UAC رو خیلی وقته غیر فعال کردم و در مورد Run As Administarator هم آره با همین روش استارتشون میکنم ولی در مورد آپدیتی که کرکها رو کشف میکرد منظورتو نمیفهمم ،منظورت WAT Remover هست ؟آره نصب کردم و الان دوباره پاک کردم
UAC رو خیلی وقته غیر فعال کردم و در مورد Run As Administarator هم آره با همین روش استارتشون میکنم ولی در مورد آپدیتی که کرکها رو کشف میکرد منظورتو نمیفهمم ،منظورت WAT Remover هست ؟آره نصب کردم و الان دوباره پاک کردم
salam
man windows note bookam parid back up am nadaram agar bekham windowsam orjinal beshe bayad chekar konam?
albate prudakt key daram vali nemidoonam windowzam home ya home prime bode hamasham emtehan kardam Product Key javab nemide va rdesh mikone
bekham windowsam orjinal beshe bayad che kar konam?
من چند روزه ویندوز 7 نصب کردم و از طریق فایل activator در دی وی دی jb team هم اکتیوش کردم.ولی دیروز ناخواسته رفتم تو ویندوز آپدیت و گزینه اپدیت رو زدم ولی بعد از اون ظاهرا اکتیوش پریده و در مای کامپیوتر می نویسه 15 روز از قانونی بودنش مونده.
البته اون فایل اکتیویتور رو هم دوباره اجرا کردم با تمام مراحلش پیغام successfully هم میده ولی دیگه اکتیو نمیشه !
چیکار کنم؟
چه نرم افزاری باید نصب کنم تا اکتیو دوباره برگرده؟
دوستانی که با اکتیو مشکل دارن برن به این آدرس شاید مشکلشون با این نرمافزار که برای sp1 هست حل بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
کسی از p30world این ویندوز 7 سروی پک 1 رو سفارش داده؟
من الان سفارش دادم..چند روزه دستم میرسه؟
همه چیش کامله این ویندوز؟
منظورم همین اکتیو و کرک هاشو ایناست.....
Last edited by Steps-Rap; 31-01-2011 at 21:17.
داداش گل مرسی قربون دستت بالاخره این یکی برای من جواب داد بازم ممنون
سلام دوستان . من امروز رو desktop نوشتکه windows is not genuin تو my com هم که میرم همینه .عکسش هم گذاشتم . یکی بگه چه کنم !
![]()
دوستان من removewat رو نصب کردم دیگه نوشته تو des نیست تو my computer هم دیگه مثل بالا ننوشته که you must active . وقتی wat رو باز میکنم بعد از res شدن باز هم نوشته که restore wat .
این یعنی درست شده ؟
نیازی نیست که اون پچ ها رو نصب کنم ؟
اینم عکس بعد از استفاده از WAT
![]()
Last edited by eblisandenzo; 01-02-2011 at 15:30.
اگر پیشتاز باشه 1 هفته و لی اگر ممولی باشه میری بالای 2 هفته
به نظر میرسه مشکلی نیست.
ولی مشکلی نداره از پچ ها هم استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)