با سلام
امریه به نظرم یعنی شما مثلا مدرک لیسانس که داری میری در زمینه ی رشتت واسه یه شرکت یا موسسه ای نامه میگیری که مدت خدمتت رو اونجا باشی
البته اینطوری من شنیدم
بازم اگه اشتباه بود دوستان متخصص دیگه راهنمایی کنن
موفق باشید.
با سلام
امریه به نظرم یعنی شما مثلا مدرک لیسانس که داری میری در زمینه ی رشتت واسه یه شرکت یا موسسه ای نامه میگیری که مدت خدمتت رو اونجا باشی
البته اینطوری من شنیدم
بازم اگه اشتباه بود دوستان متخصص دیگه راهنمایی کنن
موفق باشید.
تو این یک ماهی که مونده از فردا صبح برم تو خیابون بدوم که فکر کنم این چاقی تو اموزشی کار دستم میده![]()
ترجیحا لباس زیر جیبدار باشه ! چون ما وسایل رو تو کمد میزاشتیم تو خوابگاه اما امنیتی نداشت !!!
اره کار خوبیه !! من که کمی شکم داشته بعد اموزشی که 8 کیلو چاق شدم !!! شکمم کاملا تو ذوق میزد![]()
سلام خوبین.
من آموزشیمو تموم کردم یگان افتادم دادگستری تهران یکی لطف کنه آدرس اونجارو بهم بگه راستی من اونجا ها باید چیکار کنم
دوستان یه سوال وضعیت بهداشتی اموزشی چه جوریه راسته که میگن 40 نفری باید بری زیر یه دوش![]()
اگه منظورتون اینه که با هم برید خیر ! اما اصولا واسه هر گروهان (که حدودا 100 نفری میشن) 4-5 دوش بیشتر نیست !
اما همه که با هم نمی خوان برن تقسیم زمان میکنید دیگه
کلا وضعیت بهداشتی خوب نیست ! یادتون باشه در فصول سرد که احتمال شیوع بیماری و سرما خوردگی زیاد هست پادگان ها موضف هستند که دستگاه بخور تو اسایشگاه ها بزارند (که عموما دستگاه و دارو ها رو می پی چونن و نمی زارن ) اعتزاض دسته جمعی کنید که بزارن !!
وقتی بالای 70 درصد از اسایشگاه هم مریض بشن کل اون اسایشگاه تعطیل باید بشه و برن مرخصی
اینا مسائلی هست که رعایت نمیشه اصلا
رفیق یه سوال دیگه حقیقتا من سایزم بزرگهاونجا به مشکل لباس برنمیخورم
![]()
نه نگران لباس نباش
لباس همه سایزی هست
حداقل 1 ماه قبل از خدمت باید اقدام کنی بعدش لیسانسا تا اونجا که من میدونم و خدمت کردم 1 هر ماه اعزام میشن شما چطور 18 میرید امریه هم به لیسانس به بالا میدن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)