تبریییییییییییییک.![]()
![]()
واقعاً خوشحال شدم. من ديشب از شدت خستگي خوابم برد و نتونستم بازي رو ببينم. تبريك و باز هم رو سيايي براي صدا و سيما.
بهتره صدا و سيما بره بزچروني به جاي پخش بازي به اين مهمي.
در دزديدن پخش بازي ها و كات كردن آرم شبكه ها حرف اولو ميزنن بعد اين بازي ها رو پخش نميكنن.
من دقیقا با شما موافقم. آقای شمسایی سر تمرینات هم خوب تمرین نمی کنه چه برسه به بازی.
دوستان
فرضا شمسایی خداحافظی کرد و رفت خیلی خوب شد برای تیم ملی ولی لطفا دیگه نکوبیدش بهترین بازیکن آسیا جز بازیکنان منتخب جهان بهترین گل زن ملی دنیا بهترین بازیکن لیگ آسیا و افتخارات زیاد دیگه که به دست آورده و زحمات بی شماری که برای ارتقا جایگاه فوتسال کشیده ...
منصف باشیم
به نظر شما امید هست صدا و سیما از دور دوم شروع به پخش کنه؟بازی با آرژانتین می تونه خیلی جذاب باشهترابیان در مورد عدم پخش چیزی نگفته فعلا شمس چی؟
امروز صبح رادیو ورزش با پررویی تمام با شمس تماس تلفنی داشت ولی شمس با سعه صدر جوابشونو داد و چیزی در مورد پخش نشدن بازی در ایران نگفت.
من از هر کی شنیدم همین حرف و زد و تأیید کرد. رو که نیست سنگ پای قزوینه!!!
باور کنین خیلی ها هستن که این بازی ها رو دنبال میکنن و صدا و سیما هم پشت سر هم به خواسته ملت دهن کجی میکنه. شاید باور نکنین ولی شبکه ورزش روزهایی که بازی های دسته 1 آزادگان برگزار میشد بازی ها رو به طور زنده پخش میکرد.
حالا من هم امیدوارم اونا این کارو بکنن و بعد از این، بازی ها رو پخش کنن ولی فعلاً بعیده. باید دید چی پیش میاد.
پست رو حال کردید بالاخره 3Dکهنه کار فوتبالی هستم
برادر دعاتون مستجاب شد
و اما در مورد آرژانتین تیم آرژانتین نسبت به پرتغال قویتره البته یه کمو نتیجه ایران با آرژانتین ایران برنده بازی میشه اگه با همین منوال طی بشه
![]()
در نیمه نهایی به اسپانیا یا پرتغال میخوریم شما بخونید اسپانیا.
اول از همه تف به صدا و سیما
بگذریم
در مورد شمسایی باید بگم درسته مغروره و مربی تیم از تیم ملی کنارش زد ولی در کل حقش بود در کنار تیم بود مطمئن باشید اگه شمسایی بود سطح کیفیت بازیها هم بالاتر میرفتشمسائی خیلی خدمت کرد برای فوتسال ایران
ولی افسوس!!!!!
شمسایی بازیکن خوبیه و من هم بهش اعتقاد دارم ولی به هر حال تیم ملی مهمتره و من هم معتقدم نباید شمسایی رو کوبید. هر بازیکنی میتونه یه زمانی با کادر فنی به مشکل بر بخوره که البته ما هیچکدوم از جزئیات این مشکل آگاهی نداریم که قضاوت کنیم حق با کیه. به فرض شمسایی مقصر باشه ولی دلیلی هم نداره که بهش توهین بشه. اصلاً فکر کنید که از تیم ملی خداحافظی کرده.
اصلاً چرا الآن دارین در مورد شمسایی بحث میکنین؟ شمسایی که دیگه نمیتونه تا آخر این بازی ها به اردوی تیم بپیونده و الحمدالله بچه ها هم که دارن عالی بازی میکنن و الآن به جای یه چهره چند تا چهره داریم و دست تیم هم بازتره.
من همیشه میگم نباید بذاریم فوتسال به مشکل فوتبال دچار بشه و شخصی مثل علی دایی سالها بعنوان تنها مهاجم کارساز و کاربلد تیم رو حفظ کنیم و به جوانترها یا نفرات دیگه بها ندیم و وقتی هم اون رفت ما موندیم و یه دوجین بازیکن بدون مهاجم شاخص و کاری. اگر یادتون باشه علی دایی در یک تورنمنت واقعاً بی خود در مراکش شرکت کرده بود و در ضربات پنالتی در بازی نهایی تونسته بود به عنوان قهرمانی دست پیدا کنه. فکر میکنین در اون بازی کیا بازی میکردن؟ معلومه علی دایی و سایر ستارگان ایرانی اما حریفانشون تیم درجه 3 همون کشورهایی که الآن اسمشون یادم نیست. این شد که چنین بلایی سر فوتبال ما اومد.
الآن هم به نظرم فوتسال داره سیاست درستی رو البته اون هم به لطف شمس دنبال میکنه و هرکی بود سعی میکرد هر طور شده شمسایی رو هم با خودش به برزیل ببره ولی اون این کارو نکرد. (باز هم میگم دلیلش اصلاً مهم نیست)
به نظر من باید یه جایزه ویژه به فوتسالی ها بدند.خود شمس چند بار گفته بود اصلا به ما اهمیت نمیدند(صحبت مالی نبود) و منظورم توجه به تیم ملی فوتسال بود که می گفت اصلا انگار نه انگار تیم چهارم جهان هستیم و دریغ از کمی محبت !.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)