دیکشنری گوشی فقط انگلیسی هست زبانهای دیگه از سایت نوکیا گرفتم ولی بیشتر از سه زبان اگه نصب کنی باید حتما یکیش رو پاک کنی چرا؟
نقشه شهر هایی (غیر مشهور) که داخلش نیست باید از کجا آورد؟
تم های سه بعدی میشه روش نصب کرد؟ (کسی داره)
دیکشنری گوشی فقط انگلیسی هست زبانهای دیگه از سایت نوکیا گرفتم ولی بیشتر از سه زبان اگه نصب کنی باید حتما یکیش رو پاک کنی چرا؟
نقشه شهر هایی (غیر مشهور) که داخلش نیست باید از کجا آورد؟
تم های سه بعدی میشه روش نصب کرد؟ (کسی داره)
Last edited by mehdisp; 15-05-2011 at 15:25.
برای دیکشنری بهتره بابیلون نسخه موبایل رو نصب کنی که هرزبانیو داره . سرچ کنی گیر میادش . واسه نقشه های شهرهای غیرمشهور هم باید با وایرلس گوشیت به اینترنت متصل بشی و ovi map رو درحالت آنلاین قرار بدی و هرشهری که میخوای رو انتخاب کنی ( ار روی صفحه لمسی) ، ( روی نمای ماهواره ای satellate view قرار بدیش) اونوقت نقشه هاواست دانلود میشن و بعدا میتونی بصورت آفلاین ازشون استفاده کنی
بچه ها بی زحمت یه نگا به این تاپیک هم بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی ما رو راهنمایی کنه آهنگ چه جوری میشه بلوتوث کرد تو این گوشی
سلام ؛
خب دوست عزیز بلوتوث دو طرف رو روشن میکنید و میفرستید دیگه!
نحوه ی روشن کردن بلوتوث این گوشی :
منو >> تنظیمات ( setting ) >> قابلیت اتّصال ( Connectivity فکر کنم ) >> Bluetooth >> تو صفحه ی باز شده میتونید بلوتوث گوشی رو روشن کنید.
راه ساده تر : گوشه ی بالایی صفحه ( سمت چپ ) رو که لمس کنید ، یه فلش دوطرفه رو نشون میده که از طریق اون یراست میرید به صفحه ی اتّصال های مختلف گوشی که میتونید بلوتوث رو هم روشن کنید.
برای فرستادن فایل هم فقط لازمه اون فایلتون رو لمس کنید و انگشتتون رو روش نگه دارید ، یه منوی آبشاری باز میشه که میتونید از طریقش به نتیجه برسید.
موفّق باشید
میخوام دیکشنری خودش چند زبانه بشه والا اونجوری که کلی دیکشنری هست
از بابت نقشه هم می خوام با کامپیوترم دانلود کنم چون خط وایرلس ندارم
مگه نمیتونین دیکشنری خودشو چند زبانه کنین؟
با ovi suite میشه دانلود کرد اما باید آخرین ورژنشو داشته باشی و اینم بگم که اکثر اوقات به دلیل تحریم بودن ایران کار نمیکنه ! لاگین نمیشه . بهترین حالت استفاده از وایرلس گوشی هستش . برو یه جایی مثل بعضی از پارکاکه وایرلس رایگان دارن اونجا بزن دانلود کن و نقشه هر کشوریو که میخوای بگیر
دیکشنری خودش بیشتر از 3زبان نصب کنی موقع ورود پیغام میده که یکی رو پاک کن c5 خودت داری؟
داخل شهر ما از این پارک هانیست خوش به حال شما
![]()
بچه ها من با فریمور 12 فلش کردم گوشیمو جواب نداد الان فریمورم 12 است ولی جواب نداد فقط کار من زیاد شد ( حتی با 11 هم فلش کردم) از سایت هم دانلود کردم فریمورو ...الانم تو اطلاعات گوشی 12 است جواب نمی ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)