aaaaa زدم 4 ساعت فارم کنه یه لول خودم گرفتم 8 لول پتم گرفت !! ولی هنوز لول 43 هستم ...
هی من میگم کوئست کم میده باز بگو خوبهاگه کوئست ب اندازه کافی میداد تا الان فکر کنم لول 60-70 شده بودم
![]()
aaaaa زدم 4 ساعت فارم کنه یه لول خودم گرفتم 8 لول پتم گرفت !! ولی هنوز لول 43 هستم ...
هی من میگم کوئست کم میده باز بگو خوبهاگه کوئست ب اندازه کافی میداد تا الان فکر کنم لول 60-70 شده بودم
![]()
آخه یه کوئست میده 1 میلیون تجربه میده یهو دو لول میگیری بعد لول 40 میشی دیگه اینجور کوئستا تموم میشه باید بری کوئستا در پیت معمولی بگیری مثلا 100 تا مب بکشی 600 کیلومتر اینور اونور بری واسه 40 هزار exp ! اگه از همون اول اینطوری باشه آدم بد عادت نمیشه که![]()
سلام بر بچ بازی خور
من میخوام بزنم تو خط بازی rpg اونم بصورت فری چنتا سوال داشتم امیدوارم جوابم بدید
1.بزنم تو خط این بازی یا wow با سرور مجانی؟
2.هر یک ساعت که بازی میکنید چقدر آپ و دان میکنید؟
مرسی![]()
دانلود کردم.بازی کردم.بگین کجا بیام بهم یاد بدین.
خیلی توپه.با نهایت گرافیک روون اجراش می کنم.
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
EE سریع بگو کجا بیام؟مختصات بده.
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
الان جلوتم
به به چه خانوم با شخصيتي.خانوم شما قصد ازدواج نداري؟![]()
هادی بدو بیا همین مختصاتی که علی هست من اونجام
500 گلد مهریه میخوام - جهزیه هم ندارم - هیچ کاری هم بلد نیستم . ویرجینم هستم آکه آک
الان میام رفته بودم ناهار بزنم![]()
سروش چي ميگي.بابا من الان شركتم.دنبال يه لقمه نون حلال.
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
آره معلومه اينقدر هول شدي نقل قولها رو اشتباه زدي.از خداتم باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)