تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 23 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 222

نام تاپيک: آپگرید LED سری 6 سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آپدیت جدید ال ای دی سامسونگua40d5000pr رو میخوام ساخت مالزی هست چه چیزهایی بعد از آپدیت بهش اضافه میشه
    برای تماشای کانال اینترنتی لطف کنید تنظیمات مربوطه رو بدین یا لینک رو برام بزارین ممنون
    دوست عزیز
    آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است نه اضافه شدن آیتم و می توانید از اینجا دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قبلا اینطور عمل می کردند تست کنید
    این یک روش
    جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید

control>hotel option>clon tv to usb

بعد از اون به اینجا برید

control>sub option>info link country

و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید

سپس به menu>setup>network>network test

بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید

و اینم روش دیگر
    اینترنت TV
    . این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند ضمنا اگر خواستید از app بیشتری استفاده کنید یگوید برایتان نحو انجام ان را بگویم . این هم متن انکلیسی این عمل

Internet @ TV CountryCode EasyWay Change! USA included
    a new one here
    First Enter Internet @ TV
    Second Press "FastFoward" key (right key of play)
    Third Press 2 8 9 Sequenz.
    4th Press "FastRev" key (left key of play)
    change country before, make backup of your widgets

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که لینک دانلود جدیدترین ورزن آپدیت ua40d5000prرو پیدا نکردم اگر ممکنه لینک دانلود رو بزارین ممنون
    ما که نفهمیدیم این تیوی دیجیتال داره یا نه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من که لینک دانلود جدیدترین ورزن آپدیت ua40d5000prرو پیدا نکردم اگر ممکنه لینک دانلود رو بزارین ممنون
    ما که نفهمیدیم این تیوی دیجیتال داره یا نه
    دوست عزیز
    خیر این تلویزیون قابلیت دیجیتال ندارد و برای آبدیت به اینجا بروید
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mah563's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هوالعلیم
    باسلام

من فایل اپگرد ال ای دی سامسونگ مدل UA40D5540BM رو میخواستم اگه امکانش هست لطف کنید ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

هوالعلیم
    باسلام

من فایل اپگرد ال ای دی سامسونگ مدل UA40D5540BM رو میخواستم اگه امکانش هست لطف کنید ممنون میشم
    دوست عزیز
    برای دانلود به اینجا بروید
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام

من میخواستم ال ای دی سامسونگ خودمو اپدیت کنم نیاز به راهنمایی شما دارم لطفا راهنماییم کنید ساخت مالزی هستش ومدل اون هم
    model code ua46f6400 arxtw لطفا فایل اپدیت را در سایت قرار بدین با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

من میخواستم ال ای دی سامسونگ خودمو اپدیت کنم نیاز به راهنمایی شما دارم لطفا راهنماییم کنید ساخت مالزی هستش ومدل اون هم
    model code ua46f6400 arxtw لطفا فایل اپدیت را در سایت قرار بدین با تشکر
    دوست عزیز
    از سایت امارات دانلود کنید
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من تلویزیون سامسونگ مدل UA46ES6600R دارم.تو منوی مخفی رفتم که تیونر دیجیتالشو فعال کنم.متاسفانه درست که نشد هیچ، تصویرشم تاریک شد.آخرین Firmware رو دانلود کردم و آپگریدش کردم بازم حل نشد. نمایندگیم بردمش می گفتن EProbe رو عوض کردن ولی تصویر به اندازه ای شفاف شده که نمی شه از تلویزیون استفاده کرد ولی قابلیت 3D قابل قبوله.نمایندگی می گه که باید بورد رو تعویض کرد.لطفا راهنمایی کنید.اینم بگم که تلویزیون رو از بانه خریدم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من تلویزیون سامسونگ مدل UA46ES6600R دارم.تو منوی مخفی رفتم که تیونر دیجیتالشو فعال کنم.متاسفانه درست که نشد هیچ، تصویرشم تاریک شد.آخرین Firmware رو دانلود کردم و آپگریدش کردم بازم حل نشد. نمایندگیم بردمش می گفتن EProbe رو عوض کردن ولی تصویر به اندازه ای شفاف شده که نمی شه از تلویزیون استفاده کرد ولی قابلیت 3D قابل قبوله.نمایندگی می گه که باید بورد رو تعویض کرد.لطفا راهنمایی کنید.اینم بگم که تلویزیون رو از بانه خریدم.
    دوست عزیز
    متاسفانه بعضی با نداشتن تخصص کافی وارد منوی مخفی شده و تلویزیون را دستکاری می کنند که باعث اینگونه اشگالات می شوند .ولی خوب حالا که پیش آمده شما برای رفع آن به این تایپیک رفته و از جداول آن برای رفع مشگل خود استفاده کنید و اگر درست نشد می توانید از قسمتی که مطلب آن با رنگ قرمز نوشته شده است استفاده کنید که صد در صد تست شده و تلویزیون شما را به روز اول بر می گرداند که برای استفاده از آن باید کنترول دست ساز داشته باشید تا بتوانید از آن آیتمهایی که گفته شده استفاده کنید که طرز ساخت آن در همان پستهای فعال سازی دیجیتال گفته شده است
    اینم تایپیک کالیبراسیون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان من تلوزیون ua46f6450amshd خریدم میخواستم ببینم نیاز به آپدیت کردنش هست اگه آره سایتشو معرفی کنید ساخت مالزی هست.ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •