دوست عزیز تو جایی نیستش زیر همون گزینه Ch Table---------------IRAN ولی متاسفانه فقط تو فقط باکنترلی که شرکت به ما ارائه داده این گزینه ها فعال میشه نه با کنترل خود تی وی.با سلام دوست عزیز
FunctionوNtm input تو چه منویی هست با تشکر
فقط حواست باشه TUNER رو رو حالت SE_ISB نذاری اگه بذاری رو این گزینه وقتی تی وی رو خاموش روشن کنی مین تی وی میسوزه و نشونش اینه که تی وی همش خاموش و روشن میشه
عزیز اون گزینه برای تنظیم یکی از آبشنهای دستگاه دیجیتال ربطی به ساعت نداره-به نظر من مشکل ساعت غیر از فرستنده به خود تلویزیون هم بستگی داره که چقدر با GMT اختلاف زمانی داشته باشه. مشکل اینه که الان که راهنمای برنامه های بعضی از شبکه ها راه افتاده زمان برنامه ها رو درست نشون نمیده. شما که خودت تو سام سرویس هستی تلویزیون های ساخت ایران هم این مشکل رو دارن؟ اون Ch Table که نوشتی Iran برای من نوشته None. اگر اونو تغییر بدم کارم دست میشه؟
عرض کردم اگر ساعت رو هم دستی تنظیم کنی باز بعد چند دقیقه به حالت فرستنده در میاد.
این حالت مثل گوشی موبایل میمونه اگه توجه کرده باشی ساعتی که برات اس ام اس میاد با ساعت فعلیت فرق میکنه و نمیتونی تغییر بدی رو یکی از اس ام اس هایی که برات اومده رو نگاه کن با ساعت فعلی چند ساعت فرق میکنه ( Message detailes )