سلام دوستان
موقع نوشتن پیامگوشی خودش یه سری کلمه هارو پشت هم مینویسه در واقع t9 گوشی فعاله و من همه جارو گشتم نتونستم درستش کنم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوستان
موقع نوشتن پیامگوشی خودش یه سری کلمه هارو پشت هم مینویسه در واقع t9 گوشی فعاله و من همه جارو گشتم نتونستم درستش کنم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
کلید زبانFA-EN رو لمس کنید و نگهش دارید تا تنظیمات صفحه کلید ظاهر بشه از اونجا متن پیشگو رو غیر فعال کنید
تو کیبورد دکمه EN نگه دار بعد یه box باز میشه تو قسمت keyboard type مدل کیبورد رو به Keypad تغییر بد و تو کیبورد جدید عدد 0 رو که بزنی T9 خاموش میشه.
اگر خواستی میتونی دویاره کیبورد رو به حالت Qwerty برگردونی
![]()
با سلام..
دوستان قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده؟
کیفیت ال سی دی این گوشی چطوره؟
صداش از لحاظ بلندی و کیفیت چطور هست؟
ایا قابلیت اجرا چند نرم افزار با هم رو داره؟
باطریش چطوره؟
میشه در مورد سیستم عامل بادا توضیح بدین که ساپورت نرم افزاریش چطوره؟
در مورد سخت افزار این گوشی هم بگین ..
به طور کلی ارزش داره htc touch2 رو بفروشم اینو بخرم؟
دوربین برام مهم نیست....
فکر کنم قیمتش حدود170000 باشه
کیفیت ال سی دی خوبه ولی به هر حال وضوهش 240*400
کیفیت صدا معمولی خروجی صداش پشته گوشیه که موقع تو دست گرفتمن و گزاشتن رو زمین یه کم صداش خفه میشه
بله میتونه چند نرم افزارو با هم اجرا کنه
باطری خیلی عالیه و از طریق یو اس بی هم شارز میشه
برنامه های جاوا رو خیلی خوب و راحت ساپورت میکنه ولی نصب برنامه های مخصوص بادا که توی سایت سامسونگ اپسه یه کم مکافات داره باید از طریق اینترنت نصب کنید- تعداد وتنوع بر نامه های بادا هم فعلا زیاد نیست ولی کم کم داره رشد میکنه
اگه از سخت افزار منظورتون کیفیت بدنه است که کیفیتش خوبه با اینکه پلاستیکه ولی محکمه لقی نداره - یه مشکلی که من با این گوشی دارم درب باطریشه که نمیتونم با انگشت بازش کنم آخرم با بیل و کلنگ میوفتم به جونش تا بازش کنم البته شاید مشکل از من باشه![]()
چند روز پيش رفتم مجتمع ايران اين گوشي رو تو نمايندگي مايكروتل ديدم گوشي خوبي و تاج خيلي خوبي داره . يك گوشي ديگه هم بود wave 723 كه دوربينش بالاتر از 525 هست. البته دوربين براي من زياد مهم نيست فقط مي خواهم بدونم غير از كيفيت دوربين آيا تو بقيه موارد شبيه 525 هست يعني ارزش داره پول اضافه تري بدم و 723 را بگيرم. نظرتون چيه دوستان؟
به غیر از دوربین 723 3G ساپورت میکنه
مدت استند بای 723 700 ساعته و برای 525 1200 ساعته
723 بدنه محکم تر و شکیل تری داره و در ضمن یه در زیبا که به سبک و خاطره F480 هست.(سلیقه ایه)
و دوربین 5 خوبی هم داره.(فقط عکس برداریش بهتره) و در ضمن فلش هم داره.
![]()
راستي يه سوال ديگه، آيا اين گوشي اسناد پي دي اف را ساپورت مي كنه؟
سلام
بله ابن گوشی دارای برنامه Picsel viewer هست که قابلیت نمایش فایل های وورد اکسل پاورپوینت و پی دی اف رو داره
دوستان این گوشی ویجت تاریخ شمسی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)