من که از دوربین ان 8 نا امیید شدم
( این 1000 پستمه که میدم بهم تبریک نمیگید )
من که از دوربین ان 8 نا امیید شدم
سلام فکر کنم باید حرف بزنیم اونم زیاد
تو جی اس ام آرنا هم اون تابویی که شما از ساختین شکسته شد
نوشته بود سلطنت پیکسون 12 به پایان رسید آخه تو دنیای امروز موبایل,سلطنت یه ساله اونم تو دوربین خیلی خیلی زیاده
مطمئن باشید اگه سامی دست به کار بشه سلطنت (به زعم آرنا) ان 8 در زمینه عکس به چند ماه هم نمیرسه
حیف که سامسونگ به ظاهر بیخیال دوربین عکاسی شده و فقط کیفیت فیلمبرداری رو بالا میبره
- اما با این نتایج , پیکسون 12 بازم نسبت به قیمت نازلش بسیار سرتر از ان 8 در زمینه ی عکسه و عکساش تو شب و در محیط بسته خیلی کم نویزه
و از ان 8 بهتره و کنتراست و رنگ بهتری داره که به محیط های بسته حس و حال میده
مشخصات سخت افزاری این گوشی اینقدر خوب هست که با آپدیت های آینده به حد عالی برسه.
و در آخر باز هم نتیجی گیری کلی رو می زارم
واسه سخت افزار هم تاپیک بزنین حرفای زیادی میشه زد سخت افزار این گوشی در قیاس با گوشی های الان مربوط به زمان
ماموتا : دی میشه
یه سر به GLBENCHMARK بزنید تا سلطنت 4 سامسونگی رو ببینین
بی وجدان این آی 9000 هر سری آپدیت میشه یه 600 , 700 تایی رو نمره اش میاد
در کل برای یه گوشی اونم از جنس سیمبین با اون
روند کند منو و ... نیاز به سخت افزار بسیار بالاتریه تا عیب و ایرادهای سرعت رو بپوشونه
موفق باشید دوست عزیز و تبریکمن که از دوربین ان 8 نا امیید شدم
Last edited by AlamtabC; 15-10-2010 at 19:35.
برند محبوب من سامسونگ نيست و كاري ندارم كه سايتها يا آدمهاي مختلف چي ميگن.
من به چشمهاي خودم اطمينان ميكنم و اونطوري كه من ديدم كيفيت عكسهاي سامسونگ در اكثر موراد بهتر از N8 هستش.
خلاصه اگه كسي ميخواد يه كمرافون بخره قيمت پيكسون خيلي خيلي مناسب تره.
اگر كسي دنبال گوشي هوشمند باشه ، بازم N8 گزينه مناسب نيست و گوشيهاي با قيمت پايين تر ، سخت افزار بهتر و سيستم عامل اندروييد هستن كه براي خريد خيلي مناسب ترن.
هر جور كه فكرشو ميكنم ، خريد N8 اصلا عاقلانه نيست.
تو اینجا پیکسون 12 هم حضور داره. خیط شدهاز 200 نفر فقط 24 نفر رای اول رو بهش دادن. در مقابل161 نفر ان8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم یه بار عکسی رو ویرایش کردم Summary چیزی ننوشت. حیف یادم نمیاد به چه برنامه ای بود
یه چیز دیگه. من این سایتهای ریویو رو قبول ندارم. یه بار نمونه عکسی که با یه گوشی سونی اریکسون گرفته شده بود رو تو gsmarena دیدم حالم بهم خورد. یه روز خودم با اون گوشی عکس گرفتم و رو pc دیدم کیفیت عکسها زمین تا آسمون فرق داشتن. عکسهایی که تو gsmarena هست خیلی نویز داره.
چند روز پیش هم با سونی اریکسون ویواز و نوکیا n95 8gb از یه صحنه عکس گرفتیم. عکس هاشون روی pc مقایسه کردیم کیفیت n95 بهتر بود. n95 شارپ تر
پیکسون واقعا رنگبندی خیره کننده و طبیعی ای داره و ان8 رنگبندی مرده و افتضاح
اما در ازای اون ان8 دارای شارپنس و وضوح خیره کننده ایه و پیکسون در برخی جاها نویزی و با شارپنس پایین تر
شاد باشین
در كل از اونجايي كه دوربينهاي ديجيتال معمولي براي كاربراي غير حرفه اي هستن
خود دوربين بايد ويرايش اوليه رو روي عكس انجام بده
كه به نظر من توي اين مورد n8 اصلا در حد پيكسون نيست
به گمونم فوتوشاپ منظورتونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)