته(اف1)
    حدودا 5 ساعت بازی کردم.درسته کمه ولی خب بیشتر داشتم تست میکردم تا بازی.ولی جی تی رو زیاد بازی کردم نمیدونم چقدر.لولم 24 هست تو جی تی.
    ولی من از جی تی خیلی چیز یاد گرفتم.کلا رانندگیم بهتر شد.!!
    ببخشید که مقایسه کردم ولی باید بدی گفت.خوبی و تعریف و تمجید به درد نمیخوره و همه بلدن.اشکال بگیریم تا رستگار شویم.
    بازم دمشون گرم 1 ساله بازیه خوبی دادن بیرون.ولی انتظارم بیشتر بود.
    فدات

5. 3 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و یک چیز دیگه. این بازی های XGD3 مثل forza 4 و GOW3 ،همش این xbox پیغام میداد دیسک خرابه و از بازی میومد بیرون . وقتی دستگاه رو افقی گذاشتم دیگه این پیغام واسه هیچ کدوم از بازیا نیومد و مشکل حل شد
    شما مطمئنی اگه کنسول را افقی کنیم بازی اجرا میشه؟

حالا کلا اگه من هر کاری کردم و بازم از بازی پرید بیرون به نظرتون باید چی کار کنم ؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ما داریم یه شبیه ساز بازی میکنیم.سفینه فضایی که اسپرت نمیکنیم.شما نگاه نکن مثلا فلای ویل رو با تمام پیچ و مهرهاش عکسشو تو بازی گذاشتن.
    وقتی مثال مدل اسپرتش با ریسش هیچ فرقی تو بهبود هندلینگ نداره جز بچرخون منم میچرخم پس همش که نه ولی بیشترش کشکه.که البته من اینو تو جی تی به وضوح تغییراتش رو حس میکردم.
    وقتی یه فلاپ یا بامپر یا سپر یا هرچی میبندی فقط تو گراف تغییر میبینی و داخل بازی هیچ.
    در مورد خلا و فشار باد که چیزی حس نکردم.البته یه جاهایی به طور خیلی اغراق آمیزی ماشین گشیده میشد سمت حریف که انگار کناره یه اتوبوسی.
    سنگینی هم خوبه ولی وقتی ماشین از آسمون میاد رو زمین حتا یه دمپ ساده نمیکنه و میچسبه به آسفالت که کلا غلطه این قضیه.حتی اف1 هم دمپ میشه و به فنا میره البته(اف1)
    حدودا 5 ساعت بازی کردم.درسته کمه ولی خب بیشتر داشتم تست میکردم تا بازی.ولی جی تی رو زیاد بازی کردم نمیدونم چقدر.لولم 24 هست تو جی تی.
    ببخشید که مقایسه کردم ولی باید بدی گفت.خوبی و تعریف و تمجید به درد نمیخوره و همه بلدن.اشکال بگیریم تا رستگار شویم.
    بازم دمشون گرم 1 ساله بازیه خوبی دادن بیرون.ولی انتظارم بیشتر بود.
    فدات
    والله نظرات متفاوته ولی نظرات شما نادر و کمیابیعنی جزو اولین نفراتی هستی که همچین ایرادایی می گیری...
    تو این شماره همه از بهبود شدید فیزیک و رانندگی طبیعی تر و ........حرف میزنن ولی شما نظر متفاوتی داری.
    یا مثلا همه از تعویض قطعه ها و تیونینگ انگشت به داهن هستن ولی شما می گی تاثیری نداره...... .
    +
    در کل من نمیخوام در مورد نظرات شما بحث کنم(چون نمیخوام مقایسه کنم) ولی اگه به همچین ایرادایی باشه بازی gt5 که خود شما گفتی ایراد که بیشتر داره.....فقط یه موردش : دمیج ظاهری که بعد یه لول به بعد باز میشد
    +
    نقد چند تا از سایتارو بخوونیم تا ببینیم اونا چی میگن:

Forza might be getting familiar, but it's still a more exciting drive than Gran Turismo 5.
    Car guys will be happy to know that Forza 4 is the most realistic console racing game ever
    Forza 4 accelerates down the final straight and leaves Gran Turismo 5 eating its dust, crossing the finish line as the best racing game in the world today, tomorrow, and probably for the next few years
    Forza 4 is now the benchmark for racing games
    در کل نظرات شما کاملا و محترمه و امیدوارم از بحث نارحت نشده باشی
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 16-10-2011 at 09:42.

8. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

معلومه که راننده واردی هستی
    تحسین می کنم لولتو تو جی تی منم یه کوچولو از اون بیشترم با این که خیلی بازیش کردم. ولی تموم بشو نیستش

10. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

منم بازی به دستم رسید ...
    یه 1 ساعتی بازی کردم و مشکلی پیش نیومد ...

یه چند تا سوال : کردیت پوینت باید بگیری یا درایور لول باید بره بالا تا ماشین جاییزه بده ؟؟؟
    یه لول دیگه میگیری (اسمش یادم نیست) اون لول ماشینی هست که همون موقع باهاش مسابقه دادی ؟؟؟

(یه توضیح در مورد پوینت هایی که تو بازی میگیری و چه کار هایی میشه باهاشون کرد بدین)

ورلد تور با لیست اونت ، مسابقاتشون جدا هست ؟؟؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Forza 4 vs. Gran Turismo 5

HD...56MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    SD...20MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آره منم بعد از بازی کردن Forza 3 رفتم گواهینامه بگیرم گفتم Forza 3 بازی کردما یارو گفت جدی میگی ؟ برو خونه فردا گواهینامه رو میفرستیم در خونتون
    کلا ظاهرا هر بحثی تو این تاپیک پیش بیاد مشکلی نیست و همه میتونن نظر بدن از جمله ناظر سایت اما بقیه تاپیک ها اصلا بحث نباید منحرف بشه و بحث بازی های دیگه بیاد وسط !

15. 8 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آره منم بعد از بازی کردن Forza 3 رفتم گواهینامه بگیرم گفتم Forza 3 بازی کردما یارو گفت جدی میگی ؟ برو خونه فردا گواهینامه رو میفرستیم در خونتون
    کلا ظاهرا هر بحثی تو این تاپیک پیش بیاد مشکلی نیست و همه میتونن نظر بدن از جمله ناظر سایت اما بقیه تاپیک ها اصلا بحث نباید منحرف بشه و بحث بازی های دیگه بیاد وسط !
    دمت گرم داداش اخرش یکی پیدا شد حرف ما رو بفهمه
    اگه به ناظر هم میگیم یا جواب نمیده یا میگه بذار بحث ادامه پیدا کنه . اما اگه یه بار توی GT یا انحصاری های PS3 فقط یه نظر بدی 20 نفر بهت حمله میکنه اما اینجا ...

17. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •