سلام ،
می خواستم بدونم به خانومها هم گواهینامه موتورسیکلت میدن یا خیر ؟
سلام ،
می خواستم بدونم به خانومها هم گواهینامه موتورسیکلت میدن یا خیر ؟
اره میدن اما فقط ازشون قول میگیرن که حق پرواز با موتور سیکلت رو ندارن![]()
من ميخواستم اقدام كنم تقريبا جواب تمام سوالاتم رو گرفتم ممنونم از همه فقط اين يه مورد كه
من گواهينامه ي خودرو دارم از اين الكترونيكيا نيست حالا كه مي خوام گواهينامه موتور بگيرم ميشه اينو بدم(گواهينامه ي خودرو) هر دو تا رو يه كارت بياد چون اگه دقت كنيد پشت اين كارتاي الكترونيكي جاي هر دوشو داره تا مجبور نشم دو تا كارت داشته باشم
سلام
دوستان کسی به تازگی گواهینامه گرفته؟
می خواستم بپرسم چه مدت طول می کشه که گواهینامه برسه منزل؟ گواهینامه من 12 روز پس از انجام کارهاش و دریافت رسید پستی رسید. الان از زمان دریافت رسید چقدر طول می کشه؟ چون بعد 15 روز هنوز هم توی سایت پیشتاز اصلا ثبت نشده که گواهینامه تحویل پست داده شده!! شاید اصلا ثبت نمی کنند!!
سلام دوستان
من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟
سلام
من در تاریخ 90/02/22 درخواست گواهی موتورسیکلت دادم و هم آیین نامه قبول شدم و هم معاینات پزشکی رفتم ولی به دلایلی دیگه دنبالش نرفتم کارتکس رو هم دارم حالا می تونم توسط اون کارتکس اقدام کنم یا اون دیگه باطل شده؟
به محلی که تشکیل پرونده دادین مراجعه کنید تا براتون پیگیری کنن و راهنماییتون کنن
چون یکسال گذشته احتمالا باید از اول شروع کنید.
سلام به دوستان گرامی
اولا
یک انتقال تجربه بدم بلکن کسی مشکل من براش پیش نیاد.
اگه دانشجو یا محصل هستید و می خواید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهتون بگیرید برای گواهی نامه و در شهر دیگه ای امتحان گواهی نامه بدید، بدانید و آگاه باشید! گواهی اشتغال به تحصیل شما باید مهر تایید راهنمایی رانندگی شهر محل تحصیلتونو داشته باشه. ما که رفتیم کلی هم از دست جناب سرگرد مزبور ناراحت شدیم. بگذریم
سوال:
1.اگه شهری رد بشی،بلافاصله فرداش میتونی بیای امتحان بدی؟ یا باید مدتی بگذره؟چقدر؟ میشه به جاش بری یه شهرستان بلافاصله امتحان بدی؟
2. من توی شهرک پول ریختم، و کاردکس پر کردم، نه چشم پزشکی رفتم نه آیین نامه و... دادم، جای دیگه تهران میتونم آزمون بدم؟
اصلا پیشنهاد میکنید جای دیگه تهران آزمون بدم (از نظر راحتی)
سلام
من تبریز میخوام برم شهرک گواهینامه موتور بگیرم
چند تا سوال
هر کی باید با موتور خودش امتحان بده؟
اگه اره فقط باید هوندا باشه؟ موتورای دیگه نمیشه؟ من mkz169دارم با این میشه؟
سخت میگیرن؟
چه جوریاست
یه سوال دیگه
اگه عملی رد شیم چقدر طول میکشه نوبت امتحان بعدی؟؟
خواهشا تبریزیا دقیق تر بگن
انگار با تهران فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)