دوستان ال سی دی 560 با 660 چه فرقی داره
دوستان ال سی دی 560 با 660 چه فرقی داره
Last edited by persian_m; 25-03-2011 at 13:55.
سلام دوستان
من قبلا میتونستم با lcd660 فیلمهای youtube رو ببینم ولی اخیرا امکان پذیر نیست
به گمونم فیلتر شده اگه راه حلی داره لطفا راهنمایی کنید
ضمنا اگه میشه دوباره درباره فعال کردن --- دستگاه با n73 توضیح بدین
توی پستها چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان
لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنمائی فرمایند که چه راههائی برای ضبط برنامه هائی که از lcd660 پخش میشوند
وجود دارد و به چه وسائلی احتیاج می باشد؟
-عزيز فكر ميكنم بايد تاپيك زير رو مطالعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
-شما بايد وسايلي رو كه قابليت pvr يا ركورد دارند تهيه كنيد
تعدادي dvd player با مارك هاي معتبر وجود داره كه هارد داخلي ويا خارجي متصل ميشه و ركورد ميكنند از ورودي ها
-تعدادي از دستگاههاي ----t قابليت ذخيره روي فلش يا هارد رو دارند
و....
سلام دوستان
حدود 10روز طول کشید تا تونستم یه فیلم fullhd دانلود کنم (با حجم 11گیگ). ولی متاسفانه وقتی میخوام اونو اجرا کنم (با هارداکسترنال
به lcd وصل میشم) میگه audio not supported.
تصویرو بخوبی دارم ولی هیچ صدایی ندارم. ضمنا صدا بصورت DTS هست. یعنی با DTS مشکل داره ؟
باید چیکار کنم که صداش درست بشه ؟ نرم افزار خاصی میشناسید که مفید باشه؟
راستی زیرنویس فارسی رو هم (srt) از چپ به راست مینویسه !!!
با درود دوست عزیز
الجی فرمت dts را پشتیبانی نمی کنه
شما به دو نوع نرم افزار ساده ولی در نوع خود حرفهای نیاز دارید.
MKVtoolnix
dts to ac3
با اولی بعد از این که فیلم را وارد نرم افزار کردید می توانید صدا را جداسازی کرده و فیلم را نگه دارید
بهد با دومی صدایی که استخراج کردید را به ac3 تبدیل کرده بعد دوفایل صدا وتصویر را باهم سینک کنید
من به طور خلاصه عرض کردم
اگر مشکلی بود اعلام فرمایید.
[QUOTE=t_tanhayam;5967680]-عزيز فكر ميكنم بايد تاپيك زير رو مطالعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
خیلی ممنون
ولی در مورد youtube آیا این مشکلو شما هم دارین؟
(اینکه error میده )
آیا کسی لینکی داره که بشه با دانلود اون این تلوزیون رو آپدیت کرد؟
دوست عزیز کابل شبکه تون رو به پشت ال سی دی وصل کنید خودش اګه آپدیت جدیدی باشه اتوماتیک انجام میده
یکی از دوستان این سوال رو توی پ.خ پرسیدن و از اونجایی که ممکن بود واسه بقیه دوستان هم سوال باشه اینجا میزارم:
حالا جوابهای من که فقط نظر شخصی منه و ممکنه غلط باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- کیفیت پخش فوتبال خیلی خیلی خوبه من تلویزیون دیجیتالش رو فعال کردم و واقعا دارم ازش لذت میبرم (همین الان که دارم پست میدم realmadrid ۴تا به تاتنهام زدولی عشق است بارسا)
2- نه عزیزم نیازی به آداپتور نداره فقط باید از قابلیت dlna اون استفاده کنید یعنی اګه یه مودم روتر داشته باشید میتونید ال سی دی رو به مودم روتر وصل کنید با کابل و لپ تاپ رو هم به همین صورت بعد این دوتا همدیګه رو پینګ ping میکنن و میشناسن و میتونید فایلهای روی هارد رو به اشتراک بزارید خیلی خیلی سادست
3- من لپتاپم رو با کابل hdmi به ال سی دی وصل میکنم و روی resulation لپتاپ یعنی just scan تنظیم میکنم و ازش راضیم
4- بله میتونه پخش کنه
در کل ازش خیلی راضیم با اینکه از اون یکی ال سی دی که lh500 هستش هم راضی ام ولی این یه چیز دیګست![]()
سلام دوستان
آیا وقتی با lcd تون وارد youtube میشین error میگیره؟
آیا فیلتر شده؟
اگه آره ، چه راه حلی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)