این نرم افزاره چی هست حالا؟
به درد میخوره؟
ازش استفاده کردی؟
کلا چجوریاست؟ آخه من مشکل پینگ دارم... پینگم خیلی بالاست...اصلا نمیحاله... خیلی رو اعصابه... دلم واسه یه دستِ توپ لک زده.![]()
این نرم افزاره چی هست حالا؟
به درد میخوره؟
ازش استفاده کردی؟
کلا چجوریاست؟ آخه من مشکل پینگ دارم... پینگم خیلی بالاست...اصلا نمیحاله... خیلی رو اعصابه... دلم واسه یه دستِ توپ لک زده.![]()
Last edited by Zaghan_13; 09-12-2011 at 12:32.
آقا یکی کمک کنه من پچ 1.1 جنگهای صلیبیو ریختم الان بازی صدا نداره
مشکل از کجاست؟!
من خودم سرعت اینترنتم خوبه.به همین دلیل از نرم افزار استفاده نمی کنم ولی لینک دانلودشو بهت میدم تو یه امتحانی بکن...اگه نشد از سرویس های کاهنده پینگ استفاده کن مثله:lowerping
اینم لینک دانلود نرم افزار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم سرعت اینترنتم خوبه.به همین دلیل از نرم افزار استفاده نمی کنم ولی لینک دانلودشو بهت میدم تو یه امتحانی بکن...اگه نشد از سرویس های کاهنده پینگ استفاده کن مثله:lowerping
اینم لینک دانلود نرم افزار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----- چیه؟
+
قضیه این سرورهای کاهنده چیه؟میتونی بیشتر توضیح بدی؟
ممنون
عزیزم این سرویس ها بهت کمک میکنن که باipخودت وصل بشی ودرقبال اینکارپول میگیرن که بسیار در کاهش پینگ کمک میکنه...
که میتونی تو این سایت اطلاعات بیشتری بگیری در مورد خرید کارت:
به گفته ی خودشون تا 50%کاهش پینگ دارن...(قبول دارم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم چند تا سرور(البته تعدادشون زیاد هست):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[HTML[URL=http://www.wowtunnels.com/signuphtml[]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یکم بگرد سیرویسtrialهم دارند ولی هر 20-30minیک بار قطع میشن...این سرویسها 2مشکل اساسی دارن:
1-پول(همین کافی سراغش نرین!!!)
2-بازی های کمی رو تحت پوش میدن
(امیدوارم تونسته باشم درست توصیفش کرده باشم)
عزیزم روش های مختلف رجستری هم به قول بعضی کتاب ها موثر است ولی به نظرم زیاد نمیشه به اونا باور کرد...
راستی قبلا در مورد نرم افزار سوال کرده بودی یه نرم افزار خوبه دیگه هم هست به اسم be fasterبگرد پیداش کن.
Last edited by saeed_2007r; 11-12-2011 at 13:16.
آقا من می خوام host بسازم این ارورو میده :
چه کار کنم؟؟
دوستان سلام
من حدود 2 هفته است که وقتی گیم رنجر رو باز میکنم رو حالت لوگینگ میمونه و برنامه باز نمیشه
برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشد
میشه کمک کنید؟
دوست عزیز fire wall تو خاموش کن
برای انلاین زدن undergrund2 باید پچ نصب کنیم ؟
کسی بازی کرده ؟
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
راستی مشکل most wanted رو کسی متوجه نشد ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)