سلام.
بازی برا چی پورش نداره ؟؟؟
انحصار GT هست ؟؟؟
سلام.
بازی برا چی پورش نداره ؟؟؟
انحصار GT هست ؟؟؟
نه لیسانس شده توسط NFS هستش
ببین دوست من آقا مراد.درسته؟
ما داریم یه شبیه ساز بازی میکنیم.سفینه فضایی که اسپرت نمیکنیم.شما نگاه نکن مثلا فلای ویل رو با تمام پیچ و مهرهاش عکسشو تو بازی گذاشتن.
وقتی مثال مدل اسپرتش با ریسش هیچ فرقی تو بهبود هندلینگ نداره جز بچرخون منم میچرخم پس همش که نه ولی بیشترش کشکه.که البته من اینو تو جی تی به وضوح تغییراتش رو حس میکردم.
وقتی یه فلاپ یا بامپر یا سپر یا هرچیمیبندی فقط تو گراف تغییر میبینی و داخل بازی هیچ.
در مورد خلا و فشار باد که چیزی حس نکردم.البته یه جاهایی به طور خیلی اغراق آمیزی ماشین گشیده میشد سمت حریف که انگار کناره یه اتوبوسی.
سنگینی هم خوبه ولی وقتی ماشین از آسمون میاد رو زمینحتا یه دمپ ساده نمیکنه و میچسبه به آسفالت که کلا غلطه این قضیه.حتی اف1 هم دمپ میشه و به فنا میره البته(اف1)
حدودا 5 ساعت بازی کردم.درسته کمه ولی خب بیشتر داشتم تست میکردم تا بازی.ولی جی تی رو زیاد بازی کردم نمیدونم چقدر.لولم 24 هست تو جی تی.
ولی من از جی تی خیلی چیز یاد گرفتم.کلا رانندگیم بهتر شد.!!
ببخشید که مقایسه کردم ولی باید بدی گفت.خوبی و تعریف و تمجید به درد نمیخوره و همه بلدن.اشکال بگیریم تا رستگار شویم.
بازم دمشون گرم 1 ساله بازیه خوبی دادن بیرون.ولی انتظارم بیشتر بود.
فدات![]()
شما مطمئنی اگه کنسول را افقی کنیم بازی اجرا میشه؟و یک چیز دیگه. این بازی های XGD3 مثل forza 4 و GOW3 ،همش این xbox پیغام میداد دیسک خرابه و از بازی میومد بیرون . وقتی دستگاه رو افقی گذاشتم دیگه این پیغام واسه هیچ کدوم از بازیا نیومد و مشکل حل شد
حالا کلا اگه من هر کاری کردم و بازم از بازی پرید بیرون به نظرتون باید چی کار کنم ؟
والله نظرات متفاوته ولی نظرات شما نادر و کمیابیعنی جزو اولین نفراتی هستی که همچین ایرادایی می گیری...
تو این شماره همه از بهبود شدید فیزیک و رانندگی طبیعی تر و ........حرف میزنن ولی شما نظر متفاوتی داری.
یا مثلا همه از تعویض قطعه ها و تیونینگ انگشت به داهن هستن ولی شما می گی تاثیری نداره...... .
+
در کل من نمیخوام در مورد نظرات شما بحث کنم(چون نمیخوام مقایسه کنم) ولی اگه به همچین ایرادایی باشه بازی gt5 که خود شما گفتی ایراد که بیشتر داره.....فقط یه موردش : دمیج ظاهری که بعد یه لول به بعد باز میشد
+
نقد چند تا از سایتارو بخوونیم تا ببینیم اونا چی میگن:
Forza might be getting familiar, but it's still a more exciting drive than Gran Turismo 5.Car guys will be happy to know that Forza 4 is the most realistic console racing game everForza 4 accelerates down the final straight and leaves Gran Turismo 5 eating its dust, crossing the finish line as the best racing game in the world today, tomorrow, and probably for the next few yearsدر کل نظرات شما کاملا و محترمه و امیدوارم از بحث نارحت نشده باشیForza 4 is now the benchmark for racing games
.
.
.
Last edited by halflife g; 16-10-2011 at 09:42.
معلومه که راننده واردی هستی
تحسین می کنم لولتو تو جی تی منم یه کوچولو از اون بیشترم با این که خیلی بازیش کردم. ولی تموم بشو نیستش
منم بازی به دستم رسید ...
یه 1 ساعتی بازی کردم و مشکلی پیش نیومد ...
یه چند تا سوال : کردیت پوینت باید بگیری یا درایور لول باید بره بالا تا ماشین جاییزه بده ؟؟؟
یه لول دیگه میگیری (اسمش یادم نیست) اون لول ماشینی هست که همون موقع باهاش مسابقه دادی ؟؟؟
(یه توضیح در مورد پوینت هایی که تو بازی میگیری و چه کار هایی میشه باهاشون کرد بدین)
ورلد تور با لیست اونت ، مسابقاتشون جدا هست ؟؟؟
Forza 4 vs. Gran Turismo 5
HD...56MB
SD...20MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره منم بعد از بازی کردن Forza 3 رفتم گواهینامه بگیرم گفتم Forza 3 بازی کردما یارو گفت جدی میگی ؟ برو خونه فردا گواهینامه رو میفرستیم در خونتون
کلا ظاهرا هر بحثی تو این تاپیک پیش بیاد مشکلی نیست و همه میتونن نظر بدن از جمله ناظر سایت اما بقیه تاپیک ها اصلا بحث نباید منحرف بشه و بحث بازی های دیگه بیاد وسط !
دمت گرم داداش اخرش یکی پیدا شد حرف ما رو بفهمه
اگه به ناظر هم میگیم یا جواب نمیده یا میگه بذار بحث ادامه پیدا کنه . اما اگه یه بار توی GT یا انحصاری های PS3 فقط یه نظر بدی 20 نفر بهت حمله میکنه اما اینجا ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)