تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 34 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 339

نام تاپيک: کلوپ Acer 5741G / 5742G

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

کوینطور
    ati 5730 چطور؟از 420 قویتره یا نه؟(خیلی با هم تفاوت دارند؟)
    ÷س همه جوره این از 5010 سرتره؟
    منظورت از اینکه گرافیکش 15 درصد ضعیفتره چیه؟(من این لپ تاپو واسه کارهایی که گفتم می خوام،واسه 3 4 سال کافیه دیگه این مدل مگه نه؟)
    راستی 5745 چنده؟
    والا حقیقتا من مدلی با کانفیمگ 5745 که جناب ایمان گذاشتند رو ندیدم!
    اما با گرافیک 320 هست.
    5730 هم خوبه قویه دیگه از 420 قوی تره.
    5740 15 درصد ضعیفتر است از 420.
    اونی که من مشناسم 1200 300 هست.که فقط یه CPU بهتر داره I7

داره خودمونی میشه rajer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کوینطور
    ati 5730 چطور؟از 420 قویتره یا نه؟(خیلی با هم تفاوت دارند؟)
    ÷س همه جوره این از 5010 سرتره؟
    منظورت از اینکه گرافیکش 15 درصد ضعیفتره چیه؟(من این لپ تاپو واسه کارهایی که گفتم می خوام،واسه 3 4 سال کافیه دیگه این مدل مگه نه؟)
    راستی 5745 چنده؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مقایسه همه ی کارت گرافیک ها

3. این کاربر از rajer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    چند تا سوال در مورد 5741 ci5 داشتم ممنون میشم جواب بدین :
    1-قبلا کلید fn+f3 رو میزذم یه پنجر باز میشد و باید انتخاب میکردم بلوتوث یا wifi ولی الان دوباره هخومین ویندوز 7 رو نصب کردم ولی این کلیدها رو میزنم چیزی نمیاد ؟
    2- برای نصب گرافیک چیکار باید کرد بعد از نصب وینذوز اوتومات نصب میشه ؟بعد از نصب دو تا علامت سوال وجود داره یکی ethernet و اون یکی هم pci simple commiunications هستش این یعنی خود وینذوز کرافیک و چیپست و صوت رو نصب کرده ؟ ولازم نست اقدام به نصب دوباره کرد ؟
    3- وقتی یوتیوب رو باز میکنم همش ارور an error occurred میاد و فیلم رو نشون نمیده رو صفحه نمایش فیلم این ارور رو میده و ربطی هم به قیل تر شکن نداره چون با همین آدرس و تنظیمات رو یه سیستمم دیگه فیل رو نشون میده ؟

ممنون میشم جواب بدین

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من این سوال رو یکی دو جای دیگه هم مطرح کردم، ولی هنوز جواب نگرفتم.
    من حدوداً 6-7 ماهی میشه که یه 5741 i5 دارم. یه ماهی میشه که هر چی باتری رو میزنم به شارژ، فقط نشون میده که تا 85 درصد شارژ شده و هر چقدر هم که بزارم به شارژ باشه اون چراغ نشانگر شارژ شدن حالت شارژ کامل رو نشون نمیده.
    ولی جالب اینجاست که وقتی مقدار شارژ باقیمانده به حدود 9 دقیقه میرسه، این 9 دقیقه خودش یه چیزی حدود 1 ساعت شارژ داره و دستگاه کار میکنه. به عبارت دیگه فکر میکنم که عملاً باتری کامل شارژ شده ولی نشونگر ها چیزی غیر از این رو نشون میدن.
    یکی دو بار گذاشتم دستگاه کامل شارژ خالی کنه و دوباره فول شارژ بشه، ولی تغییری نکرد.
    کسی میدونه ایراد از کجاست و چطوری میشه برطرفش کرد؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با سلام
    1-قبلا کلید fn+f3 رو میزذم یه پنجر باز میشد و باید انتخاب میکردم بلوتوث یا wifi ولی الان دوباره هخومین ویندوز 7 رو نصب کردم ولی این کلیدها رو میزنم چیزی نمیاد ؟
    2- برای نصب گرافیک چیکار باید کرد بعد از نصب وینذوز اوتومات نصب میشه ؟بعد از نصب دو تا علامت سوال وجود داره یکی ethernet و اون یکی هم pci simple commiunications هستش این یعنی خود وینذوز کرافیک و چیپست و صوت رو نصب کرده ؟ ولازم نست اقدام به نصب دوباره کرد ؟
    3- وقتی یوتیوب رو باز میکنم همش ارور an error occurred میاد و فیلم رو نشون نمیده رو صفحه نمایش فیلم این ارور رو میده و ربطی هم به قیل تر شکن نداره چون با همین آدرس و تنظیمات رو یه سیستمم دیگه فیل رو نشون میده ؟

ممنون میشم جواب بدین
    سلام.
    1.شما یه نرم افزار که حمید خان گذاشتن نصب کردین؟
    2.اکثرا ویندوز میشناسه یعنی سون 4570 روش شناخت اما برای راندمان بهتر توصیه شده آخرین ورژن رو از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بگیرین و نصب کنید.
    3. این ارور مربوط میشه فیل بودن برای منم گاهی اینطوری میشه (5738G)ربطی هم به لپ تاپ نداره ...شما از وی پی ان استفاده کنید برای عبور سد شیلتر.

7. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم ولی من الان سون دارم و قبلا رو همین سون باز زدن fn + f3 رو کادر باز میشد ولی الان نه ؟
    ایم ارور هم گفتم ربطی به قیل تر نداره چون رو یه سیستمم دیگه با آدرس https جواب میده ولی رو 5741 نه حتی لینک دانلود با idm رو هم نمیده

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنونم ولی من الان سون دارم و قبلا رو همین سون باز زدن fn + f3 رو کادر باز میشد ولی الان نه ؟
    ایم ارور هم گفتم ربطی به قیل تر نداره چون رو یه سیستمم دیگه با آدرس https جواب میده ولی رو 5741 نه حتی لینک دانلود با idm رو هم نمیده
    والا رو pc منم با https کارنميده.
    پس شما درايور هاى بلوتوث+وايرلس رو با توجه به نسخه ويندوزتون از ساپورت ايسر دانلود کنى.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

سلام.
    من حدوداً 6-7 ماهی میشه که یه 5741 i5 دارم. یه ماهی میشه که هر چی باتری رو میزنم به شارژ، فقط نشون میده که تا 85 درصد شارژ شده و هر چقدر هم که بزارم به شارژ باشه اون چراغ نشانگر شارژ شدن حالت شارژ کامل رو نشون نمیده.
    ولی جالب اینجاست که وقتی مقدار شارژ باقیمانده به حدود 9 دقیقه میرسه، این 9 دقیقه خودش یه چیزی حدود 1 ساعت شارژ داره و دستگاه کار میکنه. به عبارت دیگه فکر میکنم که عملاً باتری کامل شارژ شده ولی نشونگر ها چیزی غیر از این رو نشون میدن.
    یکی دو بار گذاشتم دستگاه کامل شارژ خالی کنه و دوباره فول شارژ بشه، ولی تغییری نکرد.
    ممنون.
    بايوستون رو آپديت کنيد و تنظيمات power رو از ويندوز چک کنيد.

10. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم یعنی رو سیستمم شما هم یوتیوب باز میشه ولی فیلم نشون نمیده ؟
    خوب این که نمیشه حتما یه ایرادی هستش دیگه چرا رو سیستمم دیگه اجرا بشه ولی رو این نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام

ممنون میشم جواب بدین
    1-

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در غیر این صورت هم میشه استفاده کرد سه بار بزنی مه روشن میشن دو بار بزنی همه خاموش میشن
    بقیه حالتها هم یکی در میون هست

2-علامت سوال خوب باید اترنت رو درایورشو نصب کنی براد کام نت لینک گیگا بیت معمولا
    برای pci simple commiunications هم intel amt رو نصب کن
    3-برای این مشکل هم ابتدا درایور گرافیک رو از سایت انویدیا دانلود کن با وی پی ان چون ایران تحریمه
    و برو قسمت گرافیک و نوت بودک رو انتخاب کن اگه گرافیکت 320 بود
    در غیر این صورت برای 5470 hd برو تو سایت amd

سلام.
    ممنون.
    ویندوز سون در تسک بار آرم باتریش منظورت هست که صد در صد شارژ نمیشه
    با hw monitor ببین مشخصات باتری و اینکه چقدر wear شده باتریت شاید به خاطر اونه
    و شاید یکی در قسمت پاور آپشن ویندوز انگولک کرده تا بیشتر از اون شارژ نشه(موقعی که دستگاه خاموشه بازم عملیات شارژ تموم نمیشه و چراغ فول بودن روشن نمیشه
    اگه اینطوره دو حالت داره باتری 6 ماه گارانتی داره زودی بپر برو سازگار و یه باتری نو بگیر (اگه بدن)شانست زده
    اگر هم نه که باتری ها یه چیز مصرفی هستن با عمر محدود در حدود 3 سال بلا استفاده در دمای صفر با شارژ 80 درصد
    و یا حدود 500 بار شارژ و دشارژ
    باتری های یون رو به هیچ وجه کامل خالی نکنین (خود ویندوز در 7 درصد هایبرنیت میکنه ) دلیل داره
    در یون منظور از خالی 10 درصد هست و تا میونین از باتری استفاده نکنین اگر در منزل هستین
    یا درش بیارین یا مدام بزارین شارژ روشن باشه
    رفتی گارانتی بپرس شرط تعویض باتری چیه و بجاش نو میدن یا!!! (hwmonitor( درصد waer و نابود شدن ظرفیت
    باتری رو نشون میده که هر ماه بیشتر میشه بپرس تا چند درصد ویر بشه عوض میکنن استاندارد ایسر رو بپرس
    چون اینها هم میفرستن به شرکت مادر در امارات متحده عربی نماینده میدل ایست و از جیب خودشون نمیره

13. 2 کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم همه موارد درست شد ولی مورد سوم هنوز پا برجاست آیا اون ارور مربوط میشه به گرافیک؟
    ممنون میشم لینک دانلود رو بدین چون تو سایت amd نمیدونم کدوم رو دانلود کنم ؟
    ati mobility radeon 5470 512mb ویندوز 7 32 bit

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •