تا اونجايي که من ميدونم تو بزرگ و کوچيک کردن عکسها و صفحات اينترنت.
البته يه چيزي هم بگم. بخاطر اينکه گوشيهاي داراي اين سيستم عامل، همشون پردازنده گرافيکي مجزا دارن، بازيهاي بسيار باکيفيتتري هم نسبت به نسخه قديميتر سيمبين ميشه روش نصب کرد.
تا اونجايي که من ميدونم تو بزرگ و کوچيک کردن عکسها و صفحات اينترنت.
البته يه چيزي هم بگم. بخاطر اينکه گوشيهاي داراي اين سيستم عامل، همشون پردازنده گرافيکي مجزا دارن، بازيهاي بسيار باکيفيتتري هم نسبت به نسخه قديميتر سيمبين ميشه روش نصب کرد.
اينا همش چرت و پرته اگر اين جوريه چرا قيمت جهاني ويو 420 دلار و بدون گارانتيش رو مي شه 430 پيدا كرد و با گارانتيش هم 485 تومنه .
در ضمن يادتون باشه وقتي كه گوشيه X6 نوكيا اومد قيمت گارانتي اصلي نوكيا در بدو ورود 800 هزار تومن بود ولي در عرض 2 ماه 400 تومن خورد سرش .
توصيه من به دوستان اينه كه فعلا دست نگه دارند ولي اين موضوع هم هست كه هميشه اولين توليد كارخونه بهترين توليد اون محصوله .
بابا دمت قیژ!!! هر چی نوشته بودیم که زدی زیر و رو کردی که!!!
حالا چرا منو می زنی؟! مگه من قیمت گذاشتم؟!
مساله گمرکی و عوارض چیزیه که درباره همه چیز صدق می کنه؛ اما خب شما هم به نوبه خودت درست می گی. بازاری های ما هم خیلی منصف اند!!!اما من باز هم کماکان همه این مسخره بازی ها رو از چشم دولت می بینم!
شاد باشین![]()
البته این مورد بیشتر رو بحث سخت افزاریه گوشی مورد قبوله و الی در مورد نرم افزاری درست نیست...هميشه اولين توليد كارخونه بهترين توليد اون محصوله
به عنوان مثال گوشیهایی که در بدو ورود به بازار از همون اول شکست خورده نرم افزاری بودن و حتمآ باید تا اومدن ورژن جدید سیستم عامل صبر می کردی تا مشکلات عجیب و غریبشون بر طرف بشه...مثال N97 خودم که وقتی من گرفتمش هنوز تو بازار انگشت شمار بود و همه جور مشکلی توش پیدا میشد ولی الان که آپدیت شد خیلی قابل تحملتره...
اما از لحاظ سخت افزاری حق با شماست...جنس و نوع ساخت گوشیهای سری اول خیلی بهتره
این قیمت اصلا نمیتونه قیمت اصلی این گوشی باشه و قطعآ بزودی حداقل به نصف میرسه
برای چی باید این قیمتش باشه؟>
غیر از دوربین چه چیز فوقالعاده ای داره؟
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
هیچ چیر فوقالادی ای نداره
اگه دوربین و بزاریم کنار من nexus one, desire, galaxy s, N900,.... رو ترجیح میدم
حداقل بولی که میدیم ارزش واقعیه کالای دریافتیه
صبر داشته باشید بروبکس!
ازمایش صفحه نمایش ان8 با چاقو!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دیگه یه امر عادی شده تو ایران درضمن کجا ویو430تومنه اون مال قدیم بود داداش قیمتش رفته بالا باور نمی کنی برو قسمت مشاوره مطرح کن الن بدون گارانتی حدود455هست
یادتون باشه تا نمایده نوکیا تو ایران وقتی تو یه همایش یا یه چیزی تو همین مایه ها گوشی رو معرفی نکرد زیاد نمیشه به این چیزها که تو 2 -3 صفحه قبل خوندم و میخونید اعتماد کرد
پس صبر کنید
خداوند با صبر کنندگان است
فقط تا 5 ماه دیگر اگر نشد 500 من اسممو عوض میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)