شما همونی هستی که با شنیدن اسم هـک بدنت میلرزید؟![]()
اخه یه مدت تو انجمن آندروید چرخ می زدم!!!
کجا گفته؟مال من که هنوز کار میکنه!!!مثل اينكه گندش در اومده و سامي گزينه لانچو برداشته.....(من تو موبايلستان خوندم) ببينيد صحت داره
![]()
![]()
شما همونی هستی که با شنیدن اسم هـک بدنت میلرزید؟![]()
اخه یه مدت تو انجمن آندروید چرخ می زدم!!!
کجا گفته؟مال من که هنوز کار میکنه!!!مثل اينكه گندش در اومده و سامي گزينه لانچو برداشته.....(من تو موبايلستان خوندم) ببينيد صحت داره
![]()
![]()
دیروز این گوشی را توی پایتخت کنار گالکسی اس گذاشته بودند و مردم هم میتونستند باهاش کار کنند .
واقعا گوشی خوبی هست و آدم وسوسه میشه بگیرتش اما حیف که بادا روشه ، اگه آندروید بود صد در صد میگرفتمش .
یه خبر توپ برا برا اونایی که گیمرن!
بازی فوق العاده ی planet vs zombies واسه بادا اومده![]()
این بازی میشه گفت بهترین بازی آرکید تاریخه و کلی جایزه برده
البته به شددددت اعتیاد آوره و به دوستان شاغل و محصل به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه![]()
دارک جان این قفل رو از کجا باید رو گوشی انتخاب کرد؟؟
فقط باید اونجا که شبیه فلش هست را با دست از راست به چپ یا بلعکس بکشی .
دوستان گوشیم فارسیه اما هنگام تایپ کیبرد مجازی را نمیتونم فارسی کنم. چطوری کیبوردش را فارسی انتخاب کنم؟؟؟
آقا من میخوام از s8500 به wave II آپگرید کنم به نظرتون چه فرق هایی با هم دارن؟؟؟؟
الان چه قیمتی هستش تو تهران؟؟؟؟؟
به نظرتون می ارزه یا نه؟؟؟؟
نه به نظر من این کارو نکن
این 2 گوشی در یه حدن تقریبا.. البته اگه کسی بخواد بین این دوتا یکی رو انتخاب کنه، من شخصا
ویو 2 رو میپسندم.. ولی شما که خودتون ویو1 داری آنچنان فرقی هم ندارن که بخوای هزینه اضافی کنی
اگه با اندازه ی صفحه ی ویو1 مشکلی نداری عوضش نکن
اما اگه پیشت کوچیکه میتونی به تعویض فکر کنی
اولا من محمد هستم، کوچیک شما
دوما.. برای باز کردن قفل 3 راه هست
اول این که انگشتمون رو بذاریم رو صفحه و صفحه رو سُر بدیم! (که کار لذت بخشیه)
دوم وقتی که اسمس یا میس کال دارید، صفحه مثل پازل میشه و وقتی اون تیکه پازل رو بذارید سر جاش
قفل باز میشه
و راه سوم هم استفاده از دکمه ی ارگانیک که در بغل گوشی تعبیه شده
Last edited by dark fear; 28-02-2011 at 14:22.
من رفتم بازیهایی که برای ویو 1 گرفته بودم رو ویو2 هم ریختم به همون طریق/
ولی الان که میخوام برام تو samsung apps و مثلا برنامه ی ski jump رو برای اجرای assassins میارم گزینه ی لانچی براش وجود نداره/این گزینه ی لانچ کجاست دقیقا؟؟میشه یه اسکرین شات از این گزینه بذارید؟؟
سلام دوستان
يه خبر خيلي خوب......البته بايد امتحانش كنيد
تو اين سايت مثل اينكه با نصب اين رام ميتونيم مثل ويو1 بدون هيچ مشكلي بازي هاي ه ك شده رو نصب كرد
من كه ويو 2 ندارم دوستان امار بگيرند ببينند درستهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخدا كنه درست باشه.
دوستدار شما ياشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)